- 10 Ağustos 2009
- 26.197
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi Papatya129
-
Keşke benim de böyle arkadasliklarim olsaydı. Maalesef bırakın samimi arkadaş olmayı 1 yıldır telefonla konuştuğum insanlar annem,babam, ablam ve eşimin annesi, babası, ablası.
Ben anlayamayan ve azıcık da kıskanan gruptayim.
Neyse nazar değmesin. Umarım sorunlarınız çözülür.
Hergun saatlerce ıc sesim susmasa ona tahammül edemiyorum sız ne anlatıyorsunuz o kadar?
Arkadasınız ıcın kusemeyız hayat arkadasıyız hayat arkadası gibiyiz gıbı cumlenızı okudum yukarı da ve ürktüm.
Bır arkadasım benı tanımlarken hayat arkadasım gıbı dese höst falan derim.
Asırı abartılı geldı arkadaşlıgınız aynı zamanda yorucu.
Kardesımı bu kadar seviyor muyum bilmiyorum demıssınız ya bence Kardesınızı sevin kardesler her durumda kaliyor ama arkadaslar dostlar vakitleri dolunca gidiyor
Mesafeyi nasıl koymayı dusunuyorsun?bence fazla abartmissiniz :) her iliskinin dinamigi farkli oldugu gibi -mesela kimisi gun icinde bile mesajlasir esiyle, kimisi sadece aksam gorusmekle yetinir- her arkadasligin da dinamigi farkli.
Evet oz kardesim gibidir. Bunda urkecek bir sey yok.
Ama herkesin dedigi gibi araya biraz mesafe koyacagim
Mesafeyi nasıl koymayı dusunuyorsun?
Ben öz kardeşimle arada sirada konuşuyorum saatlerce konuşmuyorumbence fazla abartmissiniz :) her iliskinin dinamigi farkli oldugu gibi -mesela kimisi gun icinde bile mesajlasir esiyle, kimisi sadece aksam gorusmekle yetinir- her arkadasligin da dinamigi farkli.
Evet oz kardesim gibidir. Bunda urkecek bir sey yok.
Ama herkesin dedigi gibi araya biraz mesafe koyacagim
Şu an sıkı fıkı olduğum arkadaşım yok sorumluluk yok beklenti yok, ohhh ne rahat hayatmış, nedense artık bu tür arkadaşlıklardan kaçıyorum olmak isteyen olduğu zaman hemen engelliyorum
Kimsenin kaprisini çekecek durumda değilim böyle iyiyim bunu fark ettim başka uğraşlarım
Var, mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?