- 28 Ekim 2016
- 52
- 10
- 3
kızlar merhaba .evliyim 2 senelik.ailemden uzakta bir şehirde yaşıyorum.kısaca sıkıntımı şöyle anlatayım.ailemn durumu çok çok iyidi.özel okulda okudum.yurtdısında iyi okullara gittim.çok mutlu huzurlu bi cocukluk gecirdim.babam evlenirken cok ama cok yardım etti eşimin de durumunun iyi olmasına ragmen.herseyi en ince ayrıntısı ile planladı ve yaptık. içimde kalan hiç bişey olmadı.gel gelelim bu rüya gibi hayat bundan 1 sene once bitti.babam cok kotu bi şekilde battı.fatura dahi ödeyemeyecek noktaya geldi.ama bize hiç yansıtmadı.fakat cok uzuluyo buduruma içten içe çok gururlu bi insan çünkü.eşim hatırı sayılır bi yardım yaptı babama.neysebide erkek kardeşim var asıl prıblem o.erkek kardeşim okumadı.ilk okul mezunu.25 yaşında.hep babamla çalıştı buzamana kadar.onunda altında 18 yaşından beri arabası evi düğünde takılacak altınları bile hazır.ama kardeşim sagda solda ve de en kotusu benim eşimin yanında babam hakkında gerizekalı derken duydum.son olaylardan morali bozuk diye sesimi çıkarmadım.ama eşimin yanında gerizekalı bütün işleri batırdı deyince ciğerim yandı resmen dondum kaldım.bu arada babam herseyi sıfırdan kazanmış cok basarılı bi iş adamı.herseye babam sayesinde sahip olupta gerizekalı demesi benii çıldırttı resmen.ne yapacağımı şaşırdım kaldım eşimde cok uzuldu babamı cok sever.sizce ne yapabilirim biraz karısık anlatmış olabilirim kusura bakmayın.çok üzüldüm bu lafına onun cok nankor oldugunu düşünüyorum artık