• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim erkek kardeşim

BURCU3434

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
52
10
3
kızlar merhaba .evliyim 2 senelik.ailemden uzakta bir şehirde yaşıyorum.kısaca sıkıntımı şöyle anlatayım.ailemn durumu çok çok iyidi.özel okulda okudum.yurtdısında iyi okullara gittim.çok mutlu huzurlu bi cocukluk gecirdim.babam evlenirken cok ama cok yardım etti eşimin de durumunun iyi olmasına ragmen.herseyi en ince ayrıntısı ile planladı ve yaptık. içimde kalan hiç bişey olmadı.gel gelelim bu rüya gibi hayat bundan 1 sene once bitti.babam cok kotu bi şekilde battı.fatura dahi ödeyemeyecek noktaya geldi.ama bize hiç yansıtmadı.fakat cok uzuluyo buduruma içten içe çok gururlu bi insan çünkü.eşim hatırı sayılır bi yardım yaptı babama.neysebide erkek kardeşim var asıl prıblem o.erkek kardeşim okumadı.ilk okul mezunu.25 yaşında.hep babamla çalıştı buzamana kadar.onunda altında 18 yaşından beri arabası evi düğünde takılacak altınları bile hazır.ama kardeşim sagda solda ve de en kotusu benim eşimin yanında babam hakkında gerizekalı derken duydum.son olaylardan morali bozuk diye sesimi çıkarmadım.ama eşimin yanında gerizekalı bütün işleri batırdı deyince ciğerim yandı resmen dondum kaldım.bu arada babam herseyi sıfırdan kazanmış cok basarılı bi iş adamı.herseye babam sayesinde sahip olupta gerizekalı demesi benii çıldırttı resmen.ne yapacağımı şaşırdım kaldım eşimde cok uzuldu babamı cok sever.sizce ne yapabilirim biraz karısık anlatmış olabilirim kusura bakmayın.çok üzüldüm bu lafına onun cok nankor oldugunu düşünüyorum artık

o an tepkinizi koymalıydınız bence.

ya da yinede bi şekilde konuşun. belli ki 25 yaşına gelmiş ama nasıl konuşulur öğrenememiş.

kızlar merhaba .evliyim 2 senelik.ailemden uzakta bir şehirde yaşıyorum.kısaca sıkıntımı şöyle anlatayım.ailemn durumu çok çok iyidi.özel okulda okudum.yurtdısında iyi okullara gittim.çok mutlu huzurlu bi cocukluk gecirdim.babam evlenirken cok ama cok yardım etti eşimin de durumunun iyi olmasına ragmen.herseyi en ince ayrıntısı ile planladı ve yaptık. içimde kalan hiç bişey olmadı.gel gelelim bu rüya gibi hayat bundan 1 sene once bitti.babam cok kotu bi şekilde battı.fatura dahi ödeyemeyecek noktaya geldi.ama bize hiç yansıtmadı.fakat cok uzuluyo buduruma içten içe çok gururlu bi insan çünkü.eşim hatırı sayılır bi yardım yaptı babama.neysebide erkek kardeşim var asıl prıblem o.erkek kardeşim okumadı.ilk okul mezunu.25 yaşında.hep babamla çalıştı buzamana kadar.onunda altında 18 yaşından beri arabası evi düğünde takılacak altınları bile hazır.ama kardeşim sagda solda ve de en kotusu benim eşimin yanında babam hakkında gerizekalı derken duydum.son olaylardan morali bozuk diye sesimi çıkarmadım.ama eşimin yanında gerizekalı bütün işleri batırdı deyince ciğerim yandı resmen dondum kaldım.bu arada babam herseyi sıfırdan kazanmış cok basarılı bi iş adamı.herseye babam sayesinde sahip olupta gerizekalı demesi benii çıldırttı resmen.ne yapacağımı şaşırdım kaldım eşimde cok uzuldu babamı cok sever.sizce ne yapabilirim biraz karısık anlatmış olabilirim kusura bakmayın.çok üzüldüm bu lafına onun cok nankor oldugunu düşünüyorum artık
af edersiniz hiç olumlu olamayacağım
kardeşiniz şımarık bir terbiyesiz
hiç psikoloji falan demeyin
hayatı boyunca bir baltaya sap olamamış her şey hazır ayağına gelmiş okumaya bile kalkışmamış
şimdi gelmiş babanızı suçluyor kendisi ileri zekalı olsun da kendi kendine bir bakkal kurabiliyor mu bir bakın
ben bunu direkt kardeşimin yüzüne söylerdim
tam o anda babam bunca zaman bu kadarını yaptı bakalım sen ne yapabileceksin diye bozup atardım gerzek

Son düzenleme:
Oturup kardesinizle konusabilirsiniz dicem ama 25 yasinda imkanlari oldugu halde okumamis, anne ile baba ile nasil konusulur ogrenememis saygisiz bir insana neyi ne kadar anlatabilirsiniz bilmiyorum.

Ne deseniz bos olur gibime geliyor malesef

Seni özel okulda okuturken
Yurtdışında okuturken
Kardeşini ilkokul mezunu olarak mı bıraktılar?

Bu imkanlarla ilkokul mezunu olarak kalan birinin asıl gerizekalı olduğunu söyleyin bence

• Beğen
Reactions: anu
tabi ki erkek kardeşim okumadı yalvardılar yoksa oku diye ama o okumadı.ilk okul diye yanlış dedim kusura bakmayın.ilkoğretim yani liseye gitmedi.ne yaptıysak olmadı

af edersiniz hiç olumlu olamayacağım
kardeşiniz şımarık bir terbiyesiz
hiç psikoloji falan demeyin
hayatı boyunca bir baltaya sap olamamış her şey hazır ayağına gelmiş okumaya bile kalkışmamış
şimdi gelmiş babanızı suçluyor kendisi ileri zekalı olsun da kendi kendine bir bakkal kurabiliyor mu bir bakın
ben bunu direkt kardeşimin yüzüne söylerdim
tam o anda babam bunca zaman bu kadarını yaptı bakalım sen ne yapabileceksin diye bozup atardım gerzek
haklısınız malesef o an işte cok sasırdım ne diyeceğimi bilemedim ikide bir anneme batırdı işleri herkese borcumuz var rezil etti bizi diyip duruyomuş sanki bilerek yaptı adam

liseye bile gönderemedik ki üniversiteye gönderelim zaten

Böyle bi model bizde de var

Yüz kere azarladım anlamıyor

Şımarıklık başka bi şey değil yaptıkları

Kardesiniz cok simarik ve saygisiz..
Asla duymazdan gelmeyin hatta sen gecen esimin de yaninda babama ne curret gerizekali dedin senin de zekani gorelim babam batirdiysa kendi sirketini batirdi sen ne yapabiliyorsun babamin gucu olmadan gorelim diyin

Çocukluğundan beri babanın yanında çalışan kardeşin; babana, gerizekalı bütün işi batırdı dediğinde, keşke sende, madem babam gerizekalı sen neden akıllılık edip de yanlışlarından dolayı babamı uyarmadın? deseydin.
İfrit oluyorum bu kafada ki insanlardan.

okusaydın o zaman dediğimiz zaman kıyametler kopuyo evde asla pişman değilim diyo aslonda pişman bence ama biz laf etmeyelim diye hıncını bole cıkarıyo

Kardeşiniz şımarık. tepki koymalısınız. işler süper giderken iyi baba da işler battıgında mı kötü baba? insan nankör olmasın

haklısnız hepiniz konuşcam bi daha duyarsam bide eşime anlatıyo herseyi dahada kızdırıyo beni.eşime gecen demiş kş mesala babam arabasını bana hiç vermez demiş .kardeşimin altında son model bi mersedes var bu arada .eşimde gelmiş bunu bana anlatıyo hepten gıcık oluyorum

Back
X