Derdim eşim ve gözleri bakışları

benim de cinlerimi oynatan asıl nokta karşıdaki kadının benim hakkımda ne düşüneceği :KK70: kendi çapımda güzel bir kadınım. kadın sayemde ego kasacak ehehehe partnerini görmeyip bana bakıyorsa yeterince giderliyim demektir deyip kendini bir şey sanacak.

bir de bir insan bir insana 5 dakika nasıl bakabilir? tren midir bu :p

Yani ben bu tür edilen muhabbetlere birebir şahit oldugum için BAZİ kadinlar cidden kendilerine bakilinca bu sekilde ego yapiyor bu durumlari duydum biliyorum yani. Bazilari yine duyar kasma pesinde hiç ugrasamayacagim aciklamakla ama var boyle de bir kesim. 👍

Yani ben bu tür edilen muhabbetlere birebir şahit oldugum için BAZİ kadinlar cidden kendilerine bakilinca bu sekilde ego yapiyor bu durumlari duydum biliyorum yani. Bazilari yine duyar kasma pesinde hiç ugrasamayacagim aciklamakla ama var boyle de bir kesim. 👍
vallahi bende şahit oldum. bunlar gerçekler duyar kasılacak ne var sanki :D

Burada bazı cahil kadınlar yanlarındaki erkeklere pis bakışlı demiyor da esi kadına bıraktığı için ego yapacak diyor 😂 tabi david beckhamla ikiz olan kocalarınız bakti diye kadınlar ego yapacak aynen 😂😂😂
En fazla kadinin yanındaki adama bak ayı gibi bakıyor bu kadinla bununla beraber iste deyip kısa süreli mide bulantısı yaşatıyorsunuz o kadar.
Eminim kimse sizin kocanız orada burada karısı yanındayken başkalarına baktığı için kadınlarin egoları yukselmiyordur
:KK49:

Ben o tip hanimlardanim bir itirazının mi var?
Atam görüyor yollar önce bu hali de işte. Ancak bu kadar uğraşa rağmen oluşan fikir ve giyim özgürlüğü bu kadar işte. Neyse biz o tip hanımlar olarak nereye gitsek? Dur yarın iş çıkışı bi acile gidelim. Belki biri bizi kocasına gösterir sjsjsgdh

Burada bazı cahil kadınlar yanlarındaki erkeklere pis bakışlı demiyor da esi kadına bıraktığı için ego yapacak diyor 😂 tabi david beckhamla ikiz olan kocalarınız bakti diye kadınlar ego yapacak aynen 😂😂😂
En fazla kadinin yanındaki adama bak ayı gibi bakıyor bu kadinla bununla beraber iste deyip kısa süreli mide bulantısı yaşatıyorsunuz o kadar.
Eminim kimse sizin kocanız orada burada karısı yanındayken başkalarına baktığı için kadınlarin egoları yukselmiyordur
Bazı insanlar giyim ve tipe göre karakter analizi yapıyor sanırsam onlara göre ımmoral ve eğlenceli aktivitelerden biri 🤷🏼‍♀️

Atam görüyor yollar önce bu hali de işte. Ancak bu kadar uğraşa rağmen oluşan fikir ve giyim özgürlüğü bu kadar işte. Neyse biz o tip hanımlar olarak nereye gitsek? Dur yarın iş çıkışı bi acile gidelim. Belki biri bizi kocasına gösterir sjsjsgdh
Aynen bende gideyim de birilerinin ayı gibi bakan kocaları bana baktı diye egomu yüksekteyim iyi fikir 😂😂 bunlar ne anlar yaa ATATURKun verdiği kadın haklarından :) kara cahil bir kesim var aciyorum. Umarım yakın zamanda kocalarını da alıp bu ülkeden giderler

bazı kadınlar demek yerine beni direk alıntılayabilirdin arkadaşım. neden bu kadar kastın anlamadım ki?
bak sen ne yap biliyor musun benim yazdığım yorumu bir daha oku zira anlamamışsın. :)
eşim david beckham gibi olsaydı evlenmeye cesaret edemezdim sanırım defalarca karısını aldatmış bir insan neticede.

Aynen bende gideyim de birilerinin ayı gibi bakan kocaları bana baktı diye egomu yüksekteyim iyi fikir 😂😂 bunlar ne anlar yaa ATATURKun verdiği kadın haklarından :) kara cahil bir kesim var aciyorum. Umarım yakın zamanda kocalarını da alıp bu ülkeden giderler
Kesin şey diyorlardır aaaa kadına bak nasıl giyinmiş. Ahlaksız koca mıknatısı...
Kadının iç sesi:::: offf yine açık kadın kesin kocam bakacak. Bunlar yüzünden kocamız elden gidiyeh.
Erkeğin iç sesi:::: dur şu kadını aşağılayım da karım gözlerimle yediğimi anlamasın.

asla aksinin olduğuna inanmıyorum. Sonrada buraya çıkıp biz karı koca o tip kadınlara bakarız çünkü çok şeyizbiz yazarlar. Ay dur bi gülme geldi.

bazı kadınlar demek yerine beni direk alıntılayabilirdin arkadaşım. neden bu kadar kastın anlamadım ki?
bak sen ne yap biliyor musun benim yazdığım yorumu bir daha oku zira anlamamışsın. :)
eşim david beckham gibi olsaydı evlenmeye cesaret edemezdim sanırım defalarca karısını aldatmış bir insan neticede.
Net sana desem diğer konularda olduğu gibi direk seni alıntılardım ortaya konuştum. Ki bir iki önceki mesajımda zaten 2 kisiye direk dedim ve onları etiketledim.
Kasmak derken kassam inan atatürkün kadınlara verdiği haklardan başlarım şuan ülkedeki yobaz kesimin devletimizi ne hale getirdiğine kadar konuşurum :) bu kasmış değil dalga gecmis halim :KK49:

Hadi diyelim rahatsız üstünde duramıyor ozaman göğsünü kapatsın.
Neden bunu yapsın,zorunda mı? Size absürt olan şey başkasının normali olabilir bunu kabullenip,istediği gibi gezer kimseyi ilgilendirmez fikrini benimsesek keşke. Edep diye uzun uzun yazmışsınız,size göre edep kadında mı olmalı sadece? Bu tarz insani değerleri kadın üstünden anlatmanız.. Neyse.

Bu tarz adamlar değişmiyor gördüğüm kadarıyla. Kuzenim mesela

En nefret ettıgım erkek tipi. mümkünse bir daha yanyana gezmeyın tabı bakan adam siz olsanızda olmasanızda bakacakta orası ayrı bi durum

Neden bunu yapsın,zorunda mı? Size absürt olan şey başkasının normali olabilir bunu kabullenip,istediği gibi gezer kimseyi ilgilendirmez fikrini benimsesek keşke. Edep diye uzun uzun yazmışsınız,size göre edep kadında mı olmalı sadece? Bu tarz insani değerleri kadın üstünden anlatmanız.. Neyse.
Bu ülkede erkek ne yaparsa yapsın kadın suçlanıyor. Kadın açık giyinmese bakmazlardı diyenler, erkek neden bakıyor vay ahlaksız demiyor. Böyle yobaz düşünen kadın da yine yobaz düşünüp ben erkeğim yhaaa her haltı yerim diyen oğul yetiştiriyor. Vah benim memleketimin kadını. İlerde neler çekeceğiz kim bilir

Net sana desem diğer konularda olduğu gibi direk seni alıntılardım ortaya konuştum. Ki bir iki önceki mesajımda zaten 2 kisiye direk dedim ve onları etiketledim.
Kasmak derken kassam inan atatürkün kadınlara verdiği haklardan başlarım şuan ülkedeki yobaz kesimin devletimizi ne hale getirdiğine kadar konuşurum :) bu kasmış değil dalga gecmis halim :KK49:
diğer konularda hiç denkleşmedik ve ben seni ilk defa bir konuda görüyorum.
Atatürkün kadınlara verdiği haklardan bizzat haberdarim,izindeyim iyi ki öyle haklarımız var değil mi ? :)
Benim sorunum kadının dekolte giymesi,frikik vermesi vs değil ki. bende giyiyorum sonuçta bundan banane.
benim demek istediğim yanında karısı dururken karşıdaki kadına bakıp boş ego kastırmak.

eylulcmre eylulcmre elektra elektra
Kızlar iyi ki sizin gibi düşünen hemcinslerim varda ortalık kadınları bir dekolte yüzünden asagilayan en kibar haliyle dusuk zihniyetlere kalmıyor :KK200:
Ahlâk, edep kıyafetle ölçülmez ki sadece kadına ait kelimeler de değildir. Ama ülkemizdeki cahil kadınlar öyle sanıyor yapacak birşey yok.

Boşversene arkadaşım bu kafa yapıları değişmez şu ülkede insanları hala açık kapalı şurası açık aaaa bak diye öteleyenler yobazdır net. Ben istediğimi giyerim ister çarşaf giyerim ister mini kimin ne haddine laf söylenmesi sana açık olan bana göre açık değildir kimse kimseye karışamaz

Back
X