Derdim eşim ve gözleri bakışları

Ordaki bayan yarı yatar haldemiydi onu anlamdim rahat oturuş üst dekolte dikkatsizliği..yazık ya kendilerini erkekler baksın diye ifşa ediyorlar nefret ediyorum böyle rahat dikkatsiz kadınlardan..tabi esinizede ayrıca yazıklar olsun çocuğu hasta o kadın kesme derdinde ..kuserse kussun sizdekusun
Size abes gelen giyim tarzı ve dekolte o kadının normali olabilir. Her size açık gelen kıyafeti giyen kadın kendini ifşa ediyor anlamına gelmez. Orası hastane belki ağrısından üstünü başını fark etmeyecek durumda olabilir insanlık hali. Allah akıl fikir irade vermiş,açık diye bakma hakkı var anlamına gelmiyor. Çarşaflı veya tesettürlü kadını ufuk çizgisinde kaybolana kadar kesen yaratıklar görünce de ''Kadın sokağa çıkmasaydı'' mı diyorsunuz. Kafamda deli sorular. Allah aşkına bir kadın bunları diyorsa,bir kadın hemcinsine düşmansa ne haldeyiz. O halde bir gün hastanede fenalaşıp hiç istemediğiniz bi durumda kalırsanız, kapalı yerleriniz insanlık hali ola ki açılırsa fark etmezseniz size müstahak mı oluyor yani?

diğer konularda hiç denkleşmedik ve ben seni ilk defa bir konuda görüyorum.
Atatürkün kadınlara verdiği haklardan bizzat haberdarim,izindeyim iyi ki öyle haklarımız var değil mi ? :)
Benim sorunum kadının dekolte giymesi,frikik vermesi vs değil ki. bende giyiyorum sonuçta bundan banane.
benim demek istediğim yanında karısı dururken karşıdaki kadına bakıp boş ego kastırmak.

Ya senin Yanındaki adam karısı dururken karşısındaki kadına bakınca kadının ego kastigini nereden biliyorsun ? Bende bunu anlatmaya çalıştım ama hani bana demissin ya sen anlamaissin bir daha oku diye. Bence sen bir daha oku zira sen anlamamissin.
Yani milletin ayı gibi bakan kocasıyla ego kasan kalitede bir kadın ne gördüm ne de şahit oldum.
Az önce de dediğim gibi mide bulantısı yaşatıyorlar egodan ziyade.
Hı başkasının kocası sen dekolte giyince sana baktığında sen ego kasıyorsan o başka tabi.. benim cevremde böyle kalitesiz bir kadin hic olmadi.

Orda gösterecektiniz tepkinizi "istersen git yanına otur yakından bak gözün kalmasın" derdim en azından.sonra görürdü asıl gününü
bende böyle yapardım, bak iyice röntgenine kadar çek sonra görüşcez biz senle şimdi salıyorum derdim :D

Gerçi izmir gibi bi yerde yaşıyoruz güzel kadın kaynıyor ortalık, bir de yaz geldi mi totolara kadar açılıyor. Bazen oouuww bu neymiş diyorum eşim tövbe ya bana ne diye gösteriyosun diyor. Veya arada çaktırmadan bakıyorum hiç mi ilgisini çekmiyor ki diye ama adam tesadüf görse bile şimşek hızıyla başını çeviriyor.

Yani kadının neresi açılırsa açılsın, o kısım kadını bağlıyor adam olan bakmıycak tutucak kendini.

bende böyle yapardım, bak iyice röntgenine kadar çek sonra görüşcez biz senle şimdi salıyorum derdim :KK70:

Gerçi izmir gibi bi yerde yaşıyoruz güzel kadın kaynıyor ortalık, bir de yaz geldi mi totolara kadar açılıyor. Bazen oouuww bu neymiş diyorum eşim tövbe ya bana ne diye gösteriyosun diyor. Veya arada çaktırmadan bakıyorum hiç mi ilgisini çekmiyor ki diye ama adam tesadüf görse bile şimşek hızıyla başını çeviriyor.

Yani kadının neresi açılırsa açılsın, o kısım kadını bağlıyor adam olan bakmıycak tutucak kendini.
Buradaki bazi zihniyetsizlere gore adam olan tutmayacak kadın olan dekolte giymeyecek. Giyerse de adam olamamis kocası kadına bakarsa kadının egosu yükselir bir de bu var 😂😂

Ama açıkta olsa kapalida olsa doktor da olsa sporcuda olsa ne olursa olsun. bizim büyüklerimizden öğrendiğimiz gelenek goreneklerimize göre. Açık kapalı fark etmez edep diyorum ben edep orda bir sürü insanın içinde uzanmasi çokmu normal. Hadi diyelim rahatsız üstünde duramıyor ozaman göğsünü kapatsın. Anne babalarımızın gördüğümüz edep için.

Hanımefendi kimseye ben karışmam ama edep gelenek görenek vikvikvik diye diye maşallah herkese de karışıyosunuz. Herkesin mezarı kendine AMA EDEP. Herkesin de edebi kendine bana göre de koca koca insanlara edep dersi vermeye çalısma hadsizliği edepsizlik mesela

Buradaki bazi zihniyetsizlere gore adam olan tutmayacak kadın olan dekolte giymeyecek. Giyerse de adam olamamis kocası kadına bakarsa kadının egosu yükselir bir de bu var 😂😂
geçen gün burda balkon yıkayan şortlu kadını videoya alan pardon 3 dakikalık videoya çeken koca konusu okudu bu gözler.. Karakter ve kendini terbiye etmekle alakalı bir durum diye düşünüyorum.

Yani biz yakışıklı atletik vücutlu adam görünce ağzımızın suyunu akıtıyor muyuz?? Bende bakıp ilgilenmem etrafımla evli kadınım bana ne etrafdakilerden. Bir kadına ne kadar yakışmıyorsa erkeğe de yakışmıyor.

eylulcmre eylulcmre elektra elektra
Kızlar iyi ki sizin gibi düşünen hemcinslerim varda ortalık kadınları bir dekolte yüzünden asagilayan en kibar haliyle dusuk zihniyetlere kalmıyor :KK200:
Ahlâk, edep kıyafetle ölçülmez ki sadece kadına ait kelimeler de değildir. Ama ülkemizdeki cahil kadınlar öyle sanıyor yapacak birşey yok.
Ben de hiç dekolte giyinmem. Yoktur hiç göğsü vs açık kıyafetim ama kardeşim giyer ve çok yakıştırırım ona da. Benim giymeme nedenim dini tercihim ama giyene de vay seni ahlaksız demem. Benim haddim değil. Kocam baktı diye kadını da suçlamam. Kocam edepsiz Derim. Boşanma davam süren eşimin baktığını gördüğümde bir keresinde offfd ne kadar yakışıklı erkekler var yaaa ben de onlara bakayım demiştim de o kadar bozulmuştu ki. Hemen bozulmuştu. Kendine yedirememişti. Zaten aldatıyormuş beni 😬😬😬 kadına bakması devede kulak kalmış yani. Zaten adam ahlaksız ise kapalı ve iki üç çocuğu ile yolda yürüyen kadını bile kesecek potansiyeli var. Kadının sadece yüzü ve eli belli be mübarek. Neresine bakıyorsun yani 😂

Ben de hiç dekolte giyinmem. Yoktur hiç göğsü vs açık kıyafetim ama kardeşim giyer ve çok yakıştırırım ona da. Benim giymeme nedenim dini tercihim ama giyene de vay seni ahlaksız demem. Benim haddim değil. Kocam baktı diye kadını da suçlamam. Kocam edepsiz Derim. Boşanma davam süren eşimin baktığını gördüğümde bir keresinde offfd ne kadar yakışıklı erkekler var yaaa ben de onlara bakayım demiştim de o kadar bozulmuştu ki. Hemen bozulmuştu. Kendine yedirememişti. Zaten aldatıyormuş beni 😬😬😬 kadına bakması devede kulak kalmış yani. Zaten adamlar ahlaksız ise kapalı ve iki üç çocuğu ile yolda yürüyen kadını kesenler bile var. Kadının sadece yüzü ve eli belli be mübarek. Neresine bakıyorsun yani 😂

Cahil gelen cahil gidiyor anlatamayiz canım. Ahlâk edep diye susmayanlar burada herkesin günahını daha çok alanlar :) kara cahillik boylarını geçmiş birde edep dersi veriyorlar:) bugünde utandık bazı kadınlar yüzünden çok şükür 🤢

O kadına bakıp san döndüğünde gözüne bakacaksın başka bişey söylemene gerek kalmazdı

Çocuğumuz hastayken etraftaki kadına bakan eşe hesabı birkaç gün sonra sormazdım. Üste çıkması normal, ne diyecekti evet hastanede bile utanmadım baska kadına baktım mı?

Güzel kadın görünce eşine gösteren kadınlarıda anlamam pek mümkün değil. Hangi erkek karısına, baksana çok yakışıklı, kaslı adam diye başka bir erkeği gösteriyordur acaba? Başka erkeklerin bakışlarından rahatsız olan biz, eşimize başka kadını güzel diye gösteren de biz oluyoruz enteresan bir şekilde.

Bakma olayını kıyafete bağlamak da doğru değil. İnsanin anlık gözü takılabilir ama ısrarla bakıyorsa o bakanın tıynetsizliğidir.

Cahil gelen cahil gidiyor anlatamayiz canım. Ahlâk edep diye susmayanlar burada herkesin günahını daha çok alanlar :) kara cahillik boylarını geçmiş birde edep dersi veriyorlar:) bugünde utandık bazı kadınlar yüzünden çok şükür 🤢
YouTube da Katarsiz diye bir program var. Abisi tarafından tecavüze uğrayan kadına abisinin eşi ne diyor biliyor musun? Onu sen baştan çıkarmışsın diyor. Düşün. Senin kocan öz kardeşine bunu yapmış ve sen hala kocanı savunuyorsun. Yazık dedim yA. Yazık. Annesi de savunmamış zavallımı. Kadın kadını gömüyor işte. Ötesi var mı

Adamın arsızlığına bak aşırı yükseldim. Elime geçse parçalardım. Kadın ne bakıyosun dese napacaktınız acaba. Birde yanınızda pes.

Senin yanında , çocuğun hastayken bile bunları yapan adam. Sen yokken neler yapıyordur. Rahatlığa gel.

Kadının açık olması bakabileceği anlamına gelmez hele ki orası hastane. Hastanede ne hallerde oluyoruz. Artık orda bile dikkat edeceksek ülkeyi kapatıp gidebiliriz.
Tatlım memen açık kalmış kapa hasta olursun derdi ohhh içinde kalmazdi😂

Ben de hiç dekolte giyinmem. Yoktur hiç göğsü vs açık kıyafetim ama kardeşim giyer ve çok yakıştırırım ona da. Benim giymeme nedenim dini tercihim ama giyene de vay seni ahlaksız demem. Benim haddim değil. Kocam baktı diye kadını da suçlamam. Kocam edepsiz Derim. Boşanma davam süren eşimin baktığını gördüğümde bir keresinde offfd ne kadar yakışıklı erkekler var yaaa ben de onlara bakayım demiştim de o kadar bozulmuştu ki. Hemen bozulmuştu. Kendine yedirememişti. Zaten aldatıyormuş beni 😬😬😬 kadına bakması devede kulak kalmış yani. Zaten adam ahlaksız ise kapalı ve iki üç çocuğu ile yolda yürüyen kadını bile kesecek potansiyeli var. Kadının sadece yüzü ve eli belli be mübarek. Neresine bakıyorsun yani 😂
Ben de annemle pazardayken yanında minicik çocuğu ve eşi olan bir adam eşi arkadayken laf attı offf hatuna bak bir de benimkine diye oracıkta bir laf söyledim adama öylece kalıverdi annem de ne oldu kızım diyince hiç çekinmeden adam yanında karısı var utanmadan laf attı dedim ama ego falan da kasmadım aksine iğrendim çocuğuna acıdım. Ego kasıyor bu kadınlar diyenler herhalde kendileri matah bir şey sanıp ego kastıklarından karşıdaki kadınıda öyle düşünüyorlar🤔

Ya senin Yanındaki adam karısı dururken karşısındaki kadına bakınca kadının ego kastigini nereden biliyorsun ? Bende bunu anlatmaya çalıştım ama hani bana demissin ya sen anlamaissin bir daha oku diye. Bence sen bir daha oku zira sen anlamamissin.
Yani milletin ayı gibi bakan kocasıyla ego kasan kalitede bir kadın ne gördüm ne de şahit oldum.
Az önce de dediğim gibi mide bulantısı yaşatıyorlar egodan ziyade.
Hı başkasının kocası sen dekolte giyince sana baktığında sen ego kasıyorsan o başka tabi.. benim cevremde böyle kalitesiz bir kadin hic olmadi.
tüm kadınların içini okuyabiliyorsun öyleyse goes to oscar. milletçe alkışlıyoruz👏👏🏻
senin çevrende yok diye başka çevrelerde yok yani?

Kocanız başkasına bakıyor kadın suçlu oluyo kadının da çok umrundaydı adamın ona bakması sanki. Herkes istediğini giyer. Adamların ahlaksızlıklarına bahane aramayın. Senin göbekli çirkin kocan güzel kadına bakıyo diye kadının egosu şişiyo öyle mi 😂 bu yorumum konu sahibine değil. Kocamın bakmasına kıskançlık yapmıyorum ama kadını şımartıyo diyenlere

Back
X