- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Seninde yazdıkların duruyor hala seninle seviye degistirecek olsaydim indirmem gerekirdi. O mesajda zaten gülücük vardi ohh kısmıyla anlaşılan o ki latifeydi. Kimse kimseye bunu giyme diyemez heralde durup dururken o kadar basıyordur dedim ama basmiyormus seninki"Tatlım memen açık kalmış kapa hasta olursun derdi ohhh içinde kalmazdi"
diyecek kadar cirkin bir cumle kuran kadındın az önce.
Biraz muhattap oldukta seviyeni en azından az da olsa yukarı çıkarma geregi duymuşsun sanırım. Evet.
Senin herhangi yazdığın bir yazı benim nazarımda dürüp dürüp okunacak bir şey olmasi bu dünya uzerinde gerçekten mümkün degil.
Aynı sekilde senin aklının yetip yazdığin herhangi bir yazıda benim aklımın yetmeyip anlamayacağım bir şey olmasi da mümkün değil.
Daha fazla uzatmayacağım. Aynı frekans kültür eğitim ya da yasam tarzı içinde değiliz. Bir sonuca varamayacağız. Yeterince sıktı. Ve bu son mesajımdı.
Hasta degilmiski hasta yakinini bekliyormuş ..kim ne derse desin herkes dikkat edecek giyimine ..ortalık aç kurt kaynıyor ...neler duyuyoruz kadınlara neler yapılıyor..kendisi için dikkat etmeli..istediğiniz kadarsavunun dekolteyi ,istediğimi giyerim felsefesini...bu devirde aç kurtlarin dikkatini cekmemeli kimse..Size abes gelen giyim tarzı ve dekolte o kadının normali olabilir. Her size açık gelen kıyafeti giyen kadın kendini ifşa ediyor anlamına gelmez. Orası hastane belki ağrısından üstünü başını fark etmeyecek durumda olabilir insanlık hali. Allah akıl fikir irade vermiş,açık diye bakma hakkı var anlamına gelmiyor. Çarşaflı veya tesettürlü kadını ufuk çizgisinde kaybolana kadar kesen yaratıklar görünce de ''Kadın sokağa çıkmasaydı'' mı diyorsunuz. Kafamda deli sorular. Allah aşkına bir kadın bunları diyorsa,bir kadın hemcinsine düşmansa ne haldeyiz. O halde bir gün hastanede fenalaşıp hiç istemediğiniz bi durumda kalırsanız, kapalı yerleriniz insanlık hali ola ki açılırsa fark etmezseniz size müstahak mı oluyor yani?
İyi okuyun sadece kadın mı suçlu diyorum...giymesinler efendim istediğinizi deyin ortalık aç kurt kaynıyor kadını beğenip gelip bıçaklayan mi yok tecavüz eden mi yok bu pisliklerin dikkatini çekmemek için dikkat edicekler kendilerine...prim vermicekler ..istediğiniz kadar savunun..sonra haberlerde duyuyoruz sapik vahsetlerini..kusun istediğiniz kadar bende bu haberlere kusuyorum , orayı burayı sergileyip sokakta gezenlere kusuyorum , iğrenç duygularıyla onları seyreden erkeklere kusuyorumNefret mi ?ya hastane orası nasıl görmeden böyle yorum yapabiliyorsunuz?
@isimsiz871CiRiLLA
Dekolte giyip giymemesi sizi bağlamaz Ki?
Kocasi gözüne yanında karısı ve hasya çocuğu varken sahip çıkamıyor diye kadın mi suçlu oldu. Iğrenç bir zihniyetiniz var. Sizin gibi kadınlar görünce kusmak istiyorum.
Ha eşlerinizde sıkıntı yok yani hep kocalarınızı ayartmaya çalışan dekolteli kadınlar da suç ve galiba düşünce okuma gücüne sahipsiniz ve o kadınların düşüncelerini biliyorsunuzBu konuya aşırı sinirlenirim ben de. Eşimin gözü bile kaymamalı, en azindan ben yanindayken baktigini hiç gormedin kimseye.Bu konuda çok hassasim ama sirf kiskançliktan dolayi degil. BAZI kadinlara istemeden benim bile gozum takiliyor ama eşimin takilmamali
O bakilan kadin zaten kendine baktirmak icin abuk hallere giriyor, bir iki kişi bakinca da kendini halt ettim cok guzelim, yaninda karisi var gözleri ustumde filan diye havara giriyor
Kiskanclik kismini filan geçtim boyle kendini halt sananlara gicikligimdan dolayi bakmasina sinirlenirdim ben olsam.
Tabi canım damacana da kapanmalıydı tecavüze uğramamak için minicik bebeklerde nasıl bir tahrik etme yeteneği var ki acaba ? cehaletiniz de beni kusturuyor şuan burda biz kadınları savunduğunuzu sanıyorsunuz ya keşke onları haklı çıkardığınızı anlasanız da konuşmasanız hiçİyi okuyun sadece kadın mı suçlu diyorum...giymesinler efendim istediğinizi deyin ortalık aç kurt kaynıyor kadını beğenip gelip bıçaklayan mi yok tecavüz eden mi yok bu pisliklerin dikkatini çekmemek için dikkat edicekler kendilerine...prim vermicekler ..istediğiniz kadar savunun..sonra haberlerde duyuyoruz sapik vahsetlerini..kusun istediğiniz kadar bende bu haberlere kusuyorum , orayı burayı sergileyip sokakta gezenlere kusuyorum , iğrenç duygularıyla onları seyreden erkeklere kusuyorum
ya sen ne zırvaliyorsun Allah aşkına????İyi okuyun sadece kadın mı suçlu diyorum...giymesinler efendim istediğinizi deyin ortalık aç kurt kaynıyor kadını beğenip gelip bıçaklayan mi yok tecavüz eden mi yok bu pisliklerin dikkatini çekmemek için dikkat edicekler kendilerine...prim vermicekler ..istediğiniz kadar savunun..sonra haberlerde duyuyoruz sapik vahsetlerini..kusun istediğiniz kadar bende bu haberlere kusuyorum , orayı burayı sergileyip sokakta gezenlere kusuyorum , iğrenç duygularıyla onları seyreden erkeklere kusuyorum
EzikSeninde yazdıkların duruyor hala seninle seviye degistirecek olsaydim indirmem gerekirdi. O mesajda zaten gülücük vardi ohh kısmıyla anlaşılan o ki latifeydi. Kimse kimseye bunu giyme diyemez heralde durup dururken o kadar basıyordur dedim ama basmiyormus seninki
Yok mahallevari konusma yok midem kalkti yok aklı kıt laflariyla mi sen seviyesi yüksek oluyorsun bulasma dedim dedim birakmadin be paçami yapıştın sülük gibi msaj ustune msj attın şimdi son msj diyorsun. insanı cileden cikarmadan rahat etmiyorsun.
Sürekli böyle ay ben özelim ben farkliyim muhaliflikleri ayrik otu her konuda dalga gececek bir sey bulup yuruyecek insan ariyorsun.
Öyle mutsuz ve dislanmissin ki karşındakine yansitiyorsun.. İgrenc üsluplarla laf sokabliyorsun anca ya da dalga geciyorsun.
Senin icin banlanmaya degmez dedim ama beni bile cileden çıkardın.
Resmen kac kez muhattap olma dedim sana terbiyesizlik yapıp yazdin yazdın şimdi bu son msjim nidasi yapıyorsun. Komiksin ya çok komik
açıkta olana herkes bakar.. bu tek tarafli kalitesizlik (bana bakiyorum diye kalitesiz demissin ya) degil bakan kadar baktiranda kalitesiz. yok öyle kültürmus yok böyle benden farklıymış hadi oradan msjlarindan belli ne kadar kültürlü olduğun.
Ya onun kocasında ne hata var sapık olanda memesini açan kadın yani lütfen lütfen ama ya onların kocişleri sadece kendi karılarına sapıklık yapar başka kadınlara bakıp azar azar gelir tepelerine konar bunların kocişleri ay çıldırcam delircem susuyorum tamam gidiyom benValla ben size degil de hastanedeki zavalli kadina uzuldum. Farkinda bile degil kocanizin pis bakislariyla tacize ugramis. Siz zaten bu konuyu cok da ciddiye almiyorsunuz. Sapik sapik milleti gozle taciz eden bir adamla evli olmakta bir beis gormuyorsunuz.
Sizin gibi kadınlar korkmaya erkeklerden çekinip hayatlarını kıyafetlerini onlara göre ayarlarsa o aç kurtlar hiç bitmeyecek kundaktaki bebeğe hayvanlara çocuklara tecavüz ediliyor ülkemizde bunun suçunu siz üstlenebilirsiniz ama ben üstlenmem açık giyiniyor diye kimse tecavüzü ölümü haketmez kendinize gelin artık ya yeter beHasta degilmiski hasta yakinini bekliyormuş ..kim ne derse desin herkes dikkat edecek giyimine ..ortalık aç kurt kaynıyor ...neler duyuyoruz kadınlara neler yapılıyor..kendisi için dikkat etmeli..istediğiniz kadarsavunun dekolteyi ,istediğimi giyerim felsefesini...bu devirde aç kurtlarin dikkatini cekmemeli kimse..
Ya onun kocasında ne hata var sapık olanda memesini açan kadın yani lütfen lütfen ama ya onların kocişleri sadece kendi karılarına sapıklık yapar başka kadınlara bakıp azar azar gelir tepelerine konar bunların kocişleri ay çıldırcam delircem susuyorum tamam gidiyom ben
Size şunu söyleyim.Ben tesettürlüyüm,yani bahsettiğiniz kriterlere sahibim.Giyimime "dikkat"ediyorum!Ancak aç kurtların bakışlarına ve tacizlerine yinede maruz kalıyorum.Bakın bir kadın çırılçıplak bile gezse,erkeğin bakma gibi hakkı yok.Dine getirmek istemiyorum ama dinen de bu böyle.Kadın kendinden,erkek kendinden sorumludur.Hasta degilmiski hasta yakinini bekliyormuş ..kim ne derse desin herkes dikkat edecek giyimine ..ortalık aç kurt kaynıyor ...neler duyuyoruz kadınlara neler yapılıyor..kendisi için dikkat etmeli..istediğiniz kadarsavunun dekolteyi ,istediğimi giyerim felsefesini...bu devirde aç kurtlarin dikkatini cekmemeli kimse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?