Derdim eşim ve gözleri bakışları

1 saatten fazladır kendimi ifade etmeye çalışıyorum. herşeyi anlayan,algılayan kafalar beni anlayamadı ne diyeyim. buda benim son yorumum olsun sende sal gitsin. hadi terk edelim buraları :KK54:

Ben daha ilk mesajda anladim, okudugunu anlamayip olayi kiyafete filan cekip sanki " acik giymeyin adamlari zorla baktiriyorsunuz adam hakli" denmiş gibi yazip cizeceklerini. :)))))) o yuzden hiiiiiiç ugrasmadim.

Kimin ne giydigini, eşinin bakip bakmadigini bilmeden atip tutarlar sadece.

Ben daha ilk mesajda anladim, okudugunu anlamayip olayi kiyafete filan cekip sanki " acik giymeyin adamlari zorla baktiriyorsunuz adam hakli" denmiş gibi yazip cizeceklerini. :)))))) o yuzden hiiiiiiç ugrasmadim.

Kimin ne giydigini, eşinin bakip bakmadigini bilmeden atip tutarlar sadece.
Birde seviye yerlerde gerçekten.
Fikir alışverişi yaparsın ama bu tarz bir ağızla değil. Bu kadar avamlik ile insanın muhatap olası gelmiyor.
İki saattir biri hakaret ediyor biri onun hakaretlerini favliyor 😂 komikler ve bir o kadar avam

Yazik birak ugrasma. Bir tek kendilerine bakiliyor, bir tek kendileri mini, elbise vs giyiyor biz giyemiyoz ve kocalarimiz onlara bakiyor triplerine girdiler 🙄🙄
Her şeyim o kadar güzel ve eşsiz ki otomatiğe bağlamış bir şekilde maşallah maşallah diyip dil ısırarak geziyorum. Yazılanlardan anladığın bu mu sadece pesss. Hem dekolte mini vs giydiğimi nerden çıkardın sen de mi müneccimsin 🤦‍♀️

Fikir alışverişi yaparsın ama bu tarz bir ağızla değil. Bu kadar avamlik ile insanın muhatap olası gelmiyor.
İki saattir biri hakaret ediyor biri onun hakaretlerini favliyor 😂 komikler ve bir o kadar avam.

Bu kadar saldirganlaşmayla hicbisey konuşulmaz ve tartisilmaz biraz anlamak istemek lazim.

İki saattir biri hakaret ediyor biri onun hakaretlerini favliyor 😂 komikler ve bir o kadar avam.

Galiba yorumları okumadınız insanların kılık kıyafetine yakıştırmaları yapılırken zira okuma kıtlığınız olduğunu düşünüyorum 🤔

Atam görüyor yollar önce bu hali de işte. Ancak bu kadar uğraşa rağmen oluşan fikir ve giyim özgürlüğü bu kadar işte. Neyse biz o tip hanımlar olarak nereye gitsek? Dur yarın iş çıkışı bi acile gidelim. Belki biri bizi kocasına gösterir sjsjsgdh

Ya kadın ya da kadının yakını hasta. Kadın bu tiplerin fırıldak gözlü kocalarını mı düşünücek,yoksa kendi durumunu mu?
Dünyayı kendinden ve kocasından ibaret sanan dengesizlere katlanamıyorum.

Geçen kızım çok ateşledi apar topar Dr götürdük gecenin 1 yarısı.

Bir hasta yakını bayanda bekliyor koridorda boylu poslu güzel bir bayan biraz da rahat oturmuş yarışçı uzan mış.
Ve üst dekoltesi açık böle göğüs gözüküyor. Bu beni ilgilendirmez sadece anlaşılayım diye yazıyorum.

Ben kızımla ilgileyorum eşim olacak adam kan al ver getir götür işleri ile ilgileniyor. Ve ikide bir bu bayana bakıyor sonrada bana bakıyor bakıyım baktığımı görüyor mı diye..

Çok sinir oldum ama asla ses etmedim çünkü onun uçkuruğuyla ilgilenemeçktim kızım hastayken. Şimdi 2 gün geçti üstünden dayanamadım söyledim bağırdım çağırdım. Ve şuan benimle konuşmuyor sen hele bir daha benim yanımda birine bak seni nasıl rezil ediyorum a kadar getirdim lafı. O ise yalan iftira dedi asarım keserim dedi sustu ve konuşmuyor sinir oluyorum. Ben mi abarttım o mu
Bende yakaladim sapik diye hitap ettim bikac gun😃Sonra onun gormedigini ben gosterdim aa kacirdin diye dalga gecip bak bakk gormuom hadi benle bunu utanmasi gereken duruma getirdim ama kavgayla degil kendini savunurdu kavgaya dönerdi is

Galiba yorumları okumadınız insanların kılık kıyafetine yakıştırmaları yapılırken zira okuma kıtlığınız olduğunu düşünüyorum 🤔
Yok ben senin bana yapılan haksiz hakaretleri favlarken bunu senin için düşündüm. 4 nala yapıştırıyordun vallahi ne dedigime bakmadan gulucukleri. Birak sizi bizi bence geçti o iş o hakaretleri bu kadar begendikten sonra.

Valla öyle giyinen bi hanım görünce ben diyorum aşkım bi bak şu hatuna diye
2,3 dedim baktı şakalaştik gülüştük felan
Şimdi karşimıza çıksada artıkm o tarz hanımlara bakmıyor ilgisini bile çekmiyor

Zaten erkekler o tip hanımlardan hoşLandıkları için değil bizden gizli yaptıkları için yakalanma duygusunu tatmak için öyle kaçamak bakiyor
Sende kafana takma canım sen nekadar üstune düşersen o okadar bakar boşver umursama
Pes.

kızlar konu sahibi yaklaşık 2 saattir bilmem kaçıncı uykusunda.. bizler hala bu konu üzerinde tartışıyoruz. herkes kendini biliyor.
konu sahibi 00.40a kadar yazılan hiçbir yorumu takmadı :KK53:
biz de bu konuya çakılı kaldık. bi bırakmadınız jartiyer modeli bakayım yahu :KK30:

Bu konuya aşırı sinirlenirim ben de. Eşimin gözü bile kaymamalı, en azindan ben yanindayken baktigini hiç gormedin kimseye.😠😠😠 Bu konuda çok hassasim ama sirf kiskançliktan dolayi degil. BAZI kadinlara istemeden benim bile gozum takiliyor ama eşimin takilmamali 😁😁

O bakilan kadin zaten kendine baktirmak icin abuk hallere giriyor, bir iki kişi bakinca da kendini halt ettim cok guzelim, yaninda karisi var gözleri ustumde filan diye havara giriyor 🙄🙄🙄
Kiskanclik kismini filan geçtim boyle kendini halt sananlara gicikligimdan dolayi bakmasina sinirlenirdim ben olsam.
Cirilla bu yorumu senin yazdigina inanamadim su an. Hic beklemezdim bir kadin icin bunlari yazacagini. Sen gayet modern goruslu bir kadinsin. En azindan ben yorumlarindan boyle tanidim seni. Kadin neden bilerek kendini sergilesin? Belki de rahatsizdi ve rahat olacagi bir pozisyonda durmak istedi? Ne giydigi kimi ne ilgilendirir ki? Nasil oturdugu da ayni sekilde. Bakmaz esim olur biter. Bakarsa da once o adamin gozunu oyarim ben. Elin kadinina gozunu dikip baktigi icin.

Yok ben senin bana yapılan haksiz hakaretleri favlarken bunu senin için düşündüm. 4 nala yapıştırıyordun vallahi ne dedigime bakmadan gulucukleri. Birak sizi bizi bence geçti o iş o hakaretleri bu kadar begendikten sonra.
Kusura bakmada saçma sapan ve tutarsız konuşup daha sonra buna ayak uydurmamız beklenıyor ya aşırı komik beklenti oluyor

şu görseller her şeyi açıklıyor bence.

1.webp
taciz.webp

Cirilla bu yorumu senin yazdigina inanamadim su an. Hic beklemezdim bir kadin icin bunlari yazacagini. Sen gayet modern goruslu bir kadinsin. En azindan ben yorumlarindan boyle tanidim seni. Kadin neden bilerek kendini sergilesin? Belki de rahatsizdi ve rahat olacagi bir pozisyonda durmak istedi? Ne giydigi kimi ne ilgilendirir ki? Nasil oturdugu da ayni sekilde. Bakmaz esim olur biter. Bakarsa da once o adamin gozunu oyarim ben. Elin kadinina gozunu dikip baktigi icin.

Sana ozel mesaj attim. Aciklamayi burdan yapip, bazilarina kendimi aciklamis olmak istemiyorum. Anlayamayanlar anlamamaya devam edebilir.

Hastanede çocugundan gözünü ayrımaması gerekirken , kocam böle yapsa yanımda bende cıngar çıkartırım.normal zamanda kendimi kandırcak bahane bulurum belki ama kızım hasta iken başka birşey düşünebilme durumu beni korkunç sinirlendirirdi.

Ne geçti elinize şimdi eşinizi birsürü insan kötüledi.
İnsandır şaşar beşer
garip duran insanlara gözü takılır bakar.
Bu o an uçkurunu düşündüğü anlamına gelmez.
Siz o an neden böyle şeylerle ilgiliydiniz.

Bir erkek düşünün önünüzde yürüyor.
Tamamen vucudunu sarmış bir sort giymiş penisi neredeyse firlayacak. Kalçasınin yarısi meydanda öyle önünüzde yürüyor yürüyor.
Şimdi soruyorum buna kafasını çevirip bakmayacak
(Wuu diye olabilir, bu ne be diye olabilir, hakaret içerikli olabilir, beğenme içerikli olabilir, goz kaymasi olabilir. )
Kaç insan var?
İşte bu abartı göğüs dekoltesi ve popo dekoltesi yapıldığında da olan bu.
Ben hiç böyle gezen bir erkek görmedim şimdiye kadar ama çok kadin gördüm sosyal medyada olsun yolda olsun
Bu dikkat çekmek için yapılan bir şey kimse benim vucudum benim kararım demesin.
Bunu deniz kenarinda yaparsın bakilmaz ama çıkıp yolda yaparsan bakılır.
Hoş gecen sene memelerin altini tamamen boş birakan sutyen modasi oldu.
Ben görüyorum erkekler icin slip mayo varken hic biri bunu neredeyse tercih etmiyor geneli şort giyiyor. Böyle giyinen kadınlar bunu yapmayı seviyor dikkat çekmeyi seviyor kandirmayin kendinizi.
Burada can hiras ağır terbiyesizliklerle savunulan şeyin altında gerceklik olduğu için böyle oldu zaten. Kimse altı boş bir şey için bu kadar düşmez.
LaraPars LaraPars al tatlım bos zamaninda dürüp dürüp okursun
Seviyeyi senin seviyeye dusuremedim ama anlamadığın yer olursa yaz cevaplarım.

Son düzenleme:
Bir erkek düşünün önünüzde yürüyor.
Tamamen vucudunu sarmış bir sort giymiş penisi neredeyse firlayacak. Kalçasınin yarısi meydanda öyle önünüzde yürüyor yürüyor.
Şimdi soruyorum buna kafasını çevirip bakmayacak
(Wuu diye olabilir, bu ne be diye olabilir, hakaret içerikli olabilir, beğenme içerikli olabilir, goz kaymasi olabilir. )
Kaç insan var?
İşte bu abartı göğüs dekoltesi ve popo dekoltesi yapıldığında da olan bu.
Ben hiç böyle gezen bir erkek görmedim şimdiye kadar ama çok kadin gördüm sosyal medyada olsun yolda olsun
Bu dikkat çekmek için yapılan bir şey kimse benim vucudum benim kararım demesin.
Bunu deniz kenarinda yaparsın bakilmaz ama çıkıp yolda yaparsan bakılır.
Hoş gecen sene memelerin altini tamamen boş birakan sutyen modasi oldu.
Ben görüyorum erkekler icin slip mayo varken hic biri bunu neredeyse tercih etmiyor geneli şort giyiyor. Böyle giyinen kadınlar bunu yapmayı seviyor dikkat çekmeyi seviyor kandirmayin kendinizi.
Burada can hiras ağır terbiyesizliklerle savunulan şeyin altında gerceklik olduğu için böyle oldu zaten. Kimse altı boş bir şey için bu kadar düşmez.
LaraPars LaraPars al tatlım bos zamaninda dürüp dürüp okursun
Seviyeyi senin seviyeye dusuremedim ama anlamadığın yer olursa yaz cevaplarım.

"Tatlım memen açık kalmış kapa hasta olursun derdi ohhh içinde kalmazdi"

diyecek kadar cirkin bir cumle kuran kadındın az önce.
Biraz muhattap oldukta seviyeni en azından az da olsa yukarı çıkarma geregi duymuşsun sanırım. Evet.
Senin herhangi yazdığın bir yazı benim nazarımda dürüp dürüp okunacak bir şey olmasi bu dünya uzerinde gerçekten mümkün degil.
Aynı sekilde senin aklının yetip yazdığin herhangi bir yazıda benim aklımın yetmeyip anlamayacağım bir şey olmasi da mümkün değil.
Daha fazla uzatmayacağım. Aynı frekans kültür eğitim ya da yasam tarzı içinde değiliz. Bir sonuca varamayacağız. Yeterince sıktı. Ve bu son mesajımdı.

Back
X