Derdim ev sahibi

malesef öyle. Yani çoluk çocuk düşüncemiz vardı sırf önümüzü göremediğimiz için oda hayal şuan için
İnanın ailem kiraci dostu , var dükkan daireleri falan. İnan buna rağmen , hep çıkarcı kiracilara denk geldi. Yani burda söylesem sok olursunuz, açık yazmak istemiyor.
Yani orta yolu derhal bulunmalı. İnşallah gündem olur.

Siz iki taraftanda madursunuz. Allaha kolaylık versin.
İşte bu kadar zor olmamalı. İnsan kendine evine çıkmak istiyor. Kiraciya hadi 6 ay süre ver ,tamam. Ama çıksın yani.

Çıkamıyor kiralar çok yüksek, çıkmıyor devlet beni koruyor diyor.
Evet iki taraftanda mağduriyet yaşıyoruz yani davada hakimin bunu dikkate alarak hızlandırmasını umuyorum ama sadece umuyorum yani.. gerçekten eve gelmek istemiyorum kirasını aidatını bir gün geciktirmediğim evimden soğudum

İnanın ailem kiraci dostu , var dükkan daireleri falan. İnan buna rağmen , hep çıkarcı kiracilara denk geldi. Yani burda söylesem sok olursunuz, açık yazmak istemiyor.
Yani orta yolu derhal bulunmalı. İnşallah gündem olur.
Umarım. Önceden hatırlıyorum kirayı düzenli yatırsında ağzımızın tadı bozulmasın diye düşünürdü büyüklerimiz şimdi ise ev sahibi kiracıyı bir sene oturup cıkacaksın sözüyle evine alıyor hayat pahalılığına yenik düşmemek için kendince onlarda haklı kiracılarda haklı ne olacak sonumuz

Umarım. Önceden hatırlıyorum kirayı düzenli yatırsında ağzımızın tadı bozulmasın diye düşünürdü büyüklerimiz şimdi ise ev sahibi kiracıyı bir sene oturup cıkacaksın sözüyle evine alıyor hayat pahalılığına yenik düşmemek için kendince onlarda haklı kiracılarda haklı ne olacak sonumuz
1 sene sonra kiram düşük kaldı diye çıkaran ev sahibi hakli değildir. Ama daha önce de yazdım(burada olmayabilir) kiracimizin kirasi çok düşük. İki katı zam yapsak bile düşük yani.
Uyguna vermiştik, korana madur olmasın diye uygun zam yaptik . Sonucta çok düşük kaldı.

asgari ücrette dahil(ara zam geliyor) , her şeye zam geldi. Ben o oranlara göre zam yaparsam, yıllarca boşuna cabalamis oluyorum . 10 yıl, ev borcu , kolay şartlarda ödenmedi.

Back
X