Derdim evlenememek.!

bende 25 yaşındaym ve bekarım ünv.bu yıl bitti
3 yıldırlı bi filörtüm olmadı,ondan öncesinde 2 yıllık ilişkimi bitirdim
çalışmıyorumda,öyle evdeyim
üstelik sağ kolum ameliyatan beridir uyuşuk hepmafoldumbenmafoldumben kpssde tercih bile yapmadm öyle üzülüyorum ki:gitme:
arkadaşlarımın çocuğu oldu,anasınıfına başladı benm bi sevgilim bile yok
annem dırdır dırkafamçokkarıştı
istediği kişi olcak güya.havasını alır!
istediği kişileri almadm o da benm istediğime vermedi :umursamaz: aklım geldi başıma ama :hulya: o da biliyo :delphin: iyileşeyim bi de aşık olaym kısmetse evlenirim :utangac:

inanın her şeyin başı sağlık.1 yıldırlı ne çektiğimi bi ben,bi Allah bilirboshayallersmile

Ben hala bitiremediğim bi ilişkinin çıkmazındayım ama iki türlüde olmuyor ve üzülmektense yaşamayı bilmek daha güzel.Hayat her türlü geçiyor sonuçta:hooray:

ben de geçmişteki acılarıma takılı kalmamaya çabalıyorum. bu aralar bunu başardım gibi. ama ne olursa olsun bir ilişkide kadının adı yok. bir şeylere başlar gibiyim ama ne olur ne olmaz hiç bilmiyorum. bir anda değişebiliyor her şey. :bbo:

ben de geçmişteki acılarıma takılı kalmamaya çabalıyorum. bu aralar bunu başardım gibi. ama ne olursa olsun bir ilişkide kadının adı yok. bir şeylere başlar gibiyim ama ne olur ne olmaz hiç bilmiyorum. bir anda değişebiliyor her şey. :bbo:

Facebookta kigem sayfasında kadının biri evliliğin tarifini vermiş herşeyi sen yaparsan mutlu olursun.Kadın kendinden fedekarlık yaparak huzuru bulmuş işte.Bizde adımızı başka biri varken unutursak gerisi gelecek gibide henüz onu başaramadık:)

Hayırlı olsun haberlerini bekliyorum inş iyisi olur sempatiksalakcinni

canım bence boyunu kilonu falan sorun etme..boyuna göre kilon fazla sayılmaz..hem sana şunu söyliyim bu işler boya posa güzelliğe falan bakmıyor.kısmet işi..akıl sır ermiyor.ne çirkinler(Allahın yarattığı çirkin olmaz aslında)var eşini parmağında oynatıyor,ne güzeller var adam gibi birine rastlamıyor..ne demişler Allah çirkin şansı versin..seni anlıyorum.yalnızlık çok zor.ben berbat bir evlilik yaptım.şimdi bekarım.bir yıl oldu boşanalı..evlilikten nefret ettim.ama yine de yalnızlık zor.dediğin gibi bi yere gidiyosun çiftler,aileler...böylee bön bön bakıyosun.bi tatile gitmek istiyosun,millet hep evli gitcek arkadaş yok,akşam oluyor sarılacak tek şeyin yastığın..bu böyle uzar gider..ama dediğim gibi Allahın takdiri..aman diyim sırf evlenmek için sakın evleniim deme..seni mutlu edecek biri olmasına dikkat et. inşallah olur tez zamanda..hmm.. şu evlilik sitelerini denedin mi?

Facebookta kigem sayfasında kadının biri evliliğin tarifini vermiş herşeyi sen yaparsan mutlu olursun.Kadın kendinden fedekarlık yaparak huzuru bulmuş işte.Bizde adımızı başka biri varken unutursak gerisi gelecek gibide henüz onu başaramadık:)

Hayırlı olsun haberlerini bekliyorum inş iyisi olur sempatiksalakcinni

gönüllü kölelik gibi bi şey bu dediğin. acaba çok sevsem yapabilir miyim ki yaa? CADIARZU elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım zaten de, benim sorunum bu ilişkilerdeki güç savaşları. hele hele başlardaki savaşlar. nasıl oluyor bilmem hep aynı noktyaya varıyorum. benim istediğim olacak senin istediğin olacak noktasından başlıyoruz hep. başlayamıyoruz yani. :))))))) kadına değer vermeyi aşağılanma olarak görmüyor mu bu salaklar, sinirr oluyorum.

konuyu da dağıttık. :kedi:

ya ben farklı bişey soylemek ıstıyorum .. hayatımda hep mutlu bır aıle hayal etmısımdır ..
aşk la yapılan bir evlilik ve cocuklar aıleler falan ..
ama son yıllarda şöyle bakıyorum etrafıma evlenen hiçkimse memnun değil halinden ..
hep sorun,hayat sıkıntısı .. ustune evlenınce eklenen farklı dertler ..
ben de tam tersıne soğumuş durumdayım,evlılık denılınce herseyın bıttıgı bır nokta gb gelıyor bana ..

bence herşey zamanında olmalı , Allah ne zaman yazmışsa kısmetınız de o zaman gelıcektır yanınıza ..
Siz hıc acele etmeyın,uzulmeyın de .. ne yazarsa yazsın Allah hayrlısı olsun hakkınızda

aslında evlenilecek diye bir kaide de yok.esma'nın dediği gibi evlilik öyle süper bir olay değil.olumsuz yanları da çok..ben bunu gördüm mesela..belki düzgün bir insanla güzel olabilir ama ya yanlış kişiyse.allah kötüye çattırmasın kimseyi..

canım bence boyunu kilonu falan sorun etme..boyuna göre kilon fazla sayılmaz..hem sana şunu söyliyim bu işler boya posa güzelliğe falan bakmıyor.kısmet işi..akıl sır ermiyor.ne çirkinler(Allahın yarattığı çirkin olmaz aslında)var eşini parmağında oynatıyor,ne güzeller var adam gibi birine rastlamıyor..ne demişler Allah çirkin şansı versin..seni anlıyorum.yalnızlık çok zor.ben berbat bir evlilik yaptım.şimdi bekarım.bir yıl oldu boşanalı..evlilikten nefret ettim.ama yine de yalnızlık zor.dediğin gibi bi yere gidiyosun çiftler,aileler...böylee bön bön bakıyosun.bi tatile gitmek istiyosun,millet hep evli gitcek arkadaş yok,akşam oluyor sarılacak tek şeyin yastığın..bu böyle uzar gider..ama dediğim gibi Allahın takdiri..aman diyim sırf evlenmek için sakın evleniim deme..seni mutlu edecek biri olmasına dikkat et. inşallah olur tez zamanda..hmm.. şu evlilik sitelerini denedin mi?
bir arkadaşım kayıt olmuştu evlilik sitelerine karşılaştığı erkeklerde hem cinsellik arayışındaymış evlilik adı altında eğlencelik bayan arıyorlar demekki

bilgi form evlilik şirketi var belki ilerde hiç karşılaşmazsam doğru insanla oraya başvurabilirim bellide olmaz kısmet belki oradadır

herşey kader kısmet hayırlısı olsun.ama en azından görücüleriniz olmuş erkek arkadaşınız olmuş hiç kısmeti çıkmayan bir çok kişi var.birde bu işlerin üstüne titremeylede alakası yok bazen kaçan kovalanır tezinide uygulayın

Bu kadar çok evlenmek isterken inş aradığını bulursun yoksa evlendiğine pişman olursun

Evlenmek ayri dert evlenmemek ayri dert.
Soyle bir dusunun, eger cevrenizdeki insanlar hep 40indan sonra evlenselerdi, iciniz daha rahat olur muydu?
Yani yasim geciyor diye mi evlenmek istiyorsunuz yoksa gercekten mutlu olmak cini mi?
Eminim mutlu olmayi istiyorsunuz yoksa zaten coktan evlenirdiniz.
Akilli zeki bayanlardan bazi erkekler kaciyor ama, asil onemli olan iletisim ve anlasabilmek. Bence bir erkekle ilk once anlasip anlasamadiginizi anlamak icin iyi arkadas olmak gerekiyor. Biraz zaman gecirmek (kesinlikle cinsel anlamda demiyorum) ve zaman gectikce de onun size davranislarina gore karar vermek en guzeli. Evlilik dusuncesi sonradan nasil olsa olusacaktir.

Biraz alakasiz gibi oldu dediklerim ama, bence 35 yas gec bir yas degil.

benim baba tarafından kuzenler hep 16_17_18 yaşında evlendiler anne tarafındakiler ise 27_30_36 hatta 40 yaşında evlenen oldu bizde anne tarafına çektik ablam 32 yaşında daha yeni nişanlandı diğeri 30 ben 25 bekliyoruz bakalım ama sana birşey diyeyimmi küçük yaşta evlenenlerin hepsi boş insanlarla evlendi dayak geçim sıkıntısı kaynana derdi ama annemin 20_25 yiğeni var 6 kız kardeşler hepsininde en az 5 çocukları var neyse yiğenlerinin hepsi doğru dürüst mesleği saygınlığı olan insanlarla evlendi.başkomser le bile evlenen oldu yaz oldumu hapsi tatile gider yazın akraba ziyareti olmaz bizim o yüzden hepsinin altında arabası lüx evi var ekimde bir sürü düğün var mesela komşunun kızı var 36 yaşında devlet memuru olan biriyle evleniyor kız evde kaldım diye erimişti resmen ama şimdide diyorki, beklediğime değdi sende bekle herşey hakkından hayırlı olsun

sizi çok iyi anlıyorum aynı olayları durumları yaşadığımız için neler yaşadığınızı ,ne üzüntüler içinde olduğunuzu çok iyi anlıyorum çünki bunu ancak yaşayan bilir yukarda bir arkadaşımız msjıma cevap yazmış evet erkekler hanımefendi ahlaklı dürüst,mükkemmel bir eş çocuklarına iyi anne olacak evi çekip çeviren hamarat bir hanım aramıyorlar çok doğru, işleri güçleri varsa yoksa sadece cinsellik benim değerlerim aile yetirştirme tarzım ve inançlarım evlenmenden önce böyle cinsel anlmada beraberliklere izin vermiyor zaten insan prensiplerine inançlarına bağlı kalmazsa kendine olan saygısını yitirir kendinden taviz kesinlikle vermemek gerekiyor ilişkilerde taviz verirsen karşındaki erkek bu sefer sana olan saygısı kalmaz venitekim ilişkide biter baştan cinsellik beklentisi olan bir erkekle karşılaştığımda ben anlıyorum sadece eğlence aradığını nekadar evlenmek istiyorum ciddiyim desede yine inanmam yuva kuracak adam gibi bir adam böyle davranmaz nitekim kısaca ortada gerçekten sorumluluk alacak aile babası olacak bir erkekle hiç karşılaşmadım çok zor bir zamandayız malesef:(

vereliniortak

Ben de çok takıyorum. Evlenmedim diye. Evlenmekten öte yanlızlık sıkıntısı benim ki. Bu yanlızlıktan kurtulmakta ancak evlenerek çözülebilir. Yoksa çok zor.

İş-güç sıkıntısı bir yana duygusal boşluk çok kötü düzelemiyor insan duygusal anlamda kötüyse ne olursa olsun mutlu olamıyor.

Hiç duygsal anlamda mutluluğu yaşamamışsan sadece buna odaklana biliyorsun. Ben ne zaman mutlu olucam diye sorgulorsun kendi. Sonra bol dua ediyorsun... Karşına beğendiğin biri çıkıyor... Şükür dualarım kabul oldu diye düşünüyorsun. Kısmetim mi acaba diye düşünüyorsun sonra bir bakıyorsun sana uygun biri değil... sonra ikilemler.... karmaşıklık....kendinle savaşlar başlıyor... Arkadaşların yuvalar kuruyor düğünlerine katılıyorsun. Onlar eşleriyle sen yanlız kaldın...
Sonra artık sorunun sende olduğuna kanaat getirmeye başlıyosun..

Ben artık düğünlere gidemiyorum müthiş huzursuz oluyorum.

Ama sorun bizde mi? Belki çok fazla bekledik hayattan standartlarımızı hep yüksek tutuk..

Belki de halen bizde eksik özellikler var. Bir yuva kurmaya hazır değiliz. O sorumluluğu almaya hazır değiliz.

Bu eksikliğimiz sanırım erkekleri idare edememek :))). Çok yumuak davranmak olabilir. Yumuşak başlılık olabilir.

Örnekler değişebilir , gözü açık olan erkeği etkilemeyi başarabilen veya sanırım erkeği avucuna almayı başaran bayan arkadaşlar daha çabuk yuva kurabiliyor.

sultan yazdıklarının büyük bölümünü aynen yaşıyorum. sadece düğün törenlerini severim ben hiç huzursuz olmam. :))

yumuşakbaşlılık kötü bi özellik mi sence?

Back
X