- 23 Mayıs 2009
- 14.550
- 16.054
- 823
iş yok hayatında biri yok bu ikiside olmayınca büyük mutsuzluk büyük bi boşluk oluyo insanın içinde.ve bide çevrende iş bulamıyosan evlenirsin nolcak diyen bi sürü densiz sanki ben onların gönlünü yapmak için evlencem
yaşım 23 bazen diyorum anneme evlenmek istiyorum diye o kızıyo bana evlenipte napcan diye çok meraklısın diyo ona göre 25ten önce evlenilmemeli haklıda olabilir belki ama yalnızlık zor:85:
geçen gün birisi senin evlilik yaşın gelmiş diyo kendisi 22 yaşında evlenmiş şimdiki aklı olsa 20 yaşında evlenirmiş.benim içimdede bi istek olsada bunun ağzına daha fazla laf vermemek için evlenmiyorum evlenmek istemiyorum ben sen kzılarını 20 yaşına gelince evlendir dedim
saçma sapan konuşan insan çok konuşurken birazda karşısındakini düşünseler...boşuna dememişler elin ağzı torba değilki büzesin

geçen gün birisi senin evlilik yaşın gelmiş diyo kendisi 22 yaşında evlenmiş şimdiki aklı olsa 20 yaşında evlenirmiş.benim içimdede bi istek olsada bunun ağzına daha fazla laf vermemek için evlenmiyorum evlenmek istemiyorum ben sen kzılarını 20 yaşına gelince evlendir dedim