Selamlar herkese,
Dilerim konum taşınmaz ve benim için gerçekten dert olan bir konu. Ne yapayım şuan için kaynana, görümce yok :)
Son 1 yılda 6 kilo aldım ve bu kilolar göbeğine yerleşti. Normalde çok fit duran ben 6 kilo alarak 60 kiloya çıktım ve 1.58 boyundayım.
Aşırı iştahlı bir insanım. Düşünün ki benimle yemek konuşan insan acıkır. Çok pis bir özelliğim de dışarıda yeme içme yeni yerler keşfetme çok hoşuma gider. Arkadaşlarım mekan önerisi soracak olduklarında direk bana danışırlar. Aslında sevgilimle birlikte olmaya başladıktan beri kilo alma sürecim başladı. 5 yıl önce 48 kiloydum. Ikimizde yemek yemeyi çok seviyoruz. Ve artık buluşmalarımız yemek + tatlı döngüsü ile devam ediyordu. Bu nedenle önlenemeyen bir kilo artışı olmaya başladı..
Simdi ben artık baktım olmuyor aynaya bakınca kendimi iyi hissetmiyorum. Daha önce defalarca başarısız girişimim oldu. Ama bu defa kararlıyım çünkü nerede fit ve ince birini görsem hayran hayran bakiyorum. Benim problemim kilomun gobek çevresinde toplanmış olması.
Aklıma takılan bir konuda şu. 1 sene kadar önce ben tuvalete çıkma problemi olmayan biriydim ama tuvalete çıkma sıklığım epey azaldı ve kısmen kabızlık sorunu yaşıyorum bu da kilo almama etmen oluyor mu diye düşünüyorum.
Geçen gün bir konuda leslie önerdiler. 3 gündür 30 dk olan videolarını izliyorum gayet güzel terletiyor.
Bana kilo vermek için önerilerde bulanabilir misiniz ? Babam beni dombili diye çağırıyor. Artık annem yeme demeye başladı. Bunları duymakta rahatsız ediyor elbette. Ergen de değilim 27 yaşındayım :)
Allahını seven üstüme tavsiye atsın :)