Derdim fiziksel görüntüm

Selamlar herkese,
Dilerim konum taşınmaz ve benim için gerçekten dert olan bir konu. Ne yapayım şuan için kaynana, görümce yok :)
Son 1 yılda 6 kilo aldım ve bu kilolar göbeğine yerleşti. Normalde çok fit duran ben 6 kilo alarak 60 kiloya çıktım ve 1.58 boyundayım.
Aşırı iştahlı bir insanım. Düşünün ki benimle yemek konuşan insan acıkır. Çok pis bir özelliğim de dışarıda yeme içme yeni yerler keşfetme çok hoşuma gider. Arkadaşlarım mekan önerisi soracak olduklarında direk bana danışırlar. Aslında sevgilimle birlikte olmaya başladıktan beri kilo alma sürecim başladı. 5 yıl önce 48 kiloydum. Ikimizde yemek yemeyi çok seviyoruz. Ve artık buluşmalarımız yemek + tatlı döngüsü ile devam ediyordu. Bu nedenle önlenemeyen bir kilo artışı olmaya başladı..
Simdi ben artık baktım olmuyor aynaya bakınca kendimi iyi hissetmiyorum. Daha önce defalarca başarısız girişimim oldu. Ama bu defa kararlıyım çünkü nerede fit ve ince birini görsem hayran hayran bakiyorum. Benim problemim kilomun gobek çevresinde toplanmış olması.
Aklıma takılan bir konuda şu. 1 sene kadar önce ben tuvalete çıkma problemi olmayan biriydim ama tuvalete çıkma sıklığım epey azaldı ve kısmen kabızlık sorunu yaşıyorum bu da kilo almama etmen oluyor mu diye düşünüyorum.
Geçen gün bir konuda leslie önerdiler. 3 gündür 30 dk olan videolarını izliyorum gayet güzel terletiyor.
Bana kilo vermek için önerilerde bulanabilir misiniz ? Babam beni dombili diye çağırıyor. Artık annem yeme demeye başladı. Bunları duymakta rahatsız ediyor elbette. Ergen de değilim 27 yaşındayım :)
Allahını seven üstüme tavsiye atsın :)
Kabızlık sorunu çözülmeden kilo veremezsin. Bilimsel gerçek. Ben kilomu hayat kalitemi ketojenik beslenerek koruyorum ama kolay bir yaşam tarzı diyemem. Dışarıdan bir şey yemeyi unutman lazım

Ama ekmek ve tahılları yemeyip pırasa kereviz lahana gibi mevsim sebzelerini yiyerek işe kabızlık sorununu çözmekle başlarsan çok hızlı kilo verirsin

Selamlar herkese,
Dilerim konum taşınmaz ve benim için gerçekten dert olan bir konu. Ne yapayım şuan için kaynana, görümce yok :)
Son 1 yılda 6 kilo aldım ve bu kilolar göbeğine yerleşti. Normalde çok fit duran ben 6 kilo alarak 60 kiloya çıktım ve 1.58 boyundayım.
Aşırı iştahlı bir insanım. Düşünün ki benimle yemek konuşan insan acıkır. Çok pis bir özelliğim de dışarıda yeme içme yeni yerler keşfetme çok hoşuma gider. Arkadaşlarım mekan önerisi soracak olduklarında direk bana danışırlar. Aslında sevgilimle birlikte olmaya başladıktan beri kilo alma sürecim başladı. 5 yıl önce 48 kiloydum. Ikimizde yemek yemeyi çok seviyoruz. Ve artık buluşmalarımız yemek + tatlı döngüsü ile devam ediyordu. Bu nedenle önlenemeyen bir kilo artışı olmaya başladı..
Simdi ben artık baktım olmuyor aynaya bakınca kendimi iyi hissetmiyorum. Daha önce defalarca başarısız girişimim oldu. Ama bu defa kararlıyım çünkü nerede fit ve ince birini görsem hayran hayran bakiyorum. Benim problemim kilomun gobek çevresinde toplanmış olması.
Aklıma takılan bir konuda şu. 1 sene kadar önce ben tuvalete çıkma problemi olmayan biriydim ama tuvalete çıkma sıklığım epey azaldı ve kısmen kabızlık sorunu yaşıyorum bu da kilo almama etmen oluyor mu diye düşünüyorum.
Geçen gün bir konuda leslie önerdiler. 3 gündür 30 dk olan videolarını izliyorum gayet güzel terletiyor.
Bana kilo vermek için önerilerde bulanabilir misiniz ? Babam beni dombili diye çağırıyor. Artık annem yeme demeye başladı. Bunları duymakta rahatsız ediyor elbette. Ergen de değilim 27 yaşındayım :)
Allahını seven üstüme tavsiye atsın :)
Aralıklı oruç diyeti ve Chloe ting programiyla hemen zayıflarsın diye düşünüyorum. Programın adı: 2 weeks Chloe ting shred Challenge

Kalori hesaplayıp spor yapın. Şok diyet uygulamayın. Kendinizi kısmayın tatlı vs yerseniz diğer günler bunu dengeleyin.

Bende sizin gibiyim tek fark ben 55 kiloyum ama 48 e düşmek istiyorum sürekli spor yapıyorum ama protein ağırlıklı olmuyor sporla şişiyorum o yüzden sebzeye geçiyorum ızgaraları bi süre bıraktım.Bol su bide probiyotik kapsül alın iyisinden araştırıp bağırsakları düzenler şişkinlik gider

Kalori hesaplayıp spor yapın. Şok diyet uygulamayın. Kendinizi kısmayın tatlı vs yerseniz diğer günler bunu dengeleyin.
Sabah kahvaltı yapmadım 12 'de biraz bulgur pilavı ,ızgara tavuk ve bir dilim ekmek yedim. 3 gibi hamur işi yedim annem benim için yapmış ama eskiden 2 porsiyon yiyecekken 1 porsiyon yedim. Akşam 7 gibi de 4 kaşık çorba, 4 kaşık nohut ve 3 tane lahana sarması yedim. Şimdi ise chloe ting videosu izleyerek yaklaşık 30 dk egzersiz yaptım. Peşinden de 2 mezdeke açıp oynadım :) Şimdi sadece kayısı çayı içeceğim. Günü çok kötü geçirmedim diye düşünüyorum. Ve epey su içtim.

Aralıklı oruç diyeti ve Chloe ting programiyla hemen zayıflarsın diye düşünüyorum. Programın adı: 2 weeks Chloe ting shred Challenge
Bugün 12ye kadar yemek yemedim. 12de biraz bulgur pilavı, ızgara tavuk ve 1 dilim sayılmayacak kadar ekmek yedim. 3te maalesef 1 porsiyon hamur işi yedim. 5 gibi çıkıp 2.5 km yürüdüm. 7 gibi 4 kaşık çorba, 4 kaşık nohut yemeği ve 3 tane lahana sarması yedim. Üstüne 30 dk chloe ting ve 2 mezdeke patlattım :) Şimdi sadece kayısı çayı içeceğim. Bahsettiğiniz programa hemen bakacağım

Abur cuburu, ekmeği kes, şekeri de minimuma indir. Sırf bunu yaparak bile kilo verebilirsin. Ama tabi yanında biraz yürüyüş yapar, gün içinde bir bardak yeşil çay gibi metabolizma hızlandırıcı şeyler de eklersen daha hızlı verirsin.

Ben bu söylediklerimi yaparak kısa zamanda göbeğimi ufaltmistim. Yok etmiştim diyemiyorum çünkü göbeğim oraya kazık çakmış 🤦🏻‍♀️ benimki genetik ne yapsam orada. Kilo alınca bazı insanlar popodan, memeden alıyor mis gibi benim direkt göbek. Teyzem mesela 50 kusur yaşında ama taş gibi maşallah. Kalçası yuvarlak beli incecik, göbek yok, kollar incecik. Bana da görenler zayıf olduğumu söylüyor giyinikken. Ay ne kadar zayıfsın dedikleri zaman bile çıplak görseler göbeğimi inkar edemezler yani o hep orada.

Beyaz tenliyim ve vıcık vıcık olmaya çok müsait bir derim var. 1.5 sene önce 55 kiloydum herkes Ayy çok zayıfsın diyordu boyum 1.69. Şimdi 60.5 oldum ama o 5 kilo direkt bel ve göbeğimde toplandığı için çok kötü duruyor. Meme desen yok:cry: Orantılı dagilsa aslında ideal kilom bu olması lazım. Ama önemli olan sağlık vallahi elimiz ayağımız tutuyor çok şükür. Kilolar alınır verilir çok dert etme 3-5 kilo bir şey değil 1-2 ayda halledersin

Kabızlıkla bir ilgisi yok bence ben günde 4 defa çıkarım harika kilo alıyorum
Yediklerini duzeltirsen kabızlık kalmayabilir

Sabah kahvaltı yapmadım 12 'de biraz bulgur pilavı ,ızgara tavuk ve bir dilim ekmek yedim. 3 gibi hamur işi yedim annem benim için yapmış ama eskiden 2 porsiyon yiyecekken 1 porsiyon yedim. Akşam 7 gibi de 4 kaşık çorba, 4 kaşık nohut ve 3 tane lahana sarması yedim. Şimdi ise chloe ting videosu izleyerek yaklaşık 30 dk egzersiz yaptım. Peşinden de 2 mezdeke açıp oynadım :) Şimdi sadece kayısı çayı içeceğim. Günü çok kötü geçirmedim diye düşünüyorum. Ve epey su içtim.
Afiyet olsun :) hassas mutfak tartısı alıp hesaplar yapabilirsiniz ben bu şekilde 73 kilodan 60,8 e kadar indim. Boyun 1,70. Şu an 63 kiloyum mesela bi ara bıraktım ama yine çok kilo almadım çünkü spora devam ettim. Şu sıralar annemde kalıyorum spora rağmen yağ oranım artmış anne yemekleri yüzünden. Hamur işlerini şu süreçte çok çok azaltın. Haftada 1 civarında yiyin. Kefir tok tutar onu tavsiye ederim. Çorbayı bi kase içebilirsiniz mesela.

Youtubedan uygulayanlarin videolarina bakabilirsin
Devrim yapiyorlar resmen
Bu 2 weeks shred challenge çok ağır geldi. Ama müthiş sonuçları var. Benimde spor geçmişim yok diye biraz esneyince yapmaya başlayayım dedim açıkçası.
dün şunu yaptım açıkçası. 1 hafta daha böyle yapayım sonra diğer programa geceyim diyorum

Aşırı iştahlı bir insanım. Düşünün ki benimle yemek konuşan insan acıkır. Çok pis bir özelliğim de dışarıda yeme içme yeni yerler keşfetme çok hoşuma gider. Arkadaşlarım mekan önerisi soracak olduklarında direk bana danışırlar.
off benim bu. Sabah olsa da kahvaltı etsem diye yatıyorum.
1 sene kadar önce ben tuvalete çıkma problemi olmayan biriydim ama tuvalete çıkma sıklığım epey azaldı ve kısmen kabızlık sorunu yaşıyorum bu da kilo almama etmen oluyor mu diye düşünüyorum.
Protein ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyor olabilirsiniz. Haşlanmış olarak brokoli ve karnabahar tüketmeye çalışın. Bir de şase probiyotikler var, onlar işe yarıyor.
Şu virüs belası olmasa kesin sevgilinizi de alın, spinning salonuna gidin derdim ama durum ortada. Leslie en iyi seçenek gibi. Ona kendi ağırlığınızla yapılacak antremanları da ekleyebilirsiniz. Sadece göbek eriteyim ona uygun çalışayım diye bir mantığı yok vücudun, ben bunu anladım. Tüm bedenin çalışması lazım. Instagramda pek çok workout sayfası var, ben onlardan faydalanıyorum.

off benim bu. Sabah olsa da kahvaltı etsem diye yatıyorum.

Protein ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyor olabilirsiniz. Haşlanmış olarak brokoli ve karnabahar tüketmeye çalışın. Bir de şase probiyotikler var, onlar işe yarıyor.

Şu virüs belası olmasa kesin sevgilinizi de alın, spinning salonuna gidin derdim ama durum ortada. Leslie en iyi seçenek gibi. Ona kendi ağırlığınızla yapılacak antremanları da ekleyebilirsiniz. Sadece göbek eriteyim ona uygun çalışayım diye bir mantığı yok vücudun, ben bunu anladım. Tüm bedenin çalışması lazım. Instagramda pek çok workout sayfası var, ben onlardan faydalanıyorum.
Ocak ayında 1800 tl ödeme yaparak icin de yüzme havuzu, hamam ve spinning,zumba gibi derslere katılabileceğim bir spor salonuna yazıldım ve virüsten sonra gidemedim. Yalnızca 2 ay gittim. Ailemin sağlığından da korktuğum için arkadaşıma devrettim geçen ay.

Sağlıklı besleniceksin bunun. Başka yolu yok
Markete git sebze salata tavuk balık vs al
Evine abur cubur sokma
Ben cips,çikolata,dondurma vs almıyordum eve dayanamayıp yerim çünkü
54 kilolara düştüm
Toplamda 7 kilo gitti
Boyum uzun çok kilolu gözükmüyordum ama şimdiki gibi değildim
Bu şekilde kilo verdim
Yemeyerek kilo verilmez
Anlık kilo gider ama sonra yorgun düşüp saldırırsın
O yüzden 3 öğün dengeli bir şekilde beslenilmesi gerek bence
Zaten alışkanlık oluyor bir süre sonra

Bugün 12ye kadar yemek yemedim. 12de biraz bulgur pilavı, ızgara tavuk ve 1 dilim sayılmayacak kadar ekmek yedim. 3te maalesef 1 porsiyon hamur işi yedim. 5 gibi çıkıp 2.5 km yürüdüm. 7 gibi 4 kaşık çorba, 4 kaşık nohut yemeği ve 3 tane lahana sarması yedim. Üstüne 30 dk chloe ting ve 2 mezdeke patlattım :) Şimdi sadece kayısı çayı içeceğim. Bahsettiğiniz programa hemen bakacağım
Bak canım. Gerçekten güzel program. Dediğin gibi benim de üst kısmımda biraz fazlalık var bende bu programı üç gündür yapıyorum. Yapmadan önce de baya videolara falan baktım. İşe yarıyor galiba.

Bak canım. Gerçekten güzel program. Dediğin gibi benim de üst kısmımda biraz fazlalık var bende bu programı üç gündür yapıyorum. Yapmadan önce de baya videolara falan baktım. İşe yarıyor galiba.
Bahsettiğiniz programa baktım benim gibi spor geçmişi olmayan biri için ağır geldi biraz. Ben dün şunu yaptım.

Vücudum esneyene kadar bunu yapayım sonra bahsettiğiniz programa geceyim diyorum

Bahsettiğiniz programa baktım benim gibi spor geçmişi olmayan biri için ağır geldi biraz. Ben dün şunu yaptım.

Vücudum esneyene kadar bunu yapayım sonra bahsettiğiniz programa geceyim diyorum

Chole thing sakatlanma olasılığı yüksek ve dengesiz plank hareketleri ile dolu. Spor geçmişiniz yoksa asla yapmayın. Bu video başlangıç seviyesinde güzel bir video. Buna alışınca tavsiyem Tuğçe Alpay videolarıdır ki pilatesin gurusudur kendisi

Back
X