- 2 Ağustos 2013
- 37.896
- 125.495
- 798
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
Kürler için youtube ve instagramda Seher Akgülü takip edin mutlaka. Kabız insan kilo veremez bir de. Bunun için de incir kürüne bakın çok işe yarıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemeyerek![]()
Aynen öyle bir de stres boyutu var. Ama ben tuvalete çıkma sıklığım az olduğundan ekstra zorlanıyorum sanırım. Kayısılı bitki çayı aldım bakalım iyi gelecek mikilo isteyerek verilebilir bir şey değil bence ya ben ne zaman kilo vermek istesem çabalarıma rağmen veremedim kilo verme fikri aklımda değilken farkında olmadan kilo verdim
Onu da düşündüm. Öğlen 12 akşam 8 gibi düşünüyorum. 1 2 gündür beslenme düzenimi bu şekilde ayarlamaya çalışıyorumAralıklı oruç diyeti 1 haftada bile gözle görülür aonuçlar
Ay derdim de var yok değil ama yeterince ağır değil sanırım :)Aynen de bu![]()
3 4 gündür iradeliyim aslında. Devamını getireceğim. Akşamları leslie yapıyorum 30 dk. Epey terletiyorAraştırın instagramsa heryerde bangır bangır herkes detox diyet yapıyor iradesiz olacaksanız biz ne desek boş. Kendiniz için inanın ve yapın
Bravo su choleyapan kızı izlediniz mi youtube yazınca çıkıyor türk kızı yani inanılmaz guzelc2 haftada çok iyi biincelme yapmış 7cm darısı başına canım3 4 gündür iradeliyim aslında. Devamını getireceğim. Akşamları leslie yapıyorum 30 dk. Epey terletiyor
bundan 7 sene evvel kalori sayarak 62 kgdan 51-52 kiloya indim, tabii haftanın 6 günü 30 dk spor da yapıyordum.. o zamandan beri de bazen 2-3 kg üstüne çıktım bazen verdim hep bu döngüde devam ettim ama bazı kötü alışkanlıklarımdan tamamen sıyrıldım, fast food, paketli yiyecek vs. bunlardan uzak durma alışkanlığı edindim. senenin en az 6 ayı spor yapıyorum.. bence bu işin sıkılmadan en kolay yolu kalori saymak, onun içinde telefon appleri var ya da internet üzerinden yapabilirsin. biraz hafifledikten sonra da sağlıklı beslenme alışkanlığı edinirsin.Selamlar herkese,
Dilerim konum taşınmaz ve benim için gerçekten dert olan bir konu. Ne yapayım şuan için kaynana, görümce yok :)
Son 1 yılda 6 kilo aldım ve bu kilolar göbeğine yerleşti. Normalde çok fit duran ben 6 kilo alarak 60 kiloya çıktım ve 1.58 boyundayım.
Aşırı iştahlı bir insanım. Düşünün ki benimle yemek konuşan insan acıkır. Çok pis bir özelliğim de dışarıda yeme içme yeni yerler keşfetme çok hoşuma gider. Arkadaşlarım mekan önerisi soracak olduklarında direk bana danışırlar. Aslında sevgilimle birlikte olmaya başladıktan beri kilo alma sürecim başladı. 5 yıl önce 48 kiloydum. Ikimizde yemek yemeyi çok seviyoruz. Ve artık buluşmalarımız yemek + tatlı döngüsü ile devam ediyordu. Bu nedenle önlenemeyen bir kilo artışı olmaya başladı..
Simdi ben artık baktım olmuyor aynaya bakınca kendimi iyi hissetmiyorum. Daha önce defalarca başarısız girişimim oldu. Ama bu defa kararlıyım çünkü nerede fit ve ince birini görsem hayran hayran bakiyorum. Benim problemim kilomun gobek çevresinde toplanmış olması.
Aklıma takılan bir konuda şu. 1 sene kadar önce ben tuvalete çıkma problemi olmayan biriydim ama tuvalete çıkma sıklığım epey azaldı ve kısmen kabızlık sorunu yaşıyorum bu da kilo almama etmen oluyor mu diye düşünüyorum.
Geçen gün bir konuda leslie önerdiler. 3 gündür 30 dk olan videolarını izliyorum gayet güzel terletiyor.
Bana kilo vermek için önerilerde bulanabilir misiniz ? Babam beni dombili diye çağırıyor. Artık annem yeme demeye başladı. Bunları duymakta rahatsız ediyor elbette. Ergen de değilim 27 yaşındayım :)
Allahını seven üstüme tavsiye atsın :)
Selamlar herkese,
Dilerim konum taşınmaz ve benim için gerçekten dert olan bir konu. Ne yapayım şuan için kaynana, görümce yok :)
Son 1 yılda 6 kilo aldım ve bu kilolar göbeğine yerleşti. Normalde çok fit duran ben 6 kilo alarak 60 kiloya çıktım ve 1.58 boyundayım.
Aşırı iştahlı bir insanım. Düşünün ki benimle yemek konuşan insan acıkır. Çok pis bir özelliğim de dışarıda yeme içme yeni yerler keşfetme çok hoşuma gider. Arkadaşlarım mekan önerisi soracak olduklarında direk bana danışırlar. Aslında sevgilimle birlikte olmaya başladıktan beri kilo alma sürecim başladı. 5 yıl önce 48 kiloydum. Ikimizde yemek yemeyi çok seviyoruz. Ve artık buluşmalarımız yemek + tatlı döngüsü ile devam ediyordu. Bu nedenle önlenemeyen bir kilo artışı olmaya başladı..
Simdi ben artık baktım olmuyor aynaya bakınca kendimi iyi hissetmiyorum. Daha önce defalarca başarısız girişimim oldu. Ama bu defa kararlıyım çünkü nerede fit ve ince birini görsem hayran hayran bakiyorum. Benim problemim kilomun gobek çevresinde toplanmış olması.
Aklıma takılan bir konuda şu. 1 sene kadar önce ben tuvalete çıkma problemi olmayan biriydim ama tuvalete çıkma sıklığım epey azaldı ve kısmen kabızlık sorunu yaşıyorum bu da kilo almama etmen oluyor mu diye düşünüyorum.
Geçen gün bir konuda leslie önerdiler. 3 gündür 30 dk olan videolarını izliyorum gayet güzel terletiyor.
Bana kilo vermek için önerilerde bulanabilir misiniz ? Babam beni dombili diye çağırıyor. Artık annem yeme demeye başladı. Bunları duymakta rahatsız ediyor elbette. Ergen de değilim 27 yaşındayım :)
Allahını seven üstüme tavsiye atsın :)
Sizin kaç kg verme hedefiniz var ?Bu konu farkındalığımı arttırdı bu aralar insanlık için az ama kendim için çok kilo aldım. Bi toparlandım bugün bakalım neler olcek
Konusahibi ha gayret![]()
Erkek arkadaşımla tanışmadan önce 48 kiloydum. Göğüslerim de 85-90 beden. Bence çok iyi bir fiziğim vardı. 5 yılda 12 kilo aldımBoylarımız yakın 1.57 yim.sanirim. hedefim 48
Ben de karantinada 60i gördüm bize olmuyor öyle kilolar
Kesinlikle vermeliyiz
Ben chloe ting videosu yapıyorum
Bi de günlük 8 bin adım (leslie ile genelde 8 bin oluyor)
Yeme de eh işte 52 civarıyım
Diyet arkadaşı olalım:)
Sizin kaç kg verme hedefiniz var ?
Gidisat kötü ama.Boyunuza göre kilonuz abartı değil 5 6 kilo fazlanız var verirsiniz
Aynen benim de 49 kg halimi çok özlüyorum :)Linç yemek istemiyorum 1,58 boyum şuan 53 kgya çıktım ben 49 a düşmek istiyorum çünkü kendimi iyi hissettiğim kilo o![]()
Erkek arkadaşımla tanışmadan önce 48 kiloydum. Göğüslerim de 85-90 beden. Bence çok iyi bir fiziğim vardı. 5 yılda 12 kilo aldım
Bugün chloe ting yapacağım 2.5 km yürüdüm öğlen de.
üzüntüyle yediğim boğazımda düğümleniyor sonuç olarak 68den 50ye düştüm, tombiş olduğum zamanlara dönebilsem keşke.