Ben memnunum sanırım ya. Son geldiğinde takı tokaların olduğu çekmecemi düzenlemiş.

Nasıl yapabildi bilmiyorum ben içinden çıkamıyorum

Hatta ve hatta tarağımı temizlemiş. Çok garip geldi. Benim yardımcım resmen temizlik seviyor bence. Bir de arada bana perde yıkayalım falan diyor, kendisi takıp çıkaracak ama üşenen benim

Ama mesela yerleri viledayla siliyor bezle değil. Annem öyle olmaması lazım vileda güzel yapmaz dedi. Ama kıyamıyorum öyle de hep yerlerde kadın.
Ben sizin yaptığınız gibi öncesinde ev toplama falan yapmıyorum. Sadece yatağımı topluyorum, kıyafetlerimi topluyorum. Eşimin kıyafeti var mı ortalıkta diye bakıyorum çünkü kadın katlayınca utanıyor. Ve onun katladığını anlıyor düzenli katlanmış olmasından

Yemek falan da hazırlamıyorum, yarım gün geliyor zaten. Evde hazır bir şey varsa veriyorum, kendim bir şey yersem ikram ediyorum hepsi bu. Kahveyi falan da istediğinizde alın dedim. Bir kere ya alır ya almaz.
Kedim var, kumunu falan kendim temizlerim zaten onun kum kabına dokunmaz ama tüylerini temizlemek yetiyordur ona eminim.
Ütü yapmıyor ama sormadım da. Çok olmuyor çünkü. Ayda bir ancak ütü yaparım o da bir kaç parça. Normalde iki haftada bir yarım gün alıyordum yetiyordu. (Çocuğumuz yok) Ama bu aralar her hafta gel dedim. Artık yaz geliyor balkonların camların temizlenmesi lazım. Bir de mutfak dolaplarını indirip silsin istiyorum. Balkon ve camları kışın yapmıyor pek, yazın her geldiğinde bir odanın camını falan yaparak bitiriyor. Dolapları normalde indirmez.
Ben temizlikten anlamadığım için bana yaptığı çok iyi geliyor. Belki sizlerden birisi olsa yine beğenmez bilemiyorum. Ama öyle zengin biri falan değil. Kocası kapıcı. Ben kendi kapıcımızın karısına sormuştum birisini biliyor musunuz diye onun arkadaşıydı. Başka yere taşındık, uzak değil, buraya da geldi.
Bana hiç şöyle yoruluyorum böyle yoruluyorum diye şikayet etmez çünkü bazen geliyor ikimiz evde oluyoruz saatlerce, hiç konuşmuyoruz o gidene kadar. Sadece parasını verip teşekkür ediyorum. Öyle çok muhabbet eden bir insan değilim. O çalışırken başka odaya geçip işlerimle ilgilenirim. Başında durmam gerekiyormuş eşimin ve annemin dediğine göre, ama başında durup ne anlayacağım bilmiyorum.
Yarım gün 80 lira veriyorum şu an zam yeni oldu.