• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim gündelikçi ablalar !

Zaten ben şu gündelikçi ablaları filan sevmem işlerini ciddiye almadıkları gibi fazladan para koparma peşinde gibiler açıkçası.Bir iki şeyi iste mesela yapmaz yapsa da söylene söylene bilmem ne.Bana biraz bunlarda avam geliyor işte kendi evini temizlediğinden daha az yapıyor üstün körü.Parayı iyi cebe indiriyor ama hiç azap duymadan ay yarım yamalak oldu filan demeden.Düşünceleri aman bana ne ya evin hanımı olaydı da beni getireceğine kendi temizliğini yapıp pisliğini temizleseydidir yani.

Yorumum ağır ve hadsiz değil. Evet bizde işini düzgün yapan birini bulamıyoruz
Hepsinin burnu kaf dağında ve laf söylemeye gelmiyor. Hangi sözüm hadsiz ve ağırdır anlayamadım? Inekobasi ?

Benim eski ablam da iyiydi. Sokak kapıma kadar silerdi mesela tek bir nokta bırakmazdı. Güleçti kedilerimi severdi oynardı onlarla. Ama İstanbul' da bir uçta o kaldı bir uçta ben.

Eski yardımcıya 130 veriyormuşsunuz, yeni yardımcı 150 istemiş. Eskisine 130 yerine 160-170 verin de bir uçtan bir uca gelebildiği yerleri trafiğe takılmadan metro, metrobüs ve tramvayla, gelemediği yerleri taksiyle gidip gelsin. Gerekirse belli bir yerden siz alıp bırakın. İyi yardımcı bulmak zor. Denemekte fayda var.

aynı sorunu yaşıyorum. Kadınlara kendimi beğendirmek zorunda kalıyorum devamlı.
Aman pis olmasın ev diye geceden zaten temizlemem de başka bir sorun.

Zaten ben şu gündelikçi ablaları filan sevmem işlerini ciddiye almadıkları gibi fazladan para koparma peşinde gibiler açıkçası.Bir iki şeyi iste mesela yapmaz yapsa da söylene söylene bilmem ne.Bana biraz bunlarda avam geliyor işte kendi evini temizlediğinden daha az yapıyor üstün körü.Parayı iyi cebe indiriyor ama hiç azap duymadan ay yarım yamalak oldu filan demeden.Düşünceleri aman bana ne ya evin hanımı olaydı da beni getireceğine kendi temizliğini yapıp pisliğini temizleseydidir yani.

Evet zor bir iş başkasının kirlisini temizlemek ama karşılığını da alıyorlar. O aldıkları parayı da bizler kolay kazanmıyoruz .Biz de çalışıyoruz ama kimseye söylenmiyoruz .Ben de sızlanmalara katlanamıyorum .

Benim dilber ablam var canım ya ayda bir sefer çağırıyorum pırıl pırıl yapıyor valla kulak copuyle camları yapıyor sabah 8 de başlıyor akşam 6 ya kadar deneyip bulan lazım bundan öncekilerden çok çektim bende

Mutlubirev.com'dan çağırdım bir kaç kez, ama her şey ekstra ücretli, buzdolabına, fırına elini sürmüyor. Diyorum ki benim mutfak dolaplarım 2 gün evvel temizlendi, temiz zaten. fırın kirli, eğilemiyorum hamileyim, nolur onu aradan çıkart. Pakette yok diyor.
Yatak odamda ayna var, pakette yok diyor, silmiyor.
Cam kapı temizliğine hiç girmiyor zaten, ütü de yapmıyor.
Tamam o da insan tabii ki yorulur ama bi toz alıp ortalık toparlayıp sil süpüre o kadar para alıyorlar... Ben de işi bırakıp bu işten devam edeyim o zaman.

kusura bakmayın ama başka dert etcek bişey bulamadınız mı hem çalışmıyorsanız kendiniz yapın çalışıyorsanızda bişey diyemem ama bende çalışıyorum fakat kendi temizligimi yapmaya çalışıyorum sizde böyle yapmayı denemelisiniz arada bi kadın alsanızda ihtiyacı olan birisiyle çalışın derim iyi akşamlar

kusura bakmayın ama başka dert etcek bişey bulamadınız mı hem çalışmıyorsanız kendiniz yapın çalışıyorsanızda bişey diyemem ama bende çalışıyorum fakat kendi temizligimi yapmaya çalışıyorum sizde böyle yapmayı denemelisiniz arada bi kadın alsanızda ihtiyacı olan birisiyle çalışın derim iyi akşamlar

Aşırı camlı evim var.. tertemiz ve hızlı silen sirketlere ver 60 tl..
Sadece yer ve halı silen hanim geldi 120 tl o da güzel hatirim için :)
Etti 180 tl..
Banyo Mutfak detaylı temizleyip toz alıp giden hanim 150 tl istedi..
Etti 330 tl..
Artı çocuk odası oturma odası avizeler bana kaldı..

Bi daha çağırmadim kimseyi..
Birinin çok memnun olduğu bana gelince is yapmıyor :) bunu anladım.

Sonuç : kendim yapıyorum artık :) her gün biraz biraz arada gaza gelip çok çok derken temize yakın geçiyor günler :)

Konum yeni değil ama demek ki zamanında bunu dert etmişim sizi niye bu kadar rahatsız etti ? Konuyu görmezden gelip yazmayabilirdiniz. Yine de öneriniz için teşekkürler.

İstanbuldaysanız birini önerebilirim işini bu kadar seven bir temizlikçi bayan hiç görmedim bildiğin Sevgi'yle anlatır ve övünür yaptığı işle içine sinmesin bi daha bi daha yapar
2.5yaşında bir oğlum var.ciddi sağlık sorunlarım var.istanbuldayız ve evimiz 2+1 küçücük bir balkonu var.lütfen bayana ulaşmamı sağlarmısınız

Mutlubirev.com'dan çağırdım bir kaç kez, ama her şey ekstra ücretli, buzdolabına, fırına elini sürmüyor. Diyorum ki benim mutfak dolaplarım 2 gün evvel temizlendi, temiz zaten. fırın kirli, eğilemiyorum hamileyim, nolur onu aradan çıkart. Pakette yok diyor.
Yatak odamda ayna var, pakette yok diyor, silmiyor.
Cam kapı temizliğine hiç girmiyor zaten, ütü de yapmıyor.
Tamam o da insan tabii ki yorulur ama bi toz alıp ortalık toparlayıp sil süpüre o kadar para alıyorlar... Ben de işi bırakıp bu işten devam edeyim o zaman.

Derdim halen devam ediyorken konuya bri baktım tam da mutlubir.evi' de deneyeyim derken gördüm bu mesajı. Yatak odasındaki aynayı silmemek ne demek yahu ?

Yaklaşık iki ay olacak çalışmaya başladım. Cumartesileri de yarım gün mesaim var ve 13.00 de evde olabiliyorum. Tek artım hafta içi memuriyet gibi mesaimin olması ve en geç 18:30' da evde olmam. Ama evde üç kedi de olunca temiz tutmak zorlaşıyor. İşten geldim, eşim süpürdü ben sildim nevresimleri değiştirdik, banyoyu hallettim derken ancak oturdum.

Temizlik şirketinden illallah demiştim ama yine bir denemek istedim ve internet sitelerindeki profesyonel tanıtıma aldanarak geçtiğimiz haftalarda hizmet aldım ama yine hüsran. Gelenler bitirip gideyim kafasında. Ben öyle aşırı titiz ve başında duran bir kadın değilim ama odaya giriyor tepedeki aydınlatmayı silmeden çıkıyor. Ben ona kalmasın diye arap sabunlarıyla mutfağımı parlatıyorum o gelip kapalı balkonda sigara içebiliyor.

Velhasıl yok, kadın yok.

Yaklaşık iki ay olacak çalışmaya başladım. Cumartesileri de yarım gün mesaim var ve 13.00 de evde olabiliyorum. Tek artım hafta içi memuriyet gibi mesaimin olması ve en geç 18:30' da evde olmam. Ama evde üç kedi de olunca temiz tutmak zorlaşıyor. İşten geldim, eşim süpürdü ben sildim nevresimleri değiştirdik, banyoyu hallettim derken ancak oturdum.

Temizlik şirketinden illallah demiştim ama yine bir denemek istedim ve internet sitelerindeki profesyonel tanıtıma aldanarak geçtiğimiz haftalarda hizmet aldım ama yine hüsran. Gelenler bitirip gideyim kafasında. Ben öyle aşırı titiz ve başında duran bir kadın değilim ama odaya giriyor tepedeki aydınlatmayı silmeden çıkıyor. Ben ona kalmasın diye arap sabunlarıyla mutfağımı parlatıyorum o gelip kapalı balkonda sigara içebiliyor.

Velhasıl yok, kadın yok.
hangi şehir ki?

Velhasıl yok, kadın yok.

Ütü için şirketlerle anlaşabilirsin. Evden alıp eve getiren yerler var 40 50 kuruşa geliyo parçası yada 1,5 2 liraya anlaşmasız yapan yerler.

Şirketten gelen kişiler kimisi iyi yapıyo kimisi onu yapmam bunu yapmam diyo sen apartmanları temizleyenlerle görüşsün sağ sol senin ağartman eminim daha iyisini bulursun

Ütü için şirketlerle anlaşabilirsin. Evden alıp eve getiren yerler var 40 50 kuruşa geliyo parçası yada 1,5 2 liraya anlaşmasız yapan yerler.

Şirketten gelen kişiler kimisi iyi yapıyo kimisi onu yapmam bunu yapmam diyo sen apartmanları temizleyenlerle görüşsün sağ sol senin ağartman eminim daha iyisini bulursun

Ütü sorun olmuyor eşim severek yapıyor biriktirip ama diğer rutin işler yoruyor beni. İnşallah güvenebileceğim birini bulabilirim.

Back
X