- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
ben kesinlikle boyumla k,lomla barışığım cnaımm benim sadece bu durumu değerlendiremiyorum gibi hissediyorumsenin boyda olmak isteyen okadar kız varki bence boyun cok guzel kilonda idael kendinle barışık ol önce....
Eşya elbise geri kalan iş...Birarz daha araştrrsan internetten sana yakışacak elbiseyi bulabilirsin
evet olmuyor kabul ediyorum ben zevksizim.güzel giyinemiyorum bunun bir nedeni de fiziğimin standart dışı olması 178 boy 65 kilo.olmuyor çoğu pantolon kısa çoğu bluz kısaşöyle stor ama şık giyineyim istiyorum ama beceremiyorum internetten alışveriş yapmayı düşünüyorum kaliteli olsun birkaç tane değişik olsun yeter dolap kıyafetten taşıyor ama inanın bana hiçbiri de 5 para etmez çok uyumsuz birbiriyle ((
kombin sitelerine falan bak bilgi edin... magaza gez dene giy ... evlimisin bilmiorum ama kendine zaman ayır ozaman ıstedgnı bulabilirsin..benim fikrim buben kesinlikle boyumla k,lomla barışığım cnaımm benim sadece bu durumu değerlendiremiyorum gibi hissediyorum
zamanın daonu da denedim terziler de çok güzel dikemiyorcanım iyi bir terzi bulsan da üzerine göre giysi diktirsen. internetten beğendiğin modeli seç. bu aralar terziler düğün falan olmadığı için de çok yoğun değil.
yaşadığım yer itibariyle merkeze çok uzağım çok fazla gezecek deneyecek vaktim olmuyor merkeze indiğimdekombin sitelerine falan bak bilgi edin... magaza gez dene giy ... evlimisin bilmiorum ama kendine zaman ayır ozaman ıstedgnı bulabilirsin..benim fikrim bu
şık bir kaban şık bir pantolon şık bluzlar şık ama spor olsun diyorum uygun bir çanta mesela yardımcı olsanız çok sevinirim :) bende de para var zevk yokbende de para yok zevk var
öğrencilik bitse de para kazansam bir adam gibi
ben giydireyim seni
dur şu salı günkü sınavım geçsin beraber bakalım istersen sitelerden ne arıyorsan
bilmiyorum cnaımBoyun aslinda cok guzel bi cok kiyafeti sik tasimaya musait nasil becerdin kotu giyinmeyi :/
evet olmuyor kabul ediyorum ben zevksizim.güzel giyinemiyorum bunun bir nedeni de fiziğimin standart dışı olması 178 boy 65 kilo.olmuyor çoğu pantolon kısa çoğu bluz kısaşöyle stor ama şık giyineyim istiyorum ama beceremiyorum internetten alışveriş yapmayı düşünüyorum kaliteli olsun birkaç tane değişik olsun yeter dolap kıyafetten taşıyor ama inanın bana hiçbiri de 5 para etmez çok uyumsuz birbiriyle ((
kiyafetlerin kisa geldigi biri icin, internet alisverisi riskli olabilir.. gelen herseyi geri gonderme derdi cikabilir.. denemen lazim..evet olmuyor kabul ediyorum ben zevksizim.güzel giyinemiyorum bunun bir nedeni de fiziğimin standart dışı olması 178 boy 65 kilo.olmuyor çoğu pantolon kısa çoğu bluz kısaşöyle stor ama şık giyineyim istiyorum ama beceremiyorum internetten alışveriş yapmayı düşünüyorum kaliteli olsun birkaç tane değişik olsun yeter dolap kıyafetten taşıyor ama inanın bana hiçbiri de 5 para etmez çok uyumsuz birbiriyle ((
maddi durumun nasil?yaşadığım yer itibariyle merkeze çok uzağım çok fazla gezecek deneyecek vaktim olmuyor merkeze indiğimde(( kombin sites var mı önerebileceğiniz? bu kombin var bakıuyorum cidden hoş yapıyorlar ama çok pahalı bir bluz beğendim 600 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?