derdim güzel giyinenemek :(((

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
evet olmuyor kabul ediyorum ben zevksizim.güzel giyinemiyorum bunun bir nedeni de fiziğimin standart dışı olması 178 boy 65 kilo.olmuyor çoğu pantolon kısa çoğu bluz kısa şöyle stor ama şık giyineyim istiyorum ama beceremiyorum internetten alışveriş yapmayı düşünüyorum kaliteli olsun birkaç tane değişik olsun yeter dolap kıyafetten taşıyor ama inanın bana hiçbiri de 5 para etmez çok uyumsuz birbiriyle ((

senin boyda olmak isteyen okadar kız varki bence boyun cok guzel kilonda idael kendinle barışık ol önce....
Eşya elbise geri kalan iş...Birarz daha araştrrsan internetten sana yakışacak elbiseyi bulabilirsin
ben kesinlikle boyumla k,lomla barışığım cnaımm benim sadece bu durumu değerlendiremiyorum gibi hissediyorum

canım iyi bir terzi bulsan da üzerine göre giysi diktirsen. internetten beğendiğin modeli seç. bu aralar terziler düğün falan olmadığı için de çok yoğun değil.

ben kesinlikle boyumla k,lomla barışığım cnaımm benim sadece bu durumu değerlendiremiyorum gibi hissediyorum
kombin sitelerine falan bak bilgi edin... magaza gez dene giy ... evlimisin bilmiorum ama kendine zaman ayır ozaman ıstedgnı bulabilirsin..benim fikrim bu

canım iyi bir terzi bulsan da üzerine göre giysi diktirsen. internetten beğendiğin modeli seç. bu aralar terziler düğün falan olmadığı için de çok yoğun değil.
zamanın daonu da denedim terziler de çok güzel dikemiyor kaban felan almak istiyorumm mesela ama siz sorayım mesela benim boyum uzun ya bana diz üstü kaban mı yakışır yoksa tam kalça üstünde biten tarz mı?

aynı boydayız benim kilo 58 ,nan bazen bende en alakasız yerlerde en lakasız kombinler yapıyorum. topuklu ayakkabı giyiyrum çünkü giymek ist,yorum. ama çevremdeki bodur kızların gazabından korkuyorum.. ne giysek dikkat çekiyo boydan mütevellit haklısın giydiğin şeyleri kendine yakıştıramamakta. ama boşver gitsin ben böyle istedim giydim de

kombin sitelerine falan bak bilgi edin... magaza gez dene giy ... evlimisin bilmiorum ama kendine zaman ayır ozaman ıstedgnı bulabilirsin..benim fikrim bu
yaşadığım yer itibariyle merkeze çok uzağım çok fazla gezecek deneyecek vaktim olmuyor merkeze indiğimde (( kombin sites var mı önerebileceğiniz? bu kombin var bakıuyorum cidden hoş yapıyorlar ama çok pahalı bir bluz beğendim 600 tl

bende de para yok zevk var
öğrencilik bitse de para kazansam bir adam gibi
ben giydireyim seni
dur şu salı günkü sınavım geçsin beraber bakalım istersen sitelerden ne arıyorsan
şık bir kaban şık bir pantolon şık bluzlar şık ama spor olsun diyorum uygun bir çanta mesela yardımcı olsanız çok sevinirim :) bende de para var zevk yok

Acaba magaza secimleriniz mi yanlis. Cunku artik hemen hemen her boya kiloya gore urun var..

Mesela zara pantolonlari hep uzun sanki hepimiz mankeniz ben de deli olurum paca kestirmek en nefret ettigim istir:)

tally weijl magazasi xs kazaklarinin bile kol boyu vs bana hep uzun gelir pantolonlari da ayni sekilde..

Süper kombinler diye bir başlık vardı forumda. Yüzlerce kombin arasından seçip seçip kaydediyordum ben. Sıkıldıkça bakıyordum inceliyordum özellikle renk uyumları ve neyin üzerine ne giyilmiş bunlara dikkat ederek düzelttim biraz. Ama maddi durum önemli gerçekten her zaman ucuz yerlerde şık şeyler olmayabilir. Ayda 1-2 kurtarıcı parça alarak başlarsın sonra beğendiğin tarza yönelik alışveriş yapmaya başlarsın düzelir bence

Ben 1.82-60 kg yum.Zara,twist ,mango...dan giyiniyorum genelde.Kıyafet sorunum olmuyor,sadece ayakkabı da istediğim her şeyi alamıyorum.Onun dışında sade parçaları seçin,bence şıklık sadelikten geçiyor.Sade renkler,çok karışık olmayan desenler birbiriyle kolay kombın ediliyor.

kiyafetlerin kisa geldigi biri icin, internet alisverisi riskli olabilir.. gelen herseyi geri gonderme derdi cikabilir.. denemen lazim..

maddi durumun nasil?
butceye uygun olmali oncelikle, yoksa verdigimiz oneriler hava kalabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…