- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
aynı boydayızbenim kilo 58 ,nan bazen bende en alakasız yerlerde en lakasız kombinler yapıyorum. topuklu ayakkabı giyiyrum çünkü giymek ist,yorum. ama çevremdeki bodur kızların gazabından korkuyorum.. ne giysek dikkat çekiyo boydan mütevellit haklısın giydiğin şeyleri kendine yakıştıramamakta. ama boşver gitsin ben böyle istedim giydim de
ben öğretmenim bekarım.sence uygun mudur bütçem şık giyinmek için?maddi durumun nasil?
butceye uygun olmali oncelikle, yoksa verdigimiz oneriler hava kalabilir..
işte nereler oralar canımAvrupa tipi kadınsınız. Avrupa kesimli modeller satan magazalara bakın.
yalan mı söylüyorum?ben şık giyinemediğine inanmıyorum o boya ne giysen yakışır bence , ben 160 boydayım mankende görüp begendiğim elbisenin hepsini kombinli şekilde alıyorum , onları öyle asıyorum dolaba çok rahat ettim. sizde bence o şekilde yapın.
güzel taktik bende netteki kombinlerden yararlanıyorum morhipo modagram vb. süper kombinler varben şık giyinemediğine inanmıyorum o boya ne giysen yakışır bence , ben 160 boydayım mankende görüp begendiğim elbisenin hepsini kombinli şekilde alıyorum , onları öyle asıyorum dolaba çok rahat ettim. sizde bence o şekilde yapın.
nerde bulabilrim güzel kombinlenmiş kıyafetleri?İnternette direk kombinlemiş olan şeylerden almaya başlayın uygun kıyafetlerde var öyle 600 tllik bluz almaya ne gerek var vücudunuz orantılı ise ne giyseniz bile yakışır.
modagram morhipo trendyol..Yada koton zara bunların kendi sitelerine bakabilirsiniz.nerde bulabilrim güzel kombinlenmiş kıyafetleri?
maasin olduguna gore, saga sola borcun harcin yoksa, makul olculerde şık olabilirsin diye dusunuyorum.. zaten şık demek pahali demek degildir..ben öğretmenim bekarım.sence uygun mudur bütçem şık giyinmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?