derdim insanlar ya da kendim.emin değilim...

Bakın bir amirim vardı ama az yetkisi vardı zaten inisiyatif almayı sevmezdi

Sonra buna kontrol yetkisi verdiler

Biz beş yıl çalıştıktan sonra yeni yetki gelince bu gölgesinden korkmaya başladı olmayan kurallar yarattı onu da yaz bunu da yaz demeye başladı

Başkasında görsek kahkaha ile güleceğimiz işler yaptırmaya kalktı

Olay bir üst amire gitti zira inisiyatif alıp bana böyle yapma diyemedi kendince şikayet etti ben de dedim ki ben buyum onunla tarzımızın uymadığı açık 5 yıl idare ettim ama bu yeni yaklaşımdaki tarzı olmaz

Üst Amir baktı ben dik dururum ama o kendi istediği şekli alır onu tercih etti bu nedenle düzeltme şeklinize, üslubunuza vs de dikkat etmekte fayda var
anladım...zaten işimiz yeterince zorken daha da zorlaştırmak niye? insanları anlayamıyorum cidden. kaç yıllık çalışansınız yorumlarınızı beğeniyorm forumda yazmak isterseniz deneyimlerinizi çok iyi olur benim için:)

Bak insanlar konuşur insanlar kıskanır insanlar iftira atar dalga geçer küçümser.
Kendine sor bende böyle miyim?
Değilsen tamam kimseyi takma yoluna devam et.
haklısınız ama neden hedef tahtasının ortasında ben varım? kimse gibi bana dokunmayan yılan bin yaşasın demediğim için mi? arkalarından konuşup yüzlerine gülmediğim için mi?

Sen isini hakkinla yap ALLAHA sigin.
Ayetel kursi okuyarak basla işini. Sen dogru olduktan sonra onlar hic birsey yapamazlar ALLAHIN izni ile.
Islerine gelmiyor. Nasilsa arkalarini toplayan biri var. Ayninhatayi 100 de yaparlar 1000 de cunki amannn banane modundalar.
Sen duzleme. Kendilerine duzlettir hem hatalarinin berede oldugunu gorurler hemde kendileri yaptigi icin birdaha yapmamak icin ayninhatayi tekrarlamazlar.
sağolun cevap için , artık Allahtan başka sığınacak kapım kalmadı inanın aileme anlatsam üzülüyorlar.. kimseye güvenemiyorum herkesin derdi var kimse dert dinlemek istemiyor. psikolog veriyor ilacı gönderiyor o da bıkmış.

Merhaba canim seni cok cok cok iyi anliyorum.. cok benziyor is hayatimiz. Tek fark ben bekarim :) Yalniz okurken sunu dusundum evlendigimde bende bu bunalimlara girecekmiyim :KK43: neyse konumuza donelim... Anladigim kadaryla bi yerlere gelebilmek icin kendinden oldukca odun vermis birisin.. ama karsindaki ya da yanindakiler oyle degiller rahat kisilikler.. bu ister istemez insani daraltiyor.. sen cirpiniyorsun hep bir kosusturmadasin ama onlar degil beyin bunlari gordukce huy geregi kendini daraltiyor.. benim gibi isini hem seven hem de boyle seylerle yipranansin halbuki calismak seni o kadar yipratmiyor bu etkenler seni mahvediyor.. ben su noktada soyle birsy yapmaya basladim artik ''hayir'' diyemedigimden sik sik dusundugum yanlis gelen seyleri direk paylasiyrm ya toplanti ortaminda ya da o an hemen uzerimden atmak icin.. sende oyle yapabilirsin en azindan kafandan cikar.. ailene gelince is hayatin seni bunaltigindan ailendeki insanlarin oyle yapmasini kaldiramiyosun tahammul kalmamis
tam beni anlatmışsınız bu kadar olur...aynen öyle hani tırnaklarımla geldim derler aynen öyle. hep büyük sorumluluklar altına girdim. çok emek veriyorum ama karşılığını alamayıca üzülüyorum hem de çok.aynen iş beni yormuyor deli gibi çalışıyorum iş beni sıkmıyor. bu olaylar sıkıyor beni. aynen tahammül kalmadı kafayı yemek üzereyim :(

tam beni anlatmışsınız bu kadar olur...aynen öyle hani tırnaklarımla geldim derler aynen öyle. hep büyük sorumluluklar altına girdim. çok emek veriyorum ama karşılığını alamayıca üzülüyorum hem de çok.aynen iş beni yormuyor deli gibi çalışıyorum iş beni sıkmıyor. bu olaylar sıkıyor beni. aynen tahammül kalmadı kafayı yemek üzereyim :KK43:

Emin ol ayni durumdaydim hala da gecmis degil... he Allah icin patronlarim iyi insan ama zaman zaman daralmiyor degilim.. yaninizdakii insanlar sizii bu hale getiriyor biz kendimize bakmiyoruz cunku halbuki kendimiz ve isimizle ilgilensek o olaylarii es gecicez tabii yapabiliyomusun de hayir :) ama bu huy ya degismiyor bak isyeri ortaminda bi yalniz kal nasil mutlu calisiyosun anlatamam sana :)) bir de nazara cok inaniyorum.. asiri nazar degiyor bol bol okumalisin dua etmelisin isyerinde ac insirah suresini dinle rahatla ve kendi isini seviyosun yukselmek istiyorsun onun icin kendiine bakmalisin gereken emirlerii ver vermen de gerekiyor yoksa yine aci ceken sen oluyosun disini göster insanlarii calistir yani

Emin ol ayni durumdaydim hala da gecmis degil... he Allah icin patronlarim iyi insan ama zaman zaman daralmiyor degilim.. yaninizdakii insanlar sizii bu hale getiriyor biz kendimize bakmiyoruz cunku halbuki kendimiz ve isimizle ilgilensek o olaylarii es gecicez tabii yapabiliyomusun de hayir :) ama bu huy ya degismiyor bak isyeri ortaminda bi yalniz kal nasil mutlu calisiyosun anlatamam sana :)) bir de nazara cok inaniyorum.. asiri nazar degiyor bol bol okumalisin dua etmelisin isyerinde ac insirah suresini dinle rahatla ve kendi isini seviyosun yukselmek istiyorsun onun icin kendiine bakmalisin gereken emirlerii ver vermen de gerekiyor yoksa yine aci ceken sen oluyosun disini göster insanlarii calistir yani
aynen bakıyorum hata yapanların umrunda değil ben düzeltmek için yırtınıyorum. zaten keşke kimseye bağlı olmadan kendi sorumluluğumda çalışsam benden mutlusu olmaz. evet kendime önem vermeliyim insanların beni üzmesine kullanmasına izin vermemeliyim. söyledikleriniz ne kadar iyi geldi anlatamam, gerçekten çok teşekkür ederim benim gibisi başka var mıdır diyordum varmış :) sizin meslek nedir neler yapıyorsunuz iş ortamında moralinizin düşmemesi için?

aynen bakıyorum hata yapanların umrunda değil ben düzeltmek için yırtınıyorum. zaten keşke kimseye bağlı olmadan kendi sorumluluğumda çalışsam benden mutlusu olmaz. evet kendime önem vermeliyim insanların beni üzmesine kullanmasına izin vermemeliyim. söyledikleriniz ne kadar iyi geldi anlatamam, gerçekten çok teşekkür ederim benim gibisi başka var mıdır diyordum varmış :) sizin meslek nedir neler yapıyorsunuz iş ortamında moralinizin düşmemesi için?

Icinizi rahatlatiyorsam ne mutlu :) kendimden bahsedeyim az belki bir isik olurum :) bakmayin bazen bende boguluyorum psikologa bile gttim ama bi care olmadi neyse.. ben 24 yasindayim mobilya firmasinda proje sorumlusuyum yani cnc makinalari var onlarin cizimlerini yapiyorum. Bende mezun olup basladim ilk baslarda 0 tecrube ama ogrenmeye o kdr actimki herseyi ogrenip guzel yerlere gelmek istyrdum 4 senedir calisiyorum bu arada cok sukur saolsu patronlarim bana hep ogretiyorlar 5 program biliyorum simdilerde.. cok fazla odun verdim calistim calistim.. ama yanimda calisan mimar hanimimiz cok rahatt bi kisiliktii vok relax kendini kasmadan kolayca hata yapip hata yapinca iki damla yas dokup hemen affediliyordu. Bense hata yapmamak icin yirtiyordum yeterki bana ogretilen ogrendiklerimii gosterebileyim diyee cunku kendimi ispatlamaya calisiyordum yeniydim hirsliydim.. ama mimarin o tutumu benii cileden cikariyordu patronlarinda ona karsi tutumunu gorunce iyicee moralim sifir oluyordu.. bi sure kafayi boyle yedim ama hep kosturdum heppp sonra noldu biliyomusun mimar patronlari yuz ustu birakip gtti ve ben kaldim. Hemde isi ogrenmis bir sekilde mimarsa 1 yil sonra geri dondu is bulamaynca simdii isee benim altimda gibi sadece adi var mimar.. yani meyvelerimi simdi topluyorum simdi asistan aldik ogretiyrm.. asistan kiz bilmedigi haldee rahat bu ne ki nolcakki falan ben bunlara katlanamiyrm mesela cunku ben oyle oogrenmedim. Cunku o oyle ogrenilmez. Bir isi ogrenmek ve sorumluluk sahibi olmak istyrsan kendinden odun vericeksin. Rahat olmayacaksin ilk basta isini yap dogru durust sonra keyfinii surrr boburlen ama isini hakkiyla yap biz mukemmelliyetcimi derler takintilimi derler disiplin sahibimi derler o yuz iste :) ay cok konuştum insaallah konu sapmamistir

İs yeriniz böyle bir yer..
Elemanlar çok hata yapıyor ucu size dokunuyor size destek olacak bi amiriniz de yok.. bunu kabullenin.. toptan bi yanlış var ve siz duzeltemezsiniz..
Malzeme kötü iken iyi yemek yapamazsınız ve bunu anlamiyorlar.. bi çark dönüyor bi şekil siz de edilip duruyorsunuz..
Şahsi almayın bu sorunu.. istifa ettiğiniz an sizinle bi ilgisi kalmayacak bi durum..
Varolan sistem içinde elinizden geleni yapın sadece.. Tüm musteri şikayetlerini kaydedin kimle ilgili ise.. elinizin altında tutup yola devam edin..

iş hayatında şunu anladımki kimsenin işine karışmayacaksın ve sürekli işim çok yetişemiyorum diye ağlayacaksın net :kahve:

Icinizi rahatlatiyorsam ne mutlu :) kendimden bahsedeyim az belki bir isik olurum :) bakmayin bazen bende boguluyorum psikologa bile gttim ama bi care olmadi neyse.. ben 24 yasindayim mobilya firmasinda proje sorumlusuyum yani cnc makinalari var onlarin cizimlerini yapiyorum. Bende mezun olup basladim ilk baslarda 0 tecrube ama ogrenmeye o kdr actimki herseyi ogrenip guzel yerlere gelmek istyrdum 4 senedir calisiyorum bu arada cok sukur saolsu patronlarim bana hep ogretiyorlar 5 program biliyorum simdilerde.. cok fazla odun verdim calistim calistim.. ama yanimda calisan mimar hanimimiz cok rahatt bi kisiliktii vok relax kendini kasmadan kolayca hata yapip hata yapinca iki damla yas dokup hemen affediliyordu. Bense hata yapmamak icin yirtiyordum yeterki bana ogretilen ogrendiklerimii gosterebileyim diyee cunku kendimi ispatlamaya calisiyordum yeniydim hirsliydim.. ama mimarin o tutumu benii cileden cikariyordu patronlarinda ona karsi tutumunu gorunce iyicee moralim sifir oluyordu.. bi sure kafayi boyle yedim ama hep kosturdum heppp sonra noldu biliyomusun mimar patronlari yuz ustu birakip gtti ve ben kaldim. Hemde isi ogrenmis bir sekilde mimarsa 1 yil sonra geri dondu is bulamaynca simdii isee benim altimda gibi sadece adi var mimar.. yani meyvelerimi simdi topluyorum simdi asistan aldik ogretiyrm.. asistan kiz bilmedigi haldee rahat bu ne ki nolcakki falan ben bunlara katlanamiyrm mesela cunku ben oyle oogrenmedim. Cunku o oyle ogrenilmez. Bir isi ogrenmek ve sorumluluk sahibi olmak istyrsan kendinden odun vericeksin. Rahat olmayacaksin ilk basta isini yap dogru durust sonra keyfinii surrr boburlen ama isini hakkiyla yap biz mukemmelliyetcimi derler takintilimi derler disiplin sahibimi derler o yuz iste :) ay cok konuştum insaallah konu sapmamistir
yazdıklarınız iyi geldi çok teşekkür ederim. benim gibi bir tane daha varmış dedim :D bugünden itibaren daha polikit davranmaya çalışıcam bakalım ne kadar başarılı olurum bilmem ...

yazdıklarınız iyi geldi çok teşekkür ederim. benim gibi bir tane daha varmış dedim :KK70: bugünden itibaren daha polikit davranmaya çalışıcam bakalım ne kadar başarılı olurum bilmem ...

Hadi hayirliisi insaallah hersey gonlunuzce olur.. hallolmayacak konular degil Allah can sagligi versin :)

Back
X