- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Nüfüs müdürlüğünden dilekçeyle mi değiştirildi? İnternetteki haberlere göre sadece Rabiye gibi harf hatası olan isimler değiştirilir diyor.. Ayşe olan ismi Fatma diye değiştiriyorlar mı şu an Nüfüs Müdürlüğünde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sendemi değiştircen adini kizAaayy kızz cok sevindim :) komusmustuk özelden hatirladin mi ? Bende gidiyorum o zaman kesin :)
Kuzum degistirme degilde düzeltmeSendemi değiştircen adini kiz
Ayşe olan ismi Fatma olarak değiştirmek için dava açmak gerekiyor. Nüfus müdürlüğünde olmaz.Nüfüs müdürlüğünden dilekçeyle mi değiştirildi? İnternetteki haberlere göre sadece Rabiye gibi harf hatası olan isimler değiştirilir diyor.. Ayşe olan ismi Fatma diye değiştiriyorlar mı şu an Nüfüs Müdürlüğünde?
Ayşe olan ismi Fatma olarak değiştirmek için dava açmak gerekiyor. Nüfus müdürlüğünde olmaz.
Kezban-deryaEski ve yeni ismi merak ettim, bilen varmı?
Benim 2 tane var 2.si de oyle kotu bir isim degil ha cool bir isim yayginda değil, ama hic istemiyorum onu fazla 2 isim onu sildireyim diyorum hastaneye mastaneye gidince 2.yi soruyorlar bazen sonuna baska harf ekliyorlar mila lila gibi isimlerden ama manali ,annem babam ne artistmis 27 sene önceKuzum degistirme degilde düzeltme![]()
Benimki biraz nüfus memurunun eserekli anına gelmis heraldeBenim 2 tane var 2.si de oyle kotu bir isim degil ha cool bir isim yayginda değil, ama hic istemiyorum onu fazla 2 isim onu sildireyim diyorum hastaneye mastaneye gidince 2.yi soruyorlar bazen sonuna baska harf ekliyorlar mila lila gibi isimlerden ama manali ,annem babam ne artistmis 27 sene önce![]()
Konu sahibi isminiz “ yosma “ olabilir mi
Tokat civarında güzel kız anlamında kullanılırmış bir arkadaşım vardı bu isimde ondan öğrenmiştim
Hahahahah dün bunu düşündüm acaba Yosma ismi var midir diyeTokatlıyım ve Yosma adında birini tanıyorum![]()
Hahahahah dün bunu düşündüm acaba Yosma ismi var midir diye![]()
Ay ciddi misin?? İnanamıyorum yaaaValla Bina, Kıyafet,Durkadın gibi isimleri duyduktan sonra Yosma çok da şey gelmedi bana![]()