Derdim ismim

Nüfüs müdürlüğünden dilekçeyle mi değiştirildi? İnternetteki haberlere göre sadece Rabiye gibi harf hatası olan isimler değiştirilir diyor.. Ayşe olan ismi Fatma diye değiştiriyorlar mı şu an Nüfüs Müdürlüğünde?

Ben de ismimi seviyorum ama daha modern olsun isterdim . Arkadaşlarım bana çılgın ve eğlenceli olduğum icin Aleyna yı yada Pelin suyu yakıştırıyorlar :KK45:

Nüfüs müdürlüğünden dilekçeyle mi değiştirildi? İnternetteki haberlere göre sadece Rabiye gibi harf hatası olan isimler değiştirilir diyor.. Ayşe olan ismi Fatma diye değiştiriyorlar mı şu an Nüfüs Müdürlüğünde?
Ayşe olan ismi Fatma olarak değiştirmek için dava açmak gerekiyor. Nüfus müdürlüğünde olmaz.

Kuzum degistirme degilde düzeltme :KK70:
Benim 2 tane var 2.si de oyle kotu bir isim degil ha cool bir isim yayginda değil, ama hic istemiyorum onu fazla 2 isim onu sildireyim diyorum hastaneye mastaneye gidince 2.yi soruyorlar bazen sonuna baska harf ekliyorlar mila lila gibi isimlerden ama manali ,annem babam ne artistmis 27 sene önce :işsiz:

Benim 2 tane var 2.si de oyle kotu bir isim degil ha cool bir isim yayginda değil, ama hic istemiyorum onu fazla 2 isim onu sildireyim diyorum hastaneye mastaneye gidince 2.yi soruyorlar bazen sonuna baska harf ekliyorlar mila lila gibi isimlerden ama manali ,annem babam ne artistmis 27 sene önce :işsiz:
Benimki biraz nüfus memurunun eserekli anına gelmis heralde :D

Bir tanıdık internette kızla tanıştı. Kıza adını Arda demiş kendi adını beğenmezdi pek. Gel zaman git zaman kızla tanıştılar işler ilerlemeye başladı ki kıza karşı yalancı olmamak için gidip mahkeme kararı ile ismini degistirdi. Sonuç: kızla ayrıldılar ama onun adı artık Arda :halay: çok yakın çevresi amcaları kuzenleri hatırlayamıyor ismi o yuzden ilk adini kullanıyorlar Çok rahatsız oluyorsaniz değiştirin. Değişiklik güzeldir. Bilirsiniz bazı insanlarin resmiyette ismi farklıdır ama normal yasamda çoğu insan başka isimle hitap eder. Ben amcamın gerçek adını muhtar adayı olduğunda öğrenmiştim :KK48:

Konu sahibi isminiz “ yosma “ olabilir mi
Tokat civarında güzel kız anlamında kullanılırmış bir arkadaşım vardı bu isimde ondan öğrenmiştim

Back
X