• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim İstenmeyen Tüyler..

Öylemi üzüldüm gerçekten bide ağda yumuşak etleri zamanla sarkıtıyomuş bunu öğrendikten sonra yapmaya daha korkar oldum can acısı olmadan güzellikte olmuyo malesef epılatoru kullanmasını bilmek gerekir öyle daha iyi alırsın tüyleri bu arada size bir öneri vereyim batıklar için Kabak Lifi alın aktarlarda falanda satılıyo onla bacaklarınıza düzenli masaj yapın Peeling etkisi yaratıyo hem ölü derilerden arındırıyo birde Ponza Taşı alın onuda bacaklarınıza kullanın masaj yaparak bu şekilde ölü derilerden kurtulursunuz hem bacaklarınıza Peeling yapmış olursunuz o şekilde ölü deriyi attığı için batıklar daha gün yüzüne çıkıyo daha rahat görülüyo o şekilde daha rahat kurtulursunuz batıklardan

kabak lifim var eski epilatorumun yanında verilmisti. onla biraz duzelttim zaten. benim agdayla daha cok canim yanmisti. makinayla ben hicbi sey hissetmiyorum alistim artik. tv karsisinda yapiveriyorum. hem cok pratik hem cok temiz yap kaldir yani zahmeti yok. ve kokten hallediyo. benim annem senelerdir epilator kullanıyor baska hicbi sey degdirmemis bacagina, suan tek bir tuyu bile cikmiyo. Teyzem senelerdir sir yapiyo bir gram azalma yok. Makina kılların kokutunu kurutuyor

Sevindim canım azalttığına ama duyduğuma göre epılatorde zamanla düzenli kullanınca azaltıyomuş :)) bu arada bir sorum olucak bacaklarındaki yumuşak etlerde hiç sarkma oldumu yada daha fazla yumuşama

Canım bende epilator kullanıyordum koltuk altıma ve inanılmaz derecede arttı yani sert sert çıkıyor ve kıl çıkan bölge büyüdü nasıl söylesem bilemedim ki, mesela kısa kollu tshirt giyiyorum biraz çıksın kolumdan hemen görünüyor. Anlatamadım :52: Her neyse kötü yani :D

Etlerim çok yumuşak canım ama şuan için bi sarkma yok. Sadece alırken normal eti olanlara göre biraz fazla acıyor sanırım kuaför öyle demişti :50:

Son düzenleme:
kabak lifim var eski epilatorumun yanında verilmisti. onla biraz duzelttim zaten. benim agdayla daha cok canim yanmisti. makinayla ben hicbi sey hissetmiyorum alistim artik. tv karsisinda yapiveriyorum. hem cok pratik hem cok temiz yap kaldir yani zahmeti yok. ve kokten hallediyo. benim annem senelerdir epilator kullanıyor baska hicbi sey degdirmemis bacagina, suan tek bir tuyu bile cikmiyo. Teyzem senelerdir sir yapiyo bir gram azalma yok. Makina kılların kokutunu kurutuyor

Bende tv karşısında yapıyorum :) ağda yapış yapış oluyoya ya rahat edemiyorum morarması geçmezse eğer şortta giyemiyorum ama epılator yaptıktan sonra kıl kökleri kızarıyo biraz 3 saate falan kalmadan geçiyo zaten

Canım bende epilator kullanıyordum koltuk altıma ve inanılmaz derecede arttı yani sert sert çıkıyor ve kıl çıkan bölge büyüdü nasıl söylesem bilemedim ki, mesela kısa kollu tshirt giyiyorum biraz çıksın kolumdan hemen görünüyor. Anlatamadım :52: Her neyse kötü yani :D

Etlerim çok yumuşak canım ama şuan için bi sarkma yok. Sadece alırken normal eti olanlara göre biraz fazla acıyor sanırım kuaför öyle demişti :50:

Ben koltuk altıma ağda kullanıyorum canım sonradan 3-4 tane çıktığı zaman onuda hemen epılatorle alıveriyorum açıkçası ağdanın şu yönünü sevmiyorum uzayana kadar beklemek zorundasın :((

canim kizarmamasi icin aldıktan sonra hemen dusa gir bi guzel kesele sonra da krem sur. yoksa sisiyor benimkilerde. ama her türlü bi saate falan geçiyor zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim kizarmamasi icin aldıktan sonra hemen dusa gir bi guzel kesele sonra da krem sur. yoksa sisiyor benimkilerde. ama her türlü bi saate falan geçiyor zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağ ol canım öyle yapıcam bundan sonra zaten pürüssüzlüğüde Ponza taşıyla elde ediyorum kol altıma çok acıyo sadece kol altıma ağda yapıyorum zaten 1-2 tane görsem onuda hemen epılatorle hallediyorum şuan bacaklarım tertemiz 1-2 tane görürsem cımbızla alıyorum yaa gene epılatore başvuruyorum hem daha kolay hem morartması yok bide ağdada uzayana kadar bekliyosun kısa kollu falan diyemiyosun o canımı sıkıyo

Ben koltuk altıma ağda kullanıyorum canım sonradan 3-4 tane çıktığı zaman onuda hemen epılatorle alıveriyorum açıkçası ağdanın şu yönünü sevmiyorum uzayana kadar beklemek zorundasın :((

Aynen öyle canım bide yaz yaz kötü oluyor, ben o yüzden koltuk altı için epilatör kullanıyorum ne kadar kötü olsada mecburum. :50:

Lazer yaptırmayı düşünüyorum en temizi :1:

Aynen öyle canım bide yaz yaz kötü oluyor, ben o yüzden koltuk altı için epilatör kullanıyorum ne kadar kötü olsada mecburum. :50:

Lazer yaptırmayı düşünüyorum en temizi :1:

Bende ilk ağda yapmıştım kol altıma ondan sonra zaten tek tük çıkıyo ya hemen epılatorle onları almıştım şuan öyle gidiyo ben korkarım lazerden :9:

Sağ ol canım öyle yapıcam bundan sonra zaten pürüssüzlüğüde Ponza taşıyla elde ediyorum kol altıma çok acıyo sadece kol altıma ağda yapıyorum zaten 1-2 tane görsem onuda hemen epılatorle hallediyorum şuan bacaklarım tertemiz 1-2 tane görürsem cımbızla alıyorum yaa gene epılatore başvuruyorum hem daha kolay hem morartması yok bide ağdada uzayana kadar bekliyosun kısa kollu falan diyemiyosun o canımı sıkıyo

canim valla hic sirle ugrasma kol altinda. pudrayi sur, tut makinayi. hicbi sey hissetmiyorum bile ben. bi ara makinam bozuktu kol altima jilet vurmustum. cok cikiyo diye makinayla alamadim sonra, sirle alayim azalsin makinaya donerim dedim. aylarca aldim yok azalma yok. en son hafif cikarken makinayla almaya basladim. simdi ikinci alisim falan. tek tuk. uc dort gunde bif tutuyorum kol altima. ama kesinlikle pudra sur. teri engelliyor cok kolay ve acisiz aliyo o sekilde

canim valla hic sirle ugrasma kol altinda. pudrayi sur, tut makinayi. hicbi sey hissetmiyorum bile ben. bi ara makinam bozuktu kol altima jilet vurmustum. cok cikiyo diye makinayla alamadim sonra, sirle alayim azalsin makinaya donerim dedim. aylarca aldim yok azalma yok. en son hafif cikarken makinayla almaya basladim. simdi ikinci alisim falan. tek tuk. uc dort gunde bif tutuyorum kol altima. ama kesinlikle pudra sur. teri engelliyor cok kolay ve acisiz aliyo o sekilde

Tamam canım sağ ol aklımda bulunsun jilet çok beter çok çabuk ve çok srrt çıkarıyo zaten erken çıkardığı için ter sorunuda oluyo bide ağdada bekleme aşaması varya tüylü tüylü beklemek çok zordur yani kesinlikle ter yaptığı için bide evli bayanlardada sorun oluyodur kendinde alsan kuafördede aldırsan ağdayla mutlaka çıkmasını beklerken hiç rahat edemiyosundur bekarlar içinde aynı

ben kıllarım dan artık nefret eder hale geldim herşeyi kullandım hürrem yagı, karınca yumurtası,tüy geciktirici krem, odun külü şimdi ise ersağ tüy azaltıcı losyon kullanıyorum kullanan olmuş ve gayet iyimiş 6-7 ay sonra düzenli kullanınca tamamen bitiyormuş ben agda yaptırıyorum daha iyi ve daha önce ben makina kullanıyordum çok yorucu olduğu için agda yaptırıyorum kople çok da daha iyi olur agda kökleride zayıflatıyor ve çıkartmama gibi bir şeyi var kılları da inceltiyor. ERSAĞ TÜY AZALTICI LOZYON KULLANAN VAR MI ? YAZA BİLİRMİ?

ben kıllarım dan artık nefret eder hale geldim herşeyi kullandım hürrem yagı, karınca yumurtası,tüy geciktirici krem, odun külü şimdi ise ersağ tüy azaltıcı losyon kullanıyorum kullanan olmuş ve gayet iyimiş 6-7 ay sonra düzenli kullanınca tamamen bitiyormuş ben agda yaptırıyorum daha iyi ve daha önce ben makina kullanıyordum çok yorucu olduğu için agda yaptırıyorum kople çok da daha iyi olur agda kökleride zayıflatıyor ve çıkartmama gibi bir şeyi var kılları da inceltiyor. ERSAĞ TÜY AZALTICI LOZYON KULLANAN VAR MI ? YAZA BİLİRMİ?

Canım zaten kökten alan herşey gec çıkmasını sağlar tüylerin aslında hürrem ve karınca yağı çok etkiliymiş bende şuan karınca yağı kullanıyorum küçük bir fincana tuz koy üzerinede taze limon sık karıştır ağdadan sonra veya epilatorden sonra kıl diplerine yedir bende yeni öğrendim şimdi

Ben bacakları epilatörle alıyorum az uzun olunca daha iyi oluyor batık olmuyor onda da bikaç gün yazın o
Pantolon giyiyorum aldıktan sonra da duşa girip kese yapıyorum bacaklarıma batık riskini ortadan kaldırıyor ve pürüzsüz ama alt tarafa cesaret edemedim hiç arada ağda arada jilet. Pudrayı yengem kullanıyor aşağısı için azaltıyor dedi acıyı orası için pudra kullanan var mı epilatörle alırken. Bir de emla krem varmış uyuşturuyormuş bacağu çok rahat alıyorum acımıyor ama oraya korkuyorum.

Ben bacakları epilatörle alıyorum az uzun olunca daha iyi oluyor batık olmuyor onda da bikaç gün yazın o
Pantolon giyiyorum aldıktan sonra da duşa girip kese yapıyorum bacaklarıma batık riskini ortadan kaldırıyor ve pürüzsüz ama alt tarafa cesaret edemedim hiç arada ağda arada jilet. Pudrayı yengem kullanıyor aşağısı için azaltıyor dedi acıyı orası için pudra kullanan var mı epilatörle alırken. Bir de emla krem varmış uyuşturuyormuş bacağu çok rahat alıyorum acımıyor ama oraya korkuyorum.

Gerçekten bende çok korkuyorum orası çok acıyomuş çare bulamadık daha çünkü ablam 1-2 kere ağda yaptı yaptığına pişman oldu çok yumuşak et olduğu için mosmor oldu büyük cesaret eczanelerde kulağımızı deldirirken sıktıkları soğuk sprey var hani hatta onları ma.larda futbolcularada sıkıyolar eczacıya söyledik ondan getirticekti ama daha getirtmedi sanırım mutlaka başka eczanelerdi vardır her yeriniz için geçerli alt bölge kol altı yada bacak uyuşturmasına yardımcı olur ondan dene istersen

Bacaklari epilatorle aliyorum, batiklar oluyor fakat abartili degil. Onlar da bi sure sonra cikiyor geldigi gibi aliyorum.
Kol altini agda ile aliyorum. Tek tuk cikanlari da epilatorle. Boylece kolsuz giydigimde hep temiz gorunuyor.

Fakat ben bacaklari agda ile alip denemek istiyorum, canim biraz tatli kuaforlerden korkuyorum. Biyikta bile gozlerim yasariyor tum gun kizarikligi gecmiyor. Artik onu da kendim almayi ogrendim.
Bacak icin kartuslu mu almak gerek, hangisi kolay? Ona gore de isitici siparis edecegim fakat tecrubem olmadigi icin hangi tip daha kullanisli bilmiyorum. Pudrali agda kullanmayi dusunuyorum. Onerilere acigim...

Agda daha iyi.. hassas ciltler icin olani var onu kullanirsaniz o kdr morartmaz. Bide olu deriyi aldigi icin daha temiz oluyor alinan bolge tbi siz blirsiniz yineds

Gerçekten bende çok korkuyorum orası çok acıyomuş çare bulamadık daha çünkü ablam 1-2 kere ağda yaptı yaptığına pişman oldu çok yumuşak et olduğu için mosmor oldu büyük cesaret eczanelerde kulağımızı deldirirken sıktıkları soğuk sprey var hani hatta onları ma.larda futbolcularada sıkıyolar eczacıya söyledik ondan getirticekti ama daha getirtmedi sanırım mutlaka başka eczanelerdi vardır her yeriniz için geçerli alt bölge kol altı yada bacak uyuşturmasına yardımcı olur ondan dene istersen

Bu dediğim kremmiş sürülüyormuş streçle kaplanıp bir yarım saat uyuşmadı beklenip ağda yapılıyormuş ama denemedim şahsen pahalıymışta. Şimdi yaz ağda daha iyi oluyor alt taraf için tatile gidicem ağustosta zaten daha detaylı almak gerekiyor bende fazla germezsem kan oturuyor bikini giyince kötü oluyor yan tarafları ama en temizi. Bir de Venüs jiletleri var ya marketlerde onu ilk bir köşe yazarı yazmıştı yurt dışında hep onu kullanıyorlarmış şimdi Türkiye'de de yaygınlaşmış çok iyiymiş ağda gibi pürüzsüz yapıyormuş geç çıkıyormuş kendi başlığı filan var içinde denemek lazım belki de.

Back
X