Derdim kadınlar kulübü'ndeki Türkçe noksanlığı!

evet herkesin okuma yazma bilgisi aynı değil, büyüdüğü çevre, konuşulan dil yazıya yansır kabul ediyorum. ammaaaaa..... bazıları bilerek isteyerek bu hataları yapıyor resmen. paragraftan, noktalama işaretlerinden bihaber insanlar var ve inanın konularını okuyamıyorum sıkıntı basıyor.. hele hele sesli harfleri yazmayıp bizi beyin jimnastiğine zorlayanlar yok mu bir kaşık suda boğasım geliyor. kesinlikle haklısın kısacası, çok doğru bir noktaya parmak basmışsın.

Mantıklı aslında ama arada tavsiyelerimize gerçekten ihtiyacı olanlar da oluyor. Anlayamadığımız ya da sinirimiz bozulduğu için es geçiyoruz.

Muhteşem yazmışsınız bence, daha ne olsun?

Bu Türkçenle senle dalga geçersek taş oluruz valla Yap canım yap niye yorum yapmıyorsun?

Gayet güzel yazmışsınız işte. Yazım kuralları tüm ülkelerde hemen hemen aynı bildiğim kadarıyla. Bunlara dikkat etseniz yeter. Kelimeler yanlış olsa da idare edilir.

Kusura bakmayin ama bu forume yurddisinda binlerce gurbetci katiliyor, ve onlar sizin kadar grammer dersi gormemis insanlar. Hatta iclerinde grammer dersi almis olanlar cok az.
Ayrica forume her kesim insanlarin katildigini dusunuyorum, bunu goz onunde bulunarak biraz hosgorulu olmaniz gerektigini dusunuyorum. Neticede ilkokul mezunu insanlarinda derdini dokmeye ihtiyaci var. Imla kurallarini bilmedigi icin onlari hor gormek bence cok ayip. Bosuna dememisler, okumakla adam olunmuyor diye..

Gayet güzel yazmışsınız işte. Yazım kuralları tüm ülkelerde hemen hemen aynı bildiğim kadarıyla. Bunlara dikkat etseniz yeter. Kelimeler yanlış olsa da idare edilir.
Telefonu bilmiyorum da zaten siteden yazarken imla yanlışı olunca kırmızıyla çiziyor hemen ona dikkat etseler yeter
Bu arada sesli harf kıtlığı çeken konuyu az önce gördüm

Bir kaç kişiyi bu konu da uyardım,uyarmaz olaydım asıl konuyu bırakıp beni hedef seçen bir kaç üye oldu...

Kendi adıma söyleyim genel de telden giriyorum noktasız harfler hep noktalı yazıyor düzeltmeye calişsam da arada unutuyorum.

Hata yapıyoruz hepimiz bilmeden yapilan hatalar var bide bunu alışkanlık haline getirenler var.bunu da kabul etmiyorlar o kötü oluyor yoksa burası ne rutuk ne Turk dil kurumu ...

Su yaziniza bakarsak ortalamanin ustunde bir turkce bilgisine sahipsiniz.

Benim takıldığım nokta da şu 2 ünivertise bitirdiğini iddia eden

kişilerin yazdığının okunmaması bozuk anlatım şekilleri

hani eğitim almamıştır yazar hoş görürsün de.

aldığı eğitimi öve öve bitiremeyip te yazdıklarından doğru dürüst bir şey anlaşılamaması ilginç

Daha önce de yazdım, yazdık. İmla kuralları ve okuma yazma ilkokulda öğretiliyor. Yine aynı şekilde imla kuralları hemen hemen tüm alfabelerde aynı. Cümleler arasına nokta koymak, konudan konuya geçerken paragraf açmak bu kadar zor olmamalı.

Ya bi işinize bakın derde bak eften püften konu açmayın .anlaşılır olduktan sonra problem yok edebiyat parçalatma insana

Telefonu bilmiyorum da zaten siteden yazarken imla yanlışı olunca kırmızıyla çiziyor hemen ona dikkat etseler yeter
Bu arada sesli harf kıtlığı çeken konuyu az önce gördüm
Ben de gördüm şimdi sesli harf kullanmadan yazmak daha zor olmuyor mu acaba?

Beni bilen bilir anlayan anlar şekerim

kk nin meşhur repliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…