- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Bir de uslup meselesi var tabi. Ama oraya girersek çıkamayabiliriz.Ya bi işinize bakın derde bak eften püften konu açmayın .anlaşılır olduktan sonra problem yok edebiyat parçalatma insana
Aslında önemli bir konu neden kızdınız bu kadarYa bi işinize bakın derde bak eften püften konu açmayın .anlaşılır olduktan sonra problem yok edebiyat parçalatma insana
Hiç bilmiyorum, ben takıntılı olduğum için telefon mesajı yazarken bile kısaltarak yazmam. Demek ki daha rahat ediyor onlar.Ben de gördüm şimdi sesli harf kullanmadan yazmak daha zor olmuyor mu acaba?
Kesinlikle, öğretmenlik okuyan biri olarak onaylıyorum sizi.Üniversite mezunu olmakla alakası yok. İmla kuralları ve okuma yazma ilkokulda öğretiliyor.
o kesimin olduğunu kabul ediyor ve dediğiniz gibi hoşgörebiliyorum ancak peki şu sesli harfleri yazmayan v yerine w yazanlara ne demeli? şahsen ben bunlardan rahatsızım gözümü tırmalıyor resmen..Kusura bakmayin ama bu forume yurddisinda binlerce gurbetci katiliyor, ve onlar sizin kadar grammer dersi gormemis insanlar. Hatta iclerinde grammer dersi almis olanlar cok az.
Ayrica forume her kesim insanlarin katildigini dusunuyorum, bunu goz onunde bulunarak biraz hosgorulu olmaniz gerektigini dusunuyorum. Neticede ilkokul mezunu insanlarinda derdini dokmeye ihtiyaci var. Imla kurallarini bilmedigi icin onlari hor gormek bence cok ayip. Bosuna dememisler, okumakla adam olunmuyor diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?