Derdim Kelle corbasi

Kendi evin icin hasta annenden destek aldin, gittin kayinvalidenin evini temizledin, öyle mi?

Dolabinda yer yoksa alayim, ama ben pisiremem de, üzerinde durulcak bi konu degil. Hazir temizlenmis kelle... ben olsam pisirirdim. Kv kötü niyetli olsa temizlemeden yollardi bence.

O kelle bir şekilde evime gelse yapacaklarım;
1. Balkonda güneşin altında bırakırdım. Evet israf ama bu tiplerin kucağına çürümüş kelle bırakırdım.
2. Tutar birine verirdim.
3. Aa tabii gelin bize der akşama önlerine mercimek çorbası koyardım. Ben size yapamayacağımı söylemiştim derdim
4. Buna engel olamayan eşimin kafasına monte edebilirdim (Tabi benim eşim engel olur ama sizin eşiniz pasif gibi)

Konuda sadece annenize uzuldum. Cok iyi es dediginiz esine annesinin evini temizletiyor. Sonra biz yazinca anlayissiz oluyoruz. Bence esinizin annesine o kelle mi neyse onu da yapin. Sizin yardima ihtiyaciniz olursa annenizi cagirirsiniz.

Son olarak kayinvalideniz size emrivaki yapmiyor, bu tavizi veren sizsiniz. Hasta anneniz temizligini yaparken siz esinizin hatirina kayinvalide evi temizlerseniz oturup kendinizi sorgulayin.

Benim annem hasta olacak o haliyle kendi temizlik yapacak ben de gidip kayınvalide evi temizleyeceğim. Yok öyle bir dünya. Bu kadar yüz verirseniz tepenize çıkması normal.
Tabiki annemede elimden geldiğince yardım ediyorum demek istediğim annem bana bildirmemeye çalışıyor yük olmamaya calisiyor ama öbürü emrivaki yapiyor

Tabiki annemede elimden geldiğince yardım ediyorum demek istediğim annem bana bildirmemeye çalışıyor yük olmamaya calisiyor ama öbürü emrivaki yapiyor
O zaman söyleyeceksiniz eşinize ve annesine ima edeceksiniz "Annem bile hasta haliyle 3 çocuklu bana yük olmamaya calisiyor." diye.

Ben açıklıyorum hemen
Tabi ki herkese kendi kızı kıymetli
Kızıyla aynı muameleyi görmeyi beklemeyin hiçbir zaman
Mesela bakın anneniz de size kıyamıyormuş
Bu hep böyledir

Kelle paça konusuna dönersek
3 çocukla evini temizlemeye gidince kelle paçayı yapmakta zorlanmazsınız diye düşünmüştür bence
Çünkü düz mantık
Temizlenmiş kelle paça yapmak ev temizlemekten daha kolay
Kimse istemiyorsa kelle paçayı bana yollayın ben yaparım

En mantıklısı kelleyi sana vermeye kalkarsa, kelleyi alıp bir fakire yada yapan birine vermek.
Ayrıca en kötüsü toplaşıp toplaşıp size gelmeleri önce onun önünü kesmeniz gerek
Benim bir yakınım kaynanasının kendi misafirini toplayıp toplayıp gelmesinden bıktığı için gelenleri saatlerce kuru çayla oturtmuştu.
Aslında ayıp mayıp demeyip bunu uygulayacaksınız.
Siz hasta annenizden yardım alıyorsunuz kaynanaya ve takımına hizmet ediyorsunuz.
Kabul edilir bir şey değil

Bunları buraya yazmak yerine kv ye söyleseydiniz böyle sorunlarınız olmayacaktı, kv ye hayır demeyi öğrenin, eşiniz de sizin arkanızda daha ne istiyorsunuz

Bence siz o çorbayı yapar,hepsine yedirirsiniz kocanizin hatri için...
Hatta annenizi çağırın o yapsın,misafirler gidince de pislikleri temizlersiniz beraber.

Ohh kocanızin morali,keyfi bozulmasın ,tadiniz kaçmasın.Hasta anneniz yorulmuş yıpranmış kimin umrunda. Koca tarafının gönlü olsun,koca önemli.

Üstü kapalı mı konuşuyorsunuz acaba?

Bir de sonrasında hırslanacaksanız bir işi yapmayın.
3 çocuğu ihmal edişinize üzülüp kayınvalide evi temizlemek, ne bileyim...

Annem hastayken hiç bir kuvvet bana kayınvalide evi temizletemez burada hata sizde. (Zaten normalde de kayinvalidenin evini temizlemeyin saglikliysa ne gerek var?)
Ayrıca kelleyi zaten eşiniz oraya bırakmış, uğraşmak isteseydiniz ona verdirtmezdiniz. Benim dolabimda da yer yok, zaten 3 çocukla ona uğraşamam demeniz gerekir böyle sinirlenmek yerine hayır deseniz olay bitecek zaten.

Benim bildiğim kelle vs büyükler yapar

Deseydin ya sen pişir biz yarın gelince yeriz hep beraber diye

41 yaşındayım hiç kelle pişirmedim kv pişirir

O zaman söyleyeceksiniz eşinize ve annesine ima edeceksiniz "Annem bile hasta haliyle 3 çocuklu bana yük olmamaya calisiyor." diye.
İmaya gerek yok ki bazen eşim bu konularda ne kadar katı olduğumu bildiği halde beni kizdırmak için söyler bi gitte temizlik yap diye bende derim kendi annem dururken seninkinin evini niye temizlim ki anneminde evini de temizlemiyorum hastalik birsey olmadığı sürece 2 kız kardeşin var onlar yapsın derim hatır falan bilmem ben enayimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…