- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Çok dobrasın bibim idolümsünİmaya gerek yok ki bazen eşim bu konularda ne kadar katı olduğumu bildiği halde beni kizdırmak için söyler bi gitte temizlik yap diyebende derim kendi annem dururken seninkinin evini niye temizlim ki anneminde evini de temizlemiyorum hastalik birsey olmadığı sürece 2 kız kardeşin var onlar yapsın derim hatır falan bilmem ben enayimiyim
Valla kadınlar aman kocam kırılacak diye yapmadığı eziklik kalmıyor ben evlenmeden bir bir neleri yaparım neleri yapmam söyledim evlenmek istemezsende sen bilirsin dedimÇok dobrasın bibim idolümsün
Kartlar açık oynanmalı diyorsunValla kadınlar aman kocam kırılacak diye yapmadığı eziklik kalmıyor ben evlenmeden bir bir neleri yaparım neleri yapmam söyledim evlenmek istemezsende sen bilirsin dedim
Her zamanKartlar açık oynanmalı diyorsun
Bence de en doğrusu. Yüz verince yüz elli istiyorlar çünkü.Her zamanşimdi bi sıkıntı olsa ben en başından beri böyleydim der susarım
Bakmayın siz öyle dobra dobra konuştuğunda , kocası azcık sırnaşsın pisi pisi oluverir oÇok dobrasın bibim idolümsün
Önce ben talip oldumAh bir kellepaça olsada yesek söyle sarımsaklı sarımsaklıkelle çorbası degil kellepaça onun ismi . Ayrıca onu yapmada ne var ayol . Kadın zaten temizlemiş , koy düdüklüye pişsin dursun . Zaten onu ayıklarken yarısını götürüyorum ben
Ay kıyamam , üstelik hamilesindeÖnce ben talip oldum
Valla ben kendim zaten yapıyorum daAy kıyamam , üstelik hamilesinde
Tutturdu bayram temizligi diye.simdi gitmicen tatsızlık cikicak.hadi Allah'ım dedim kocamın hatri için sabır ver bana üstünden üstünden yaptım geldim
Niye kiskanayim gorumcemi.sadece kendi kızına kiyamazken yormazken beni böle yipratmasina kızıyorum.hic düşünmüyor üç cocukla nasıl yetistigimi
Valla kadınlar aman kocam kırılacak diye yapmadığı eziklik kalmıyor ben evlenmeden bir bir neleri yaparım neleri yapmam söyledim evlenmek istemezsende sen bilirsin dedim
Allah Allah gerçekten bunun için tatsızlık mi çıkacak çok enteresan 3 çocuğunuz var siz kendi işinizi zor yapıyorsunuz dur,alıştırmis olmalısınız herşeyeaman tatsızlık çıkmasın modundasiniz sanırım bırakın biraz tatları kaçsın sizin kacacagina herkes kendi eviyle ilgilensin .Tutturdu bayram temizligi diye.simdi gitmicen tatsızlık cikicak.hadi Allah'ım dedim kocamın hatri için sabır ver bana üstünden üstünden yaptım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?