- 21 Kasım 2012
- 9.071
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Başka sıkıntılarıniz, hayatınizda duygusal, ruhsal boşluklarınız var mi? Hani sürekli birşeyleri telafi etme, bir eksikliği başka bir şeyle doldurma gibi. İnsanlar çok farklı çünkü. Esler farklı şeylerden hoslanabiliyorlar, sadece bazı zamanlar minimum müşterekte buluşmak gerekiyor. Eşinizin sanki hayatta bir çizgisi var, siz iyi niyetle de yaklaşsanız çizgisine müdahale sayıyor belki, yoksa kafes aslan benzetmesi çok ağır. Bunu hissettirecek ne yapmış olabilirsiniz. Çalışıyormuşsunuz zaten. Kaç yıllık evlisin, yeniyse alışma süreci olabilir. Kesin olansa iletişim problemi. Bir de çok ciddi bir durum olmadıkça kösenize çekilip kendinizi yıpratmayın. Eger hayatınıza güle oynaya devam edebiliyorsanız, tepkinizi öyle de gösterebilirsiniz ama gördüğüm kadarıyla yapamıyorsunuz. Unutmayın önce siz.
Kendi açımdan bakarsam dediğim gibi sevgi eksikliğim, huzurlu yuva arayışım var. Eşimin ailesinin ve başlarda da benim ailemin müdahalesi oldun çokça. Yıprandım ve bıkkınlık da var açıkçası. Eşimin de ailesiyle çok muhteşem ilişkisi yok bence, saklamaya çalışsalar da kopuk bir aile hayatları var. Kv hep ben oğluma iyi bakamadım der dururdu ne demekse? Şu an zaten hiç görüşmüyoruz.
Evet kafesteki aslana şok oldum,o gün zaten sıkıldığını anlayıp hayatım istersen dışarı çıkalım diye teklif ettim. Bir kaç saat sonra patladı zaten. 6 yıl oldu evleneli.
Ben duygusal bir insanım, mantığım da hep devrededir ama duygularımı yoğun yaşıyorum. Ama allahtan çok uzatmıyorum acımı yaşar ve unuturum. Şu an eşime karşı iki gündür kırgın ve uzağım. Kırıldığım noktayı da açıkladım ona. Beni özlememen beni çok kırdı dedim.