- 21 Kasım 2012
- 9.071
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Şimdi dışarda, bir müzik grubu kurdular işyerinde onun provasında. Gelsin sorayım ne demekmiş
Valla bizim yeni arkadaşlar iş yerinden genelde ama sizin handikapınız aynı iş yerinde olmanız. Mesela şu an en yakın, en sık görüştüğüm arkadaşım eşimin iş arkadaşı. Onun eşi de eşimin iyi arkadaşı ama onunda bambaşka bir işi var. Frekanslarımız tuttu neredeyse evlendiğimizden beri görüşüyoruz.
İkizlerim ben. Hiç anlamam burçlardan ama ikizler aslan iyi anlaşır diyolla.
Umurlanın tabi ki, iki kişi de isterse orta yol bulunur neden bulunmasın. Sadece biraz çaba ve karşılıklı anlayış lazım.
Ay keşke eşimde böyle müzik grubu kursa bayılırım:) Kutlarım eşinizi:)
Aynı işyerinde olunca adeta dedikodu kazanı oluyor, bir de kadere bak ki eşimin yakın arkadaşlarından birisi ile eşimle evlenmeden önce karışık bir flörtümüz olmuştu, eşim o sırada benimle tanışmak için peşimden koşuyordu, bu adamdan bir cacık olmadığının farkına varınca eşimle ilişkiye başladım ve bu adamla eşimin tüm arkadaşlığı bitti tabiki, düğünlerimize bile gidip gelmedik karşılıklı.
İkizler aslan en iyi anlaşan burçlar ki, çok şanslısınız bence:) Kova ile aslan zıtların çekimi adeta, ya hep ya hiç öyle karman çorman bir şey:)
Yorumlarınız bana çok yardımcı oluyor yazın yazın nolur yazın:)