Ne yaparsaniz yapin size guvenmeyecektir diye dusunuyorum..Sevgilimle 5 senedir birlikteyiz
Yaşadıkları eski sevgilileri güvensizlik oluşturmuş
Acısını benden çıkarttı hep düzeleceğim diye söz diye söz verdi yapamadı
Ekimde nişanımız var
Ama kıskançlık dozu gittikçe artmaya başladı
En son evlendiğimizde özel diye birşey olmayacağını söyledi
Yani yazışmalarımı bile okurmuş
Psikolog teklif ettim kavga ettik konuşmuyoruz
Sizce ne yapmalıyım
Evet iptal ettim kendi aileme söyledim yarın onun ailesine haber salacağım. Son 4 aydır bu durumda yoksa 5 yıldır bu derecede değildi. Psikoloğa gitse aşabilir mi?Ekimdeki nişani iptal edevilirsin mesela
Peki istese yenemez mi?Ne yaparsaniz yapin size guvenmeyecektir diye dusunuyorum..
Nişanı sorun çözülene kadar erteledim olmayacak kesinlikleAdam resmen sana güvenmiyor. 1 ay içinde psikoloğa gidip nasıl düzelecek. Öyle hızlı olmuyor o işler. İnsanlar kaç seans gidiyor sorunlarını çözmek için. Ayrıca adamın düşünce tarzı da bu olabilir. Öyleyse zaten hiç düzelmez boşuna uğraşma.
Yensede hep bir suphe olur..Peki istese yenemez mi?
Son 4 aydır bu şekilde oldu sebebi benim iş hayatım kurum değiştirdim ve yeni arkadaşlıklar edindim ona göre suçlu olan benim ben unutmuşum ilgimi kesmişim eski haline dönemez miGüven evliliğin temeli. .
5 yılda yoksa boşuna yorulmayın. .
Son 4 aydır bu şekilde oldu sebebi benim iş hayatım kurum değiştirdim ve yeni arkadaşlıklar edindim ona göre suçlu olan benim ben unutmuşum ilgimi kesmişim eski haline dönemez mi
Ben bıçak gibi kestim attım aslında. Sorunu çözmeden gelme kapıma dedim. Nişanın olmayacağını da aileme söyledim. Çok kararlıyım hala. Gerçekten giderse düzeltir mi bunu merak ettim. Eğer çabalar giderse napmalıyım bilmiyorumYensede hep bir suphe olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?