Derdim: Kıskançlık !!

Kıskançlık sorunu vardı ama bu kadar değildi. Yaşadıklarına bağlardı hep. Son 4 aydır benim ortam değiştirmem sebebiyle dozu çok arttı. Suçlamalar da baş gösterdi. Ben kararlı olup terk edince evime geldi sorunu kabul ettiğini ve uzman desteği alacağına söz verdi. Nişan hala iptal bu olay halollmazsa asla olmayacak dedim. İnanın çok zordayım. Düzeldiğini ya anlayamazsam ?

Dostum böyle insanlar çok tehlikeli olur haberin olsun. Yarın bir gün herkesin başına gelebilecek ama yanlış anlaşılmaya müsait bir durumu büyütüp iftira boyutuna bile getirebilir bu adam.

Bir arkadaşımın aynı böyle bir sözlüsü vardı. Sonuç ayrıldılar. Kızı da psikopat etti adam.

Gerçi sen bunları dinlemeyip evleneceksin o ayrı.

Bir şey olacağı yok da insan bekliyor işte.

Hiç problem değil isterse 2 3 yıl sürsün eğer düzelecekse beklerim çok seviyorum korkum ya ben bunu anlayamazsam düzeldi gibi olup evlendiğimizde yaşarsam korkuyorum çıkmazdayım sanki

Canim bak bu guven oyle biseyki bazen irade disi oluyor..mesela benim hayatta guvenimi sarsan insanlar var suan cok iyler ama istedikleri kadar iyi olsunlar icim isinmiyor ve hep acik kapi var tekrar guvenimi sarsacak diye..bu his gitti mi bidaha gelmiyor..senin icin diyorum acele etme nisan icin gercekten herseyin basi guven simdi sana duzeldim der evlenirsin en ufak biseyde guvenini sarsacagini dusunur ve bu durumda ayriliga kadar goturur gururun incinir o yuzden cok iyi dusun ben hic bir zaman ayriliktan yana olmamisimdir ama bu guven konusu baska oluyor iyi dusun.

Bir erkek sizi kırıyor üzüyorsa o erkegi hayatınızdan çıkarın. Çünkü mutlu etmez!

Hiç problem değil isterse 2 3 yıl sürsün eğer düzelecekse beklerim çok seviyorum korkum ya ben bunu anlayamazsam düzeldi gibi olup evlendiğimizde yaşarsam korkuyorum çıkmazdayım sanki
Yavaş yavaş değil de radikal değişiklikler yap o zaman. Tahammül edebiliyorsa ilerde de eder. Bir de seni kaybetme korkusu olsun. Çok seviyorum beklerim diyorsun ya ona böyle yaklaşma, daha dik dur, zorlasın kendini.

Demeyin öyle yardıma ihtiyacım var. İnanın nişanı bile iptal ettim korkumdan. Aileme ilk söylediğim cümle bile buydu. Korkuyorum dedim. Bir haftadır da görüşmüyoruz. En son söz verdi sonra naptı bilmiyorum. Görmek istemedim onu ailesi çok ulaşmaya çalıştı onlarla da görüşmedim. Evlenecek olsam aman aşarız der orda bir dur demezdim.

Çok zor durumun gerçekten, kesinlikle anlıyorum ama tedavi olmadan evlenmemeni öneririm. Allah yardımcın olsun ikna konusunda...

Ben insanların kıskançlık duygusunun altında yatanın ciddi bir özgüven problemi olduğuna inanıyorum. Büyük ihtimalle kendini oldukça yetersiz görüyor. Kendini neden sevmediğini bulması ve bunu tamir etmesi gerek. Kendiyle yüzleşmeli, seninle değil. Zaten aslında derdi de sen değilsin. Gerçek sebebi bulursa sorunu çözer, yoksa kısır bir döngüye dönüşür her şey..

Fazla zorlama sende. Nişanı iptal et ayrıl onunla hayat geçmez,düzelicem diye söz verse de düzelmez tecrübeli ablalarını dinle sen

Çok haklısın bir kere gitti mi gelmiyor ben bunu kaynettirecek hiçbirşey yapmadım içimi yakanda bu tam aksine hep ne yaptığımı söyledim ne yapacağımı bile söyledim aldatılmanın faturası bana kesiliyor. Nişanı şu şartlarda asla kabul etmiyorum zaten bir haftadır ayrıyım

Nişanı sorun çözülene kadar erteledim olmayacak kesinlikle
Söz verdi gideceğine 1 yılda olsa beklerim 5 hiçmi düzelmez

Siz bi gidin terapiye falan bir deneyin. Uzman kişi size yol gösterir. Nişanı erteleyin ama mutlaka bence söylediğiniz gibi.

Yavaş yavaş değil de radikal değişiklikler yap o zaman. Tahammül edebiliyorsa ilerde de eder. Bir de seni kaybetme korkusu olsun. Çok seviyorum beklerim diyorsun ya ona böyle yaklaşma, daha dik dur, zorlasın kendini.
Evet aynısınıni düşündüp beklerim demedim. Bu sorunu çözmeden kapıma gelme bir daha dedim. Gözlerinde korku vardı beni kaybettiğini anladı ama çok geçti tabi

Iste sorun sende degil canim ..sorun seni anlamak istemeyen karsi tarafta gecmisin faturasi ne olursa olsun gelecege kesilmemeli..zamana birak

Aldatılma vakası. Eski sevgilisi bunu ev arkadaşıyla aldatmış. Kendini yetersiz görmesi bu yüzden. Yine aynısını yaşama korkusu.

Kendi tecrübem bu insanların pek de düzelmeyeceği yönünde. Nişanı iptal etmeniz belki kafasına dank etmesini ve uzman yardımıyla çözmesini sağlar. Ama çözüme yanaşmıyorsa ne nişan ne evlilik düşünmeyin derim emin olun hayat geçmez.

iki gün önce nişan attım nedeni KISKANÇLIK !
bitmiyor, düzelmiyor, aynı benim yaşadığım psikopatlık derecesinde sizinki de. bir ömür bu şekilde geçer mi sizce?

peki siz de onun yazışmalarını okuyabilir miymişsiniz
yoksa hayır okuyamazsın mı diyor
eğer öyleyse hep öyle gider düzelmez kusura bakmayın

artı yıllarca psikoloğa da gitse tihniyet öyle olduktan sonra zor düzelmesi

akıl ve mantığını kullanarak ayrılabilirsin. yok diyorsan da kendin bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…