Derdim: Kıskançlık !!

Dileğim odur ki inşallah düşündüğün gibi kıskançlık sorunu çözülür , sakın ama sakın bu durum çözülmeden dönme .
Kendisine güvensizlik veren yaşanmışlıkların faturasını sen ödemek zorunda değilsin , çok iyi düşün .
Güzel dileğiniz için çok sağolun evlilik asla düşünmüyorum bu durumda atanalı henüz iki yıl oldu hayallerimi bile onunla yaparım diye erteledim hata etmişim

sağolun..
bizim ilişkimiz başında bu yönünü bana asla göstermedi. nişan sonra dört aydır çok çektim. nişandan sonra resmen gerçek yüzünü ortaya çıkardı. sen hastasın falan diyordum artık kabul etmiyordu. ona göre normalmiş ama gerçekten davranışları hasta gibiydi.
final noktada babamla bir şeyler yapmama kızmaya başladı. dışarı çıkıp kahvaltı etmek vs. orada dedim yeter artık sen kimsin..
çekilecek dert değil çok iyi anlıyorum sizi.
ruh sağlığınız için bırakın
aynen son noktada kardeşimle kuzenimle vakit geçirmemi bile kıskanır olmuştu.. arkadaşlarımı (kız) söylemeye bile gerek duymuyorum.. Bu kıskançlık değil hastalık.. ama tedavisi de yok.. ben olduğuna inanmıyorum çünkü 1,5 yıl tedavi oldu o sıra iyi gibi oldu bırakınca aynı.. kendini tutuyomuş kısacası ;)

sağolun..
bizim ilişkimiz başında bu yönünü bana asla göstermedi. nişan sonra dört aydır çok çektim. nişandan sonra resmen gerçek yüzünü ortaya çıkardı. sen hastasın falan diyordum artık kabul etmiyordu. ona göre normalmiş ama gerçekten davranışları hasta gibiydi.
final noktada babamla bir şeyler yapmama kızmaya başladı. dışarı çıkıp kahvaltı etmek vs. orada dedim yeter artık sen kimsin..
çekilecek dert değil çok iyi anlıyorum sizi.
ruh sağlığınız için bırakın
Baya baya hastaymış. İşin kötüsü ciddi karar alınca ortaya çıkması

9 senelik sevgililik nişanlılık döneminde aynı evde değildik defalarca ayrıldık barıştık en büyük sebeplerimiz hep saçmasapan kıskançlıklarıydı..her seferinde düzelicem diyip yalvarıp yakarıp bana kendini affettirdi.. sevgiliykenki son ayrılığımızda 7 sene bitmişti ayrıldım çünkü ben doktorluk olmuştum.. 6 aydır düzenli terapi görürken bu yine geldi düzeldim diye.. psikoloğum da dediki birlikte terapi alın bi şans ver (çünkü çok aşıktım).. terapi aldık.. bu sırada nişanlandık.. 1,5 yıl terapide bişeyler değişti sandım.. evlenince de nasıl olsa aynı evde olucaz artık kıskanıcak bi sebep bulamaz diye gittim salak gibi evlendim.. giderek tekrar eski haline dönmeye hatta sanırım "sahibim" olduğunu sandığı için daha da beter oldu..8 ay sonra da olaylar şiddete kadar ulaşınca kendini kapının önünde buldu.. tabi sonra yine yalvarıp yakarmalar ama bu sefer beni kandırmayı başaramadı.. Şimdi kıskançlığı dozunda ve tatlı çok mutlu bi evliliğim var çok şükür :KK33::KK33:
Çok geçmiş olsun öncelikle. Neler yaşamışsınız. Aşk herşeyi affedemiyor değil mi. Bitip tükenmişlik sonunda aşkta kalmıyor. İnşallah bende o tatlış evliliği yaşarım bir gün. Ömür boyu mutlu olun. Amin

aynen son noktada kardeşimle kuzenimle vakit geçirmemi bile kıskanır olmuştu.. arkadaşlarımı (kız) söylemeye bile gerek duymuyorum.. Bu kıskançlık değil hastalık.. ama tedavisi de yok.. ben olduğuna inanmıyorum çünkü 1,5 yıl tedavi oldu o sıra iyi gibi oldu bırakınca aynı.. kendini tutuyomuş kısacası :KK66:
İşte bende bunu düşünüyorum tedavi oöup olup sonunda yine aynı olmayacağını nasıl anlayacağım bundan korkuyorum

Kurum değiştirdim yeni kurumumum da yeni arkadaşlarım oldu banada değişiklik oldu çok güzel organizasyonlar düzenliyorduk onları merak etmekle başladı olay tanıştırdım sonra kıskançlığı arttı erkeklere sadece selam verip iş konuşmalıymışım
Eski kurumundaki erkekler yaş olarak çok büyüktü şimdikilerle yaşıtız 3 erkek 5 kadınız bir de 3 kız 1 erkek stajyerimiz var o kadar
Sacmalıyor resmen. Düzelicegini pek sanmıyorum.

Yalnızca ilk mesajını okudum,kıskanç bir insan değişmez tecrübe ile sabit,terapinin de iyi geleceğini düşünmüyorum.Seviyorum katlanırım diyorsan saygı duyarım,rahatsız oluyorsan ilerde değişmeyecek bilgin olsun.

Çok geçmiş olsun öncelikle. Neler yaşamışsınız. Aşk herşeyi affedemiyor değil mi. Bitip tükenmişlik sonunda aşkta kalmıyor. İnşallah bende o tatlış evliliği yaşarım bir gün. Ömür boyu mutlu olun. Amin
Affedemiyor tabiki affetmemeli de bence.. Çok kötü şeyler yaşadım ama çok ders çıkardım bunlardan.. Tek pişmanlığım 10 yılım.. neden biliyomusun? boşandığımda 31 yaşındaydım.. Toparlanmam zaman aldı 34 yaşımda evlendim 1,5 yıldır çocuk yapmaya çalışıyorum ama hormonlarım buna müsade etmiyo.. kısacası zaman biz kadınlar için çok önemli..biyolojik saatimiz beklemiyo.. ilerde dizlerini dövmemek için yol yakınken dönmeni.. kendine uygun sağlıklı ve mutlu bi ilişki-evlilik yaşamanı dilerim canım.. hakkında hayırlısı olsun..

5 yıl boyunca bu kadar değildi son 4 ay zindan oldu bende ayrıldım kendisi evime gelip söyledi gideceğini. Bu sabah ailesine de söyledim bu şekilde ne nişan ne evlilik hatta görüşmek bile istemiyorum dedim

Ben size kesin ayrılın diyemem ama tedavi olmadan ciddi adımlar atmayın. Bu tedavisi imkansız bir şey değil ki. Terap ile halledilebilecek bir şey. Ama içinize sinmeyen korktuğunuz bir şey varsa da ayrılık için çok geçerli sebepleriniz var.

Affedemiyor tabiki affetmemeli de bence.. Çok kötü şeyler yaşadım ama çok ders çıkardım bunlardan.. Tek pişmanlığım 10 yılım.. neden biliyomusun? boşandığımda 31 yaşındaydım.. Toparlanmam zaman aldı 34 yaşımda evlendim 1,5 yıldır çocuk yapmaya çalışıyorum ama hormonlarım buna müsade etmiyo.. kısacası zaman biz kadınlar için çok önemli..biyolojik saatimiz beklemiyo.. ilerde dizlerini dövmemek için yol yakınken dönmeni.. kendine uygun sağlıklı ve mutlu bi ilişki-evlilik yaşamanı dilerim canım.. hakkında hayırlısı olsun..
Bende 27 yaşındayım onu toplamaya çalışırsam muhtemelen bende hayatı ıskakamış olacağım sonunda bir yerinden yalakalayamama ihtimalimde var hayatı. İşim gücüm herşeyim yerimde. Keşke en baştan oyalamasaydı beni. 5 yılın sonunda bir hiç elde etmek yıkıcı oldu. Neyseki siz güzel yuvanızı tekrar kurabilmişsiniz. Denesem sonucu belli değil denemesem acaba kalır mı içimde?

Ben size kesin ayrılın diyemem ama tedavi olmadan ciddi adımlar atmayın. Bu tedavisi imkansız bir şey değil ki. Terap ile halledilebilecek bir şey. Ama içinize sinmeyen korktuğunuz bir şey varsa da ayrılık için çok geçerli sebepleriniz var.
Çoğu kişi düzelmeyeceğini söylüyor yorumlarda terapi sorunu çözmüyor diyor

aynen son noktada kardeşimle kuzenimle vakit geçirmemi bile kıskanır olmuştu.. arkadaşlarımı (kız) söylemeye bile gerek duymuyorum.. Bu kıskançlık değil hastalık.. ama tedavisi de yok.. ben olduğuna inanmıyorum çünkü 1,5 yıl tedavi oldu o sıra iyi gibi oldu bırakınca aynı.. kendini tutuyomuş kısacası :KK66:

aynen kız arkadaşlarımla dışarı çıkmak falan hikaye olmuştu evime gelseler bile onu da kıskanıyordu. hayatım sadece ona bağlı olsun istiyordu ve bu da beni sıkıyordu. benimki de kendini nişana kadar zor tutmuş anladım

Baya baya hastaymış. İşin kötüsü ciddi karar alınca ortaya çıkması

evet en başta sen bana göstersene o yüzünü bakalım ben seni kabul edecek miyim

Çoğu kişi düzelmeyeceğini söylüyor yorumlarda terapi sorunu çözmüyor diyor

Denemeden bilemeyiz ki? Yani en sinirli bir insan olduğm için terapi aldım/alıyorum. Oldukça faydasını görüyorum. Ama ben düzelmeyi çok istedim. Anne olmayı düşündüğümden sabırlı ve bağırmayan bir anne olmak beni çok motive etti. Sizi kaybetmemek de sevgilinizi motive edebilirse, gerçekten isterse düzelir bence. Ama hatasını bile kabul etmeyen bir noktadaysa bir cacık olmaz ondan.

hemen ayrılmak olmaz ama nişan yapmayın bence. hareketleri düzelirse nişan yapmayı düşünmelisiniz. çünkü bazı insanlar asla değişmiyor

Sevgilimle 5 senedir birlikteyiz
Yaşadıkları eski sevgilileri güvensizlik oluşturmuş
Acısını benden çıkarttı hep düzeleceğim diye söz diye söz verdi yapamadı
Ekimde nişanımız var
Ama kıskançlık dozu gittikçe artmaya başladı
En son evlendiğimizde özel diye birşey olmayacağını söyledi
Yani yazışmalarımı bile okurmuş
Psikolog teklif ettim kavga ettik konuşmuyoruz
Sizce ne yapmalıyım
Ayrıl

Arkadaşlar çok değişik sorular soruyorsunuz gerçekten. bazen "troller mi acaba" diyorum.

Sevgilimle 5 senedir birlikteyiz
Yaşadıkları eski sevgilileri güvensizlik oluşturmuş
Acısını benden çıkarttı hep düzeleceğim diye söz diye söz verdi yapamadı
Ekimde nişanımız var
Ama kıskançlık dozu gittikçe artmaya başladı
En son evlendiğimizde özel diye birşey olmayacağını söyledi
Yani yazışmalarımı bile okurmuş
Psikolog teklif ettim kavga ettik konuşmuyoruz
Sizce ne yapmalıyım
Bence ayrıl. Şimdi böyleyse evlendiğinde neyapar kim bilir.

Back
X