- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
- Konu Sahibi youonlyliveonce
elimde değil ki
kıvançtan haber
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.t...c-tatlitug-yeni-motosiklet-aldi-4-temmuz-2014
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elimde değil ki
herkeselere merhaba burada genel olarak özel hayatımla ilgili paylaşımlarda bulundum sizlerdende büyük destekler gördüm ama bi sorunum var ki cidden gülünç bir dert.. ben ciddi manada Kıvanç Tatlıtuğ hayranıyım demek istemiyorum çünkü hayranlık bana her zaman basit bir kelime olarak gelmiştir büyük ve engel olamadığım bir ilgim var öyle 'ayy Kıvaannnççç aşkkımmm yaaa çok tattlıııı' cinsinden değil.. sürekli takipteyim onunla ilgili herşey o kadar önemli ki benim için.. tüm ailesi ve yakınları herşeyini takip ediyorum mesela İstanbula eğitim amaçlı seyahatlerim oluyor mutlaka onun takıldığı yerlere uğruyorum görüntülendiği mekanlara gidiyorum falan İstanbul diyince direk aklıma o geliyor yani benim durum hayranlığı geçti diyebilirim hatta kız kardeşiyle tanıştım son sevgilisi Başak Dizer'in nişantaşındaki Room Teşvikiye adlı ofisine gittim gördüm tanıştım onu falan abisinin eşine kadar takipteyim yani.. Kısacası onunla ilgili herşeyi takip ediyorum. İlgim öyle duvara posterini asma durumunda değil anlayacağınız.. belki sizlere sıradan ve basit gelebilir ama ben Kıvanca hayran değilim çok farklı bir ilgim var ona.. çoğu zaman ajansına gitmeyi düşündüm ama fırsat olmadı. İstanbula son gidişimde Kurt Seyit ve Şura dizisinin setine gidecektim konuk almıyorlarmış.. sizlerle paylaşmak istedim hatta hayatıma giren erkeklerde bu boyutta olmasada Kıvanca olan ilgimi hep bilirler ve sinir olurlardı :)
Ben de çok beğeniyorum o adamı :) konserine mi gittin?
Yaaa o degilde ondan sonra cankan diye bi grup cikmisti. Mahsundan sonra tek askimdiResimlerini cizip duvarima asiyodum. Neyle beslenmisim ben o zamanlar beee
![]()
Benide hayrına biri tolgahan sayışman ile tanıştırabilirmi![]()
AAAAA bak işte o olmaz BENİMOOO![]()
Zaten sen gel tanıştırcam desen bile kocam yollamaz ki
Senin olsun verdim gitti