• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim Kıvanç Tatlıtuğ

Bni iyi güldürdün ha :33:

Aklıma eski platonik aşkım geldi :27:

Ben de 12-13 yaşlarındayken Harry Potter'ı canlandıran Daniel Radcliffe'e aşıktım. Ama öyle böyle değil :27: Bir gün onunla tanışacağıma emindim. Sırf bu yüzden İngilizce'ye hep hevesliydim, sonunda İngilizce öğretmeni oldum :27: Onun ajansına mektuplar yollayıp dururdum. Nerede oturuyor, ailesi nasıl, hangi okulda okuyor vs kişisel her şeyini araştırırdım. Yıllar yıllar sonra hakikaten de İngiltere'ye gittim bir vesileyle :1: Fakat ona olan aşkım maziye gömülmüştü artık :D Onun yaşadığı kentten geçerken sanki eski bir kalp kırıklığıymış gibi buruk bir şekilde evlere baktım...Ona selam gönderdim içimden ve geçtim :27:

herkeselere merhaba burada genel olarak özel hayatımla ilgili paylaşımlarda bulundum sizlerdende büyük destekler gördüm ama bi sorunum var ki cidden gülünç bir dert.. ben ciddi manada Kıvanç Tatlıtuğ hayranıyım demek istemiyorum çünkü hayranlık bana her zaman basit bir kelime olarak gelmiştir büyük ve engel olamadığım bir ilgim var öyle 'ayy Kıvaannnççç aşkkımmm yaaa çok tattlıııı' cinsinden değil.. sürekli takipteyim onunla ilgili herşey o kadar önemli ki benim için.. tüm ailesi ve yakınları herşeyini takip ediyorum mesela İstanbula eğitim amaçlı seyahatlerim oluyor mutlaka onun takıldığı yerlere uğruyorum görüntülendiği mekanlara gidiyorum falan İstanbul diyince direk aklıma o geliyor yani benim durum hayranlığı geçti diyebilirim hatta kız kardeşiyle tanıştım son sevgilisi Başak Dizer'in nişantaşındaki Room Teşvikiye adlı ofisine gittim gördüm tanıştım onu falan abisinin eşine kadar takipteyim yani.. Kısacası onunla ilgili herşeyi takip ediyorum. İlgim öyle duvara posterini asma durumunda değil anlayacağınız.. belki sizlere sıradan ve basit gelebilir ama ben Kıvanca hayran değilim çok farklı bir ilgim var ona.. çoğu zaman ajansına gitmeyi düşündüm ama fırsat olmadı. İstanbula son gidişimde Kurt Seyit ve Şura dizisinin setine gidecektim konuk almıyorlarmış.. sizlerle paylaşmak istedim hatta hayatıma giren erkeklerde bu boyutta olmasada Kıvanca olan ilgimi hep bilirler ve sinir olurlardı :)

hep derim Allah başka dert vermesin.. :126:

yıllar önce balkona çıkıp I love you justin bieber! diye bağıran deli bı kız vardı youtube da videosu var hatta sen de balkona çık I love you kıvaaaanç ! diye bağır kesin fenomen olursun belki o videoyu görür tanışma fırsatı eline geçer :1:
taa başak dizerle tanışmışsın yaa çağırsan kk topluluğu olarak biz de gelirdik :51:
şaka maka bu kadar hayranı da ilk kez görüyorum garipsin valla şekerim :9:
amma güldürdün ha allah iyiliğini versin ne büyük derdin varmışş :9:

Son düzenleme:
yorumlarınız takipte bayanlar alemsiniz herkes dökmüş eski hayranlıklarını :1:
bende Kıvanç la ilgili tüm haberleri takipteyim her adımından haberim olsun istiyorum :)
ama hayranı demeyelim aşırı ilgi bunun adı hayran kelimesini sevmiyorum :)

Nedir bu unlu hayranligi anlamiyoruk ki. Oda isini yapiyor sadece. Bi tanidigim var her gordugu unluyle foto cektirme derdinde. Noluyorsa. Ne gerek var milletin k .c...ni kaldirmaya. Hic isim olmaz valla. Cok saçma

Kizlar cok guldum gece gece sizlere ya mahsun kirmizigulu bir kac sefer gordum bir tanesi vokalistinim dugnunde dieride filminin gala gecesinde o zaman sevgilisi mine vardi yaninda ama acayip yakisan bir ciftti kendileri.. ve bir cogunu gordum burada saydiklarinizdan konustumda ama konu sahibi seni galiba biraz uzucem kelebegin ruyasi galasinda kivanc tatlitugu gordum ayni yerde oldgumuz cok yakindan gorme firsatim oldu ama konusmadim ama inanki hayal ettigin gibi degil ben zaten sarisin erkek sevmem ayrica kenan imirzalioglu nejat isler falan tanisma firsatim oldugu halde ortak arkdas vs. Gitmedim hic ayrica son 2 senedir murat bozu cok begenirim gene ortak tanidigimiz var ama gitmek istemdim esim ben sevdigim icin beni konserlerine goturdu en onlerden izledik ve daha bir cogunu biliyorum arkdaslar hee ama bana bayanlardan sorarsaniz coguyla tanisikligim var konusmuslugum var arkdas olduklarimda var ama tanimak insana arti katmiyor yani tanisaniz da olur tanimasaniz da olur resim cekilme olayini pek bende sevmem ama yakinen tanidiklarimla var tabi birkac resmin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ergenken ben de agir bi leonardo di caprio hayrani vakasiydim. Yalniz su an adini yazarken bile dusundum dogr mu yaziyorum diye:))O zamanlar bana da sorsan benimkisi asla bi hayranlik degildi. Onu görünce agzinij suyu akan kizlardan degildim ben, ben ve digerleri diye ayiriyordum yani. Ben cok farkli seviyorum hayranlıktan ote vs. Kivanc kadar yakinimda olsa ben de senin gibi ulasmaya calisirdim. Adam yakiskli, karizmatik ve iyi huylu boyle bir adami begenip ilgi duymak cok normal bi sey.Velhasil her genç kizin basina geliyor ve hepsi kendine ozel saniyor. 3-5 seneye gecer merak etme:)

Michael Fassbender , çok beğenirim..... Bayağı.. Hele ki 12 years slave filminde görünce aşık olmuştum bildiğin.O sakallar o saç rengi.. :confused: :KK23::KK36::KK37:

Back
X