• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim Kıvanç Tatlıtuğ

:60: :60: Ay ne güldüm ya.

Sinirlerim bozuldu gece gece :1:
Ben Yılmaz Morgül'ün şarkılarını dinleyip ay ben aşığım bu adama derdim, kuzeni, kasetler vardı o zaman tabi, alıp fotoğrafını öperdi ablam da küçük Onur'un gazeteden kestiğini resmini çerçeve içine koymuştu ona bakarak günlük yazardı :60::60:
Geçmişi travmalı aile :9:

ahh kıvanc ahh ...:52:
naptın bize böyle .. :37:
kenan imirzalioğlu tercihimdir ya ..:9:
sarı sevmem esmer olsun .. :23:

Ben Yılmaz Morgül'ün şarkılarını dinleyip ay ben aşığım bu adama derdim, kuzeni, kasetler vardı o zaman tabi, alıp fotoğrafını öperdi ablam da küçük Onur'un gazeteden kestiğini resmini çerçeve içine koymuştu ona bakarak günlük yazardı :60::60:

Resmine bakıp günlük yazmak mı :52: Ay gece gece Allah da seni güldürsün arkadaşım :60: :60:

Off şuan ben de bi rezilliğimi itiraf etmek istiyorum, senden cesaret aldım :1::1::1:
Ben de küçükken Yılmaz Morgül'e aşıktım :9::9::9::9::9::9:

Ama küçüktüm yani, çok küçüktüm :1::1::55:

Aması yok bunun :D nolur yılmazı seviyoooo nolur yılmazııı seeeeeeğğviiiğyooooo agahahahah :D :D

baya baya stalkera bağlamışınız sadece adamı değil tüm ailesini takiptesiniz bir de, bana ilginç geldi böylesi. ben de ergenken beyaz'ı severdim ne zevkse o zaman bendeki. ama ailesini falan takip etmezdim yani ne bileyim böyle mekanlara gitmek tanışmak aileyi akrabaları takip etmek falan ürkütücü geldi :53:

Konu "dun gece facebookunu optumde yattim " moduna girmis.
Bende macera dolu amerika diyen rafete biterdim.onunla amerikada yasamak isterdim.klibindede bir macera gorememistim ama neyse...cocukluk iste :27:

Ay koptum ya gecenin yorumu seçiyorum bu yorumu vallahi sesli güldüm:)))) kız hayran olcak başka birilerini bulamadınız mı abla kardeş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

baya baya stalkera bağlamışınız sadece adamı değil tüm ailesini takiptesiniz bir de, bana ilginç geldi böylesi. ben de ergenken beyaz'ı severdim ne zevkse o zaman bendeki. ama ailesini falan takip etmezdim yani ne bileyim böyle mekanlara gitmek tanışmak aileyi akrabaları takip etmek falan ürkütücü geldi :53:
ürkünç bir konu yok canım merak etme hastalık boyutunda değil sadece ilgim fazla :) takipten kastımda sosyal medyadan :)
arkadaşım ümidini kırmak istemem ama senin kıvanç tatlıtuğ manken ve fazla havalı..biraz şansın az yani..:31:
:31:

evet dimi :) ama belli mi olur belki farklı gelişir olaylar :)

Son düzenleme:
ürkünç bir konu yok canım merak etme hastalık boyutunda değil sadece ilgim fazla :)

evet dimi :) ama belli mi olur belki farklı gelişir olaylar :)

bende bir kaç defa platonik aşk yaşadım..seni anlıyorum..bence aailesine takibi cidden bırak abartı..ha bir şekilde ulaşırım diyorsan bilemem..genç,manken kızlar zengin kızlar etrafında biri..fazla popiler..biraz şans olsaydı keşke...

Off şuan ben de bi rezilliğimi itiraf etmek istiyorum, senden cesaret aldım :1::1::1:
Ben de küçükken Yılmaz Morgül'e aşıktım :9::9::9::9::9::9:

Ama küçüktüm yani, çok küçüktüm :1::1::55:

Ayy en guzeli bu galiba yilmaz morgul:)) Allah iyiligini versin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:60::60::60: Gece gece güldürdün mübarek :60::60: bende kücükken mahsun kirmizigül hayraniydim. Dünyanin en yakisikli adami gibi gelirdi bana ama yilmaz morgül süpermis ya.. Gece gece moralim yerine geldi.... :9: Allah iyiligini versin :1:

Back
X