• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç bana inanılmaz itici geliyor ya. Yüzü o kadar tanıdık ki artık böykk geldi bana. Şuan öyle çok hayran olduğum biri yok. 15 yaşındayken Yalını çok seviyordum ulaşmak için çok çabaladım adamın numarasına kadar buldum aramadım :27: büyü gitti ulaşınca nedense :9:

benimkide öyle olacak muhtemelen büyü bozulacak bir süre sonra ama ne zaman :) woow demek numarasına kadar buldun çok iyi :) ben Kıvanc'ın numarasını bulsam heyecandan arayamam whatsapptan yazarım sanırım:1:

Kıvanç bana inanılmaz itici geliyor ya. Yüzü o kadar tanıdık ki artık böykk geldi bana. Şuan öyle çok hayran olduğum biri yok. 15 yaşındayken Yalını çok seviyordum ulaşmak için çok çabaladım adamın numarasına kadar buldum aramadım :27: büyü gitti ulaşınca nedense :9:

beren saatte o yaşlarda kenana aşıkmış numarasını felan bulmuş sonrada hiç birşey olmamış kader işte yıllar sonra tanışmışlar evlenecekler neredeyse(tabi ayrılmadılarsa)..
sendede belki öyle olur :1:
yıllar sonra yalın bade aşkı diye tv lere çıkarsınız(ayy evli değilsin demi evliysen şaka yaptım)

Ben de o yaşlardayken Arda Turan'a bayılırdım :27: Ondan sonra bitti zaten artist sevdam :1:

Çok sıkıcı.
Sen hayranısın ama o seni bi kere bile görmemiş. Böyle şeyler karşılıklı değilse hiç bir gerçeklik ifade etmiyor bana. Ben fazla realistim heralde. Hiç böyle 'fan' derecesinde hayran olduğum bi ünlü de yok :1:
Sanki ben onları seveceksem onlar da beni sevmeli diye düşünüyorum :27:
Ama azmine hayran oldum, ben olsam hiç uğraşmam üşenirim bi kere :31:

ablamda hep aynı düşüncede sizinle bana sizin söyledikleriniz çok söyledi ama bana etki etmedi hiç :)
gerçekci olmak en güzeli ama kapıldım bi kere zamanla geçeceğini umuyorum :)

onada kesin milli takım sayesinde bayılmışsındır sonra da yüzünü grünce herşey bitmiştir..
senin tipin değil çünkü bilimm ben:1:

Ayy evet hem de hiç değil :19: Benim ilgimi hep sarışın kumral arası erkekler çekti, o kekoya nasıl hayran oldum anlamadım :27: Ergen psikolojisi işte :8:

Ben de ortaokuldayken asik oldugum ve buyuyunce evlenicem dedigim kisiyi yazacaktim ama utandim dalga gecilir diye.
Siz Arda Turan diyince pek de vahim gelmedi benimki :))
Soray Uzun :37:

:60::60: Benimkinden daha beter olamaz hiçbirinizinki, 5 yaşımdayken falan Küçük İbo'ya aşıktım :27: Dizisi vardı tv'de oradan görmüştüm, kartpostalı vardı bi de nereden bulduysam :17:

Ben de ortaokuldayken asik oldugum ve buyuyunce evlenicem dedigim kisiyi yazacaktim ama utandim dalga gecilir diye.
Siz Arda Turan diyince pek de vahim gelmedi benimki :))
Soray Uzun :37:

kaç yaşındasın ki canım 30 üstüysen o zamanlar çok hayranı vardı bence:1::1:
eskiden yakışıklı adam yoktu ki seninki kabul edilebilir o yüzden:9:

Back
X