• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim Kıvanç Tatlıtuğ

kesinlikle çok güzel özetlemişsiniz aslında bunların farkındayım biliyorum oda sıradan insanlar gibi hayatını devam ettiren birisi ama bilmiyorum ilk defa bir ünlüye ilgim var bu derece :)

daha önce çalıştığım yerde ünlü insanlar vardı...önceden ünlülerin o büyülü dünyasından çok farklı yaşadıklarını düşünürdüm.....ama işin aslı öyle değil...
ben aslında ilginin boyutunu abartılı bulmuyorum....şöyleki her insan farklıdır....bazısı hayranlığını içinde yaşar,bazısı haykırmak ister.....:34:sen ulaşmak istiyorsun.....ama hüzranda olabilir sonu......:26::26:
çünkü duygular hayaller yanıltır insanı.....kıvancın senin gibi bir sürü hayranı var....onun için bunlardan biri olacaksın....senin ona biçtiğin değerle.....onun sana biçeceği değer aynı olacak mı....ben yıpratma kendini derim...:50::50::50:
tanıştın diyelim.....daha sonra daha fazlasını isteyeceksin..ve daha fazlasını.kısır döngü gibi devam edecek......:ssz:

Son düzenleme:

:D Neden öyle diyorsun kendine? Sonuçta o zaman onu düşünmek mutlu etmiştir seni.
Kartpostalına bile bakıyormuşsun.
Herkesin zevki başka. Kim bilir o zamanlar nasıl bir ruh halindeydin ve neyinden etkilendin ... :)
Hiç ummadığımız tiplere aşık olabiliyoruz hepimiz. Belli olmuyor böyle şeyler.

Doğrudur, sonuçta ben çok küçüktüm o zaman o da show dünyasında en küçük erkekti böyle bir çekim demek ki :1:

nefes alsın yeter mantığı o zamandan varmış demek ki:1::1:

:ssz: :1: :1:

walla bende hayranıydım taaki bir gün sabah saatlerinde bebek parkında şapkasını takmış yürürken tesadüfen kendıne çarpmamla,önüne baksanaaa dıye azarlaması aklımdan çıkmıyor :))..o günden beri hep kendını begenmış bırı olarak göruyorum kıvancı :) ama yınede severım oyunculugunu yakışıklılıgını.....sanırım dizilerden bıraz etkı altına gırmışsın..

walla bende hayranıydım taaki bir gün sabah saatlerinde bebek parkında şapkasını takmış yürürken tesadüfen kendıne çarpmamla,önüne baksanaaa dıye azarlaması aklımdan çıkmıyor :))..o günden beri hep kendını begenmış bırı olarak göruyorum kıvancı :) ama yınede severım oyunculugunu yakışıklılıgını.....sanırım dizilerden bıraz etkı altına gırmışsın..

Aaaa :O Önüne baksanaaa diyecek kadar kaba olabileceğini hiç düşünmezdim. Çok şaşırdım.

Böyle dert mi olur kiz. Tanismak icin bi kapisini calmadigin kalmis ya:ssz:

Benimde cok cok cooook sevdigim bi sanatci var ama ben malesef senin kadar sansli degilim :43:

Son düzenleme:
Bana da Jeffrey Dean Morgan'ı buluverin kızlaar, bi el atıverin :1::1:

benimkide öyle olacak muhtemelen büyü bozulacak bir süre sonra ama ne zaman :) woow demek numarasına kadar buldun çok iyi :) ben Kıvanc'ın numarasını bulsam heyecandan arayamam whatsapptan yazarım sanırım:1:

whatsapp olmasaydı ne yapacaktın :9:

beren saatte o yaşlarda kenana aşıkmış numarasını felan bulmuş sonrada hiç birşey olmamış kader işte yıllar sonra tanışmışlar evlenecekler neredeyse(tabi ayrılmadılarsa)..
sendede belki öyle olur :1:
yıllar sonra yalın bade aşkı diye tv lere çıkarsınız(ayy evli değilsin demi evliysen şaka yaptım)

öyle miymiş kader işte :53: yok bekarım ama artık kendilerini sevmiyorum :27:

Ben de o yaşlardayken Arda Turan'a bayılırdım :27: Ondan sonra bitti zaten artist sevdam :1:

ay futbolculardan nefret ederim ben. çok zor beğeniyorum yahu ben :9:

erkek kuzenim de aşk-ı memnu zamanı hazal kaya ya aşık olmuştu koca oğlan tv başında aşkından ağlıyodu yemin ederim :60: behlülle öpüşürken kıskanıyodu ağlıyodu :9:
tabi geçti şimdi :1:

Son düzenleme:
erkek kuzenim de aşk-ı memnu zamanı hazal kaya ya aşık olmuştu koca oğlan tv başında aşkından ağlıyodu yemin ederim :60: behlülle öpüşürken kıskanıyodu ağlıyodu :9:
tabi geçti şimdi :1:

Hahahaha ayyyyy ne güldüm. :60::60:
Gözümde canlandırdım da çoookkk komikk. :27::27::27:

hiç öyle aşırı derecede bir hayranlığım olmasada üniversiteye hazırlık yıllarımda(17 yaşlarımdaydım)birgün tv de bir haber tartışma programı gibi birşey izlerken orada bir haberciye vurulmuştum resmen,ama program sırasında ismini birtürlü öğenemedim,yengeme sormuştum belki gazete de köşe yazarı falandır dedi,bende ertesi günü ne kadar gazete varsa alıp o kişiyi aramıştım,günlerce aklımdan çıkmamıştı,birgün tv de yine görünce meğer adam gerçektende gazetici sunucuymuş.programlarını kaçırmaz olmuştum.

birgün aynı uçaktan inip havaalanındaki otobüste yüzyüze geldik,resmen şok olmuştum,yıllardır takip ettiğim adam karşımda üstelik yüzyüzeydik,paltolar falan değiyor birbirine.:1:işte o an adam gözümde bitmişti,tv de gördüğümden daha kısaydı ve bana bakarak burnunu sildi ve gülümsedi,hayalimdekinden kısa olması ve o burnunu silmesi neden bilmiyorum hayranlığımı bitirmişti,sanırım ben şanslıydım,lafın kısası belki yakından görseniz tanısanız belki geçecek:40:

11 sayfa ilerlermiş herkes demiştir buna benzer şeyler de..
Bizim zamanımızda lisede falan bazı sanatçılar okullara gelirdi. Bize hiç rastlamadı ama magazinlerde gösteriliyordu X şu okula gitti izdiham oldu diye..bana o yılları hatırlattı.
Kimsenin hayranı olamam ben.
Benim fıtratıma ters.
Bu derece takıntılı olanları da hiç anlamadım bu yaşıma kadar.

hiç öyle aşırı derecede bir hayranlığım olmasada üniversiteye hazırlık yıllarımda(17 yaşlarımdaydım)birgün tv de bir haber tartışma programı gibi birşey izlerken orada bir haberciye vurulmuştum resmen,ama program sırasında ismini birtürlü öğenemedim,yengeme sormuştum belki gazete de köşe yazarı falandır dedi,bende ertesi günü ne kadar gazete varsa alıp o kişiyi aramıştım,günlerce aklımdan çıkmamıştı,birgün tv de yine görünce meğer adam gerçektende gazetici sunucuymuş.programlarını kaçırmaz olmuştum.

birgün aynı uçaktan inip havaalanındaki otobüste yüzyüze geldik,resmen şok olmuştum,yıllardır takip ettiğim adam karşımda üstelik yüzyüzeydik,paltolar falan değiyor birbirine.:1:işte o an adam gözümde bitmişti,tv de gördüğümden daha kısaydı ve bana bakarak burnunu sildi ve gülümsedi,hayalimdekinden kısa olması ve o burnunu silmesi neden bilmiyorum hayranlığımı bitirmişti,sanırım ben şanslıydım,lafın kısası belki yakından görseniz tanısanız belki geçecek:40:

ben ilk michael jacksona aşık olmuştum..lise birdeydim snırsam:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıvanç Tatlıtuğ u önceden pek beğenmezdim.:63:

Kurt seyit ve şura'daki halini gördükten sonra ama cidden beğenmeye başladım.:52:

ama sadece beğeni. zaten hayatım boyunca hiç bir ünlüye beğeniden fazla bir şey hissetmedim.:68:

ama olmaz demiyorum. olabilir.

zaten neye olmaz dersem başıma geliyor. ondan dolayı öyle yorumlar yapmak istemiyorum.:1:

her şey mümkün:ssz:.

Back
X