• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim koca değil sadece beğenilmek ama ..

Bende şaşırıyorum kimsede inanmıyor ama içimde ne fırtınalar dönüyor artik erkekler benden igreniyor gibi geliyor konuşamıyorum bile ....
Arkadaşım hiç üzülme. Benim ilişkilerim olduda ne oldu. Üzüldüğümle kaldım. Benki gözü yükseklerde olan biri değilim. Çok güzel değilim çirkin de değilim ama kısmet. Evlilik işleri sadece güzellikle olmuyor. Mesela sana şöyle örnekler vereyim. Önceden maddi durumumuz daha iyiydi sonra borçlandık aile şirketimizin borçları üstüme kaldı. Allah a şükür ödüyorum ama burnumdan geldi. Heee bu zaman zarfında insanların ne mal oldugunu da anladım. Mesela önceden işe arabayla giderdim daha çok istenen biriydim. Halam bana dediki 'rapisa etrafımda evlenmek için bana kız soruyorlar ama kimsede borcu olan birini istemez' öz halam ya. Mesela biri hoşlanır ama borcum var diye 'borcun varken evlenmekte zor dimi' der. Bu yüzden bişey kaçırdığımı düşünmüyorum. Yaşadığım ilişkileri de yediğim kazıkların toplamı diye sayabilirim.

A
Arkadaşım hiç üzülme. Benim ilişkilerim olduda ne oldu. Üzüldüğümle kaldım. Benki gözü yükseklerde olan biri değilim. Çok güzel değilim çirkin de değilim ama kısmet. Evlilik işleri sadece güzellikle olmuyor. Mesela sana şöyle örnekler vereyim. Önceden maddi durumumuz daha iyiydi sonra borçlandık aile şirketimizin borçları üstüme kaldı. Allah a şükür ödüyorum ama burnumdan geldi. Heee bu zaman zarfında insanların ne mal oldugunu da anladım. Mesela önceden işe arabayla giderdim daha çok istenen biriydim. Halam bana dediki 'rapisa etrafımda evlenmek için bana kız soruyorlar ama kimsede borcu olan birini istemez' öz halam ya. Mesela biri hoşlanır ama borcum var diye 'borcun varken evlenmekte zor dimi' der. Bu yüzden bişey kaçırdığımı düşünmüyorum. Yaşadığım ilişkileri de yediğim kazıkların toplamı diye sayabilirim.
Belki de bunlarda hayırdır hatatimuzdaki dogru kişileri ayiklayabilmek adına. . Aşk dostluk arkadaşlık olsun insan canı yandıkca hakikatini çıkartıyor ... belki kriter belki kısmet çok suç aradım kendimde mesleğim yoktu o kısmı hallettim gene tık yok üstüme başıma harcadım tık yok ..zaten uyumlu bir insanımdir insan ayırtetmem küçümseme her şey insanlar içindir diyenlerdenim. .yaşım küçük gösteriyo dışılık özelliğini ortaya çıkartıyor diyorum estetik bile düşünüyorum ...

Evlenmek istiyorum diyenleri nerdeyse taslayacaklar zaten ...
Kendileri azmis da evlenmis ondan öyle diyorlar.. ah zihniyetlerini ortaya döküp aslinda rezil oluyorlarda haberleri yok.

Neyse bence sen bundan sonra kendini simart kendine iyi davran, özen göster ve sev..saglikli bir özgüvenin gelissin.
Ve evlenince, sevgilim olunca mutlu olucam diye düsünceleri at aklindan. Ani yasa ve mutlu ol. Her yasadigin saniyenin degerini bil.. kendi basina mutlu olabildigin vakit dogru insani otomatik olarak hayatina cekeceksin.
Hakkinda hayirlisi olsun
Teşekkür ederim yani şimdi tatildeyim çok kafaya taktım aslında çünkü çevrem de denen olaylar bunlar tatilden sonra işime dönünce bu konuların barınmadigi ortamlar da bulunmak olacak sağolun

ailenin bu şekilde konuşması son derece seviyesizce...ben olsam azmış kız diye ilan basalım yapıştıralım heryere illaki talipli çıkar dimi baba falan derdim....
herşey nasip kısmet..belki evlenseydin başına kötü şeyler gelecekti..hayırlısı böyleymiş..

Terbiyesizler.
Hem kötü anlamda kullanmislar ama cinsellik yasamak, bir birliktelik sahibi olmak her insanin hakki. Sagliginda problem yoksa azma özgürlügün var zaten. Tabi kötü anlamda degil ama bu da bir ihtiyac.
Hele ki sevmek, sevilmek bir ihtiyac, en güzel seylerden biri.

Nasil olur da bütün bunlari önemsizmis gibi gecerler anlamiyorum. O ortamdan biraz uzaklasip bakis acini degistirip erkeklerle iletisime gecersen daha farkli bakarsin belki olaylara.
Malesef biz de erkeklerden korkarak büyütüldük. Simdi problem yasaman cok normal. Ama bütün bu olanlarda senin sucun yok. Seni böyle yetistirip su an böyle olmanda pay sahibi olan bir cevren var.
Kendini baskis acini degistirmen lazim.
Illa ki gerisi gelecek. Ama önce kendini sevip güvenmen lazim yeniden.
Seni bu kadar darmadagin yapmalarina izin verme. kendi icinde kendi devrimini baslat.

zamanı gelmemiş demek ki..
elbet senin de karşına çıkacak hayırlı kişiler olacaktır.
hakkında hayırlısı.

Evlenmenin yaşınla, güzelliğinde, paranla pulunla alakası direk yok. Öyle olsa bütün evlenenlerin victoria secret mankeni, bankada kabarık hesapları olmalı. Öncelikle bir konuda anlaşalım, evlensende evlenmesende kendini sevmeli beğenmelisin. Bir adamın begenisinden daha önemli kendini beğenmen. Kendini başkalarına beğendirmek için uğraşmak yerine, kendini mutlu etmek için uğraşmalısın. Evlilik fikrinden uzaklaşıp, etrafına tamamen yeni bir açıdan bakmalısın. Bunları neden yazıyorum, 29 yaşındayım, bekarım. Az ya çok senin yaşadıklarını yaşadım, evlenmek mi tabi ki istiyorum. Ama evlenmek isteyeceğim doğru adamı bulduktan sonra. Lütfen kendine işkence çektirme, kendini sev ve gurur duy:KK14:

Yok canim maaşının yarısını kozmetik harcıyorum neredeyse...ama yaş 28 ana görüntü 22 24 bende belki de küçük görüyorlar
benim gibisin sende benimde öyle gören liseye mi gidiyorsun der.ama senin bahsettiğin gibi durum yaşamıyorum belki tavırlarında falan sorun vardır ne bileyim.ki eminim vardır bakan yani

Aynı duygular bende de var. Tek istediğim beğenilmek, değerli hissetmek. Zamanla evlilikte olur.

Evet hanımlar yani söyle anlatayım Ailem çevrem hayatım da biri olsun derken hep yanlış yorumladı azdin mi ...ilan yapıştıralim. ..esra Erol à çık. .
28 yaşında is guc sahibiyim elim yüzüm düzgün severlerde beni ama hep arkadaş olarak ama bugüne kadar sevgilim olmadı ...birileriyle tanustirildim tanıştım olmadı görücü deseniz hiç kimseden haber gelmedi .......derdim evleneme derdi değil çok beğenilmemek. .aşk duygusunu yaşayamam. ..gurur kırıklıkları. ...nasipsiz kısmetizim çok. .
internetten tanışmayı deneyin birileriyle .
Eğer onlar da ikinci buluşmayı istemezse bir sıkıntı vardır .Bunu araştırın .

Evet hanımlar yani söyle anlatayım Ailem çevrem hayatım da biri olsun derken hep yanlış yorumladı azdin mi ...ilan yapıştıralim. ..esra Erol à çık. .
28 yaşında is guc sahibiyim elim yüzüm düzgün severlerde beni ama hep arkadaş olarak ama bugüne kadar sevgilim olmadı ...birileriyle tanustirildim tanıştım olmadı görücü deseniz hiç kimseden haber gelmedi .......derdim evleneme derdi değil çok beğenilmemek. .aşk duygusunu yaşayamam. ..gurur kırıklıkları. ...nasipsiz kısmetizim çok. .
sevgili olacak ortamın hiç olmadı mı?yani karşılıklı olarak birine bir şey hissettiğin biri..okul hayatında da mı olmadı:KK57:

Amaciniz gayette evlilikte olabilir yyasiniz buna musait kime ne? Insanlarin soylediklerini kafaniza takmayin. Ne olursa olsun soyleyecek bir sozleri vardir herkesin. Ben universite son sinifa gectigim yaz nisanlandim neler dememislerki arkamdan. Yok niye bu kadar acele etti. Yok senin kiz artik okumaz. Okulu bitirse bile atanamaz artik o koca derdine düşmüş neler neler demisler anneme. Peki ne oldu okulda bitti evliligimin bir yili dolmadan atandim hemde oturdugum sehre. Demem o ki insanlar her zaman konusacak birseyler bulurlar. Guvenmediginiz insanlarla evlilik meselesini paylasmayin. Rabbim karsiniza hayirli zamanda hayirli insanlar cikarsin.

Giyiminiz nasıl? Çok mu açık ya da çok mu paspal?
Elinizde yüzünüzde tüyler var mı?
Dişleriniz sarı mı?
Saclarinizda kepek ya da beyaz var mı?

Bunlar ince ayrıntılar ama erkekler dikkat ediyor böyle şeylere

bi yerlerde bi sıkıntı var demek ki, işin iyi olur güzel olursun ama çekici olmazsın muhabbetin açmaz falan, bunun gibi bişey mi

Bu işlerin güzellikle alakalı olduğunu düşünüyorum ben açıkçası. Erkekler ilk olarak buna önem veriyor, hem de çok.

ne yani erkekler güzelliğe önem veriyorsa bunca evlenen sevgili bulan insan adriana lima mı

Ben sizde bir sıkıntı, eksik olduğunu düşünmüyorum. Evlenenler çok mu matah? Hepsi kusursuz sanki. Şans tamamen. İstedigin kadar güzel ol, girişken ol, sıcak ol nafile.

Back
X