- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
Çok teşekkür ederim,hayırlısını diliyorum hepimiz için5. haftada henüz değerim keseyi görmeye yetecek kadar değildi.. Her 2 günde bir kan testi ve ultrason uygulandı..
6. hafta bitip değerlerim de sağlıklı artınca keseyi görmemiz gerekirken, göremediler..
Hatta bir kaç doktor ayrı ayrı baktı.. En son hastanenin ultrason uzmanı baktı ve tüpümde bebeğimi ve eşini gördü..
Küretaja aldılar hemen.. Tahlil sonucum ertesi günü çıktı ve acil ameliyata alındım tatlım..
Allahtan doktorum çok titiz ve tecrübeli biri.. Her an takipteydi..
Dış gebelik olup, olmadığı kese görünmeden belli olmuyor maalesef..
Tanı konulması genelde 6 ve 7. haftayı buluyor..
Bol bol dua edeceğim senin içinde..
Ama hiç moralini bozma..
Dediğim gibi önemli olan değerinin 2 gün de bir sağlıklı artması..
Senin için hayırlıysa Rabbim onu sana bağışlayacaktır..
Çok teşekkür ederim,hayırlısını diliyorum hepimiz için ❤❤
Bendede ilk tahlilden beri kahverengi lekelenmem var,galiba yaşadığım gerçek birşey değil, ne diyim hayırlısı olsun, çok teşekkür ederim..benim
1.gün 60
3 günsonra 380
2 gün sonra -640(sabah)-600(aynı günün gecesi)
2 gün sonra-268
1 gün sonra -200 olarak ilerledi ama ben evde gebe olduğumu öğrendiğim gün kanamam başladı yine de kan verdim tehlikeli bir şey olmasın diye o gün 60 çıkmıştı işte , kanamam da şu an hala devam ediyor ,yarın yine kan vericem. Bana ilk kesin dış gebelik hemen ameliyata alıcaz demişlerdi o gün tekrar tahlil yapınca değerin 640tan 600e düştüğü görüldü işte... Şimdilik takip yapıyoruz , ben o teşhisi duyunca başka dr a gittim iyi ki gitmişim durduk yere belki tüpümü alacaklardı. kesinlikle olumsuz bir şey yaşarsanız farklı dr a da görünün...
anlayacağınız benim kanamam olduğu için teşhis kolaydı.
Evet kesinlikle öle herkesin öyküsü kendine aslında. İşin matematiğinden cok hastanın durumu etkili. Çok haklısınızben bu süreçte yalnızca şunu anladım kimyasal gebelik de , dış gebelik de ,normal sağlıklı rahim içi gebelik de herkeste farklı tepkiler ve sonuçlar gösteriyor , doktora danışarak ilerleyin , farklı bir doktora görünme imkanınız varsa ona da görünün.
bu işlerin doğrusu malesef 2 ,2 daha 4 değil . Herkeste farklı bir şey oluyor buradaki yorumlara da fazla bel bağlamayın hepimiz iyi niyetle birbirimize cevap veriyoruz ama bana öyle oldu diye size de olacak diye bir şey yok. Güzel düşünün sağlıklı ilerler inşallah
Kesinlesince söyleyin. Eğer sonuç negatifse, gebelik yoksa ikinizde çok üzülürsünüz.Merhaba,ben artık çıldırmak delirmek üzereyim,içim kaynıyor hıçkırarak boğazım yırtılırcasına ağlamak istiyorum.. Geçen ay evleneli tam 6 yıl oldu,dile kolay! 6 yılda benden sonra aileye kaç gelin geldi şimdi ikinci çocuklarına hamile..Bense yıllar sonra tedavi sürecinin dahi en en başındayım. Bu sefer ki derdim olmaması değil, olduğu ama sağlıklı mı yoksa sağlıksız mı olduğu.
29 Şubat'ta aşılama oldum, değerlerim şu şekilde ;
13 Mart; 4.4
16 Mart; 30.37
Çatlatma iğnesi de olmuştum ona ragmen geç yumurtlama geç döllenme olmuş olabilir mi, değeri böyle çıkıp sağlıklı gebelik geçiren varmı?
Kimyasal olmasından şüpheleniyorum..Lütfen yorum yapın
Bugün eşimin doğum günü, hayırlı olsun baba oluyorsun mu desem yoksa hiçbir şey demeyip adamı boşuna sevindirmesem mi.. karar veremedim,onu deli gibi sevindirip sonra dalga geçer gibi birşey yokmuş demek istemiyorum yoksa kahrolur..
Bendede ilk tahlilden beri kahverengi lekelenmem var,galiba yaşadığım gerçek birşey değil, ne diyim hayırlısı olsun, çok teşekkür ederim..
Anormal olan son adet tarihimin 11 Şubat olması. Hemde aşılamanın üzerinden 16 gün geçmesi, yani şöyle düşünün adet tarihim 3 gün geçmiş ve sonucum 30 çıkmış :)
Bu mesaj biraz olsun umut oldu,çok teşekkür ederimBenim Bir Arkadasim iki gün önce dogum yapti.. Tüp bebekle hamile kalmisti ve biliyorsun tüp bebekle gec döllenme diye bise olmadigi halde hamileligini transferden 25 gün sonra kanda ögrenebildi. O yüzden sakin üzülme bence saglikli bir gebelik.. umutlu ol ve dua et!
Bu mesaj biraz olsun umut oldu,çok teşekkür ederim ❤
Minik, bebek filan diyince bi tuhaf oluyorum yahu, benimde 6 yıl sonra bilmem kaç yüzüncü beta değerinde yükseldi ilk defa,oda böyle düşükten başladı, nasipte ne ise o ne diyeyim, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤Ayni dert bendede var o yüzden, gerci ben daha beta degerimi ikinin üzerinde görmedim ama :) Allah herkese nasip etsin! Sag Saglim kucagina almaya nasip etsin minigi!
Aminn,Allah razı olsunEşinize söylemeyin şimdilik. Evlisiniz ve mutlusunuz bu büyük bir nimet kıymetini bilin. İnşallah en doğru zamanda çocuğunuzla da mutluluğunuz katlanır. Belki de eşinizle baş başa son doğumgününü kutlayacaksınız bir sonrakinde bebiş olacaktadını çıkarın ve güzel bir kutlama yapın
Evli çocuklu ama mutsuz olmaktan iyidirMerhaba,ben artık çıldırmak delirmek üzereyim,içim kaynıyor hıçkırarak boğazım yırtılırcasına ağlamak istiyorum.. Geçen ay evleneli tam 6 yıl oldu,dile kolay! 6 yılda benden sonra aileye kaç gelin geldi şimdi ikinci çocuklarına hamile..Bense yıllar sonra tedavi sürecinin dahi en en başındayım. Bu sefer ki derdim olmaması değil, olduğu ama sağlıklı mı yoksa sağlıksız mı olduğu.
13 Mart; 4.4
16 Mart; 30.37
Çatlatma iğnesi de olmuştum ona ragmen geç yumurtlama geç döllenme olmuş olabilir mi, değeri böyle çıkıp sağlıklı gebelik geçiren varmı?
Bugün eşimin doğum günü, hayırlı olsun baba oluyorsun mu desem yoksa hiçbir şey demeyip adamı boşuna sevindirmesem mi.. karar veremedim,onu deli gibi sevindirip sonra dalga geçer gibi birşey yokmuş demek istemiyorum yoksa kahrolur..
Sizin için dua edıcem Allah evlat sahip olmayı nasip etsin size.Merhaba,ben artık çıldırmak delirmek üzereyim,içim kaynıyor hıçkırarak boğazım yırtılırcasına ağlamak istiyorum.. Geçen ay evleneli tam 6 yıl oldu,dile kolay! 6 yılda benden sonra aileye kaç gelin geldi şimdi ikinci çocuklarına hamile..Bense yıllar sonra tedavi sürecinin dahi en en başındayım. Bu sefer ki derdim olmaması değil, olduğu ama sağlıklı mı yoksa sağlıksız mı olduğu.
13 Mart; 4.4
16 Mart; 30.37
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?