Derdim nickimde gizli

ben bu süreçte yalnızca şunu anladım kimyasal gebelik de , dış gebelik de ,normal sağlıklı rahim içi gebelik de herkeste farklı tepkiler ve sonuçlar gösteriyor , doktora danışarak ilerleyin , farklı bir doktora görünme imkanınız varsa ona da görünün.
bu işlerin doğrusu malesef 2 ,2 daha 4 değil . Herkeste farklı bir şey oluyor buradaki yorumlara da fazla bel bağlamayın hepimiz iyi niyetle birbirimize cevap veriyoruz ama bana öyle oldu diye size de olacak diye bir şey yok. Güzel düşünün sağlıklı ilerler inşallah

Çok teşekkür ederim,hayırlısını diliyorum hepimiz için

Bendede ilk tahlilden beri kahverengi lekelenmem var,galiba yaşadığım gerçek birşey değil, ne diyim hayırlısı olsun, çok teşekkür ederim..

Evet kesinlikle öle herkesin öyküsü kendine aslında. İşin matematiğinden cok hastanın durumu etkili. Çok haklısınız

Kesinlesince söyleyin. Eğer sonuç negatifse, gebelik yoksa ikinizde çok üzülürsünüz.

Bendede ilk tahlilden beri kahverengi lekelenmem var,galiba yaşadığım gerçek birşey değil, ne diyim hayırlısı olsun, çok teşekkür ederim..

benim adet gecikmemin ilk 2 günü akıntım vardı , 3 gün akıntı ile karışık açık kahve lekelenmem oldu , 5.gün de hafif kanamam başladı ve o gün öğrendim zaten.

Siz bence burada yazanları okuyup üzülmeyin bana da dış gebelik dediklerinde burayı okurken dış gebelik olduğuna o kadar emindim ki , her şey bana uyuyodu , zaten kimyasalda da değer bu kadar yükselmez yazmışlardı ama gel gör ki öyle olmadı.

Doktor ayıptır söylemesi bazen bacaklarından şapır şapır kan damlarken bebeği yaşayan bazen de bir damla kanla düşük yapan oluyor dedi. Canınızı niye sıkıyosunuz

Sizin değeriniz şu an olumsuz değil ki siz burdan çıkın bence :)) git akşam yasak elmayı falan izle bacım biraz kafan dağılsın , belki de hamilesin inşallah da öyledir.

Degerinizin yukselme orani gayet iyi. Kimyasal vs demek icin cok erken. Bekleyin deger 1000-2000 olunca esinize soyleyin

Ahh kıyamam... İki defa düşük yaptım, değerlerim çok düşüktü zaten. O kadar üzüldüm ki, zaten bekârken doktor bana "26 yaşına kadar çocuk yaptın yaptın, sonra olmaz" demişti, olmayacak dedim. Tam umudumu kestim ki bu ay hamile olduğumu öğrendim, hiç göremediğim bHcg değerlerini gördüm. Kese gördük ama kalp atışı için erkenmiş. Hala umut etmiyorum korkudan. Hamile değilim ki diyorum kendime hep. Üzülmemek için.

Güzel kardeşim sana şunu söylemek istiyorum, ben iki düşük yapınca o korkuyla bu defa doktoruma dedim ki "ya bu da düşerse, düşmemesi için bir şey yapamaz mıyız ?", doktor bana dedi ki "eğer düşerse anla ki o sağlıksız bir gebelikmis, tutabilsem de tutmazdım çünkü o sağlıksız gebelik bir şekilde devam ederse hem sana hem çocuğa yazık olur." Belki beni teselli için dedi bilmiyorum. İnan bak kötü niyetle demiyorum ama öyle bir rahatlama geldi ki bana... Oluruna bıraktım yapacak bir şey yok.

Sana diyeceğim şu, söylemesi kolay tabi ama her şeyin bir zamanı vardır. Hayırlısı olsun. Kayınvalidemin 9 sene sonra olmuş çocuğu. Ne tedaviler ne tedaviler... Ondan 7 sene sonra da kendiliğinden ikinci çocuğu olmuş. Pırlanta gibi evlatları var şimdi iki tane. Sonuç ne olursa olsun kendini üzme n'olur, mucizeler hep beklenmedik anda gelir canım benim...

Anormal olan son adet tarihimin 11 Şubat olması. Hemde aşılamanın üzerinden 16 gün geçmesi, yani şöyle düşünün adet tarihim 3 gün geçmiş ve sonucum 30 çıkmış :)

Benim Bir Arkadasim iki gün önce dogum yapti.. Tüp bebekle hamile kalmisti ve biliyorsun tüp bebekle gec döllenme diye bise olmadigi halde hamileligini transferden 25 gün sonra kanda ögrenebildi. O yüzden sakin üzülme bence saglikli bir gebelik.. umutlu ol ve dua et!

Bu mesaj biraz olsun umut oldu,çok teşekkür ederim

Ayni dert bendede var o yüzden, gerci ben daha beta degerimi ikinin üzerinde görmedim ama :) Allah herkese nasip etsin! Sag Saglim kucagina almaya nasip etsin minigi!
Minik, bebek filan diyince bi tuhaf oluyorum yahu, benimde 6 yıl sonra bilmem kaç yüzüncü beta değerinde yükseldi ilk defa,oda böyle düşükten başladı, nasipte ne ise o ne diyeyim, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤

Eşinize söylemeyin şimdilik. Evlisiniz ve mutlusunuz bu büyük bir nimet kıymetini bilin. İnşallah en doğru zamanda çocuğunuzla da mutluluğunuz katlanır. Belki de eşinizle baş başa son doğumgününü kutlayacaksınız bir sonrakinde bebiş olacak tadını çıkarın ve güzel bir kutlama yapın

Aminn,Allah razı olsun

Evli çocuklu ama mutsuz olmaktan iyidir

Sayılara takılmayın. Herkesin ürettiği hormon farklı. Dikkat ederseniz değer aralığı çok geniştir zaten. Allah gönlünüze göre hayırlısını versin :)

Sizin için dua edıcem Allah evlat sahip olmayı nasip etsin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…