Derdim nickimde gizli

Şu konuyu açtığından bu yana, her namazımda dua ediyorum gebeliğin sağlıklı ilerlesin, bebeğini sağlıkla kucağına al diye.. Rabbim dualarımı kabul etsin inşallah
Allah bin kere razı olsun,Rabbim sizinde işlerinizi rast getirsin..Yarın tekrar test vereceğm sonucu yazarım yine, tekrar teşekkür ederim

yarın ola hayrola o zaman. Seni anlıyorum ben kendini kötüye hazırlayıp üzülmemek için işini kış tutuyorsun.
Ama biliyor musun bu da kötüden yana taraf tutmak olur bilinçaltında.
Benim dış gebelikti, değerlerim bir güzel normal arttığı için kimsenin aklına gelmedi dış gebelik ihtimali. Dan diye 6+4 te usgde görünmeyince detaylı taramada sağ tüpte çıktı. Beta 8700 lerdeydi.Kesin tanıyı alınca ertesi gün beta değerim düşmeye başladı. Ameliyata girmeden hemen önce 8300 idi.
Yani biz kadın olarak hamile değilken bile acaba hamilemiyim, galiba hamileyim diyerek adetimizi bile isteye geciktirebilen varlıklarız.
Hamileliğimi öğrendikten sonra ben her gün meditasyon yapıp beta değerimin sağlıkla arttığını hayal etmiştim.
dış gebelik olduğunu öğrendim, ondan içim yana yana kendimde vazgeçince ertesi güne değerim düşmeye başladı.
Demem o ki psikolojik olarak biz kadınlar hormonlarımız üzerinde etkili olabiliyoruz.pozitif düşün, sağlıklıysa artsın, sağlıkla gelsin, sağlıkla doğsun, sağlıkla büyüsün..
Umarım anlatabilmişimdir uzun oldu biraz.

Değer adet tarihim ve çatlatma iğnesi ne göre çok düşük çıktıysa endişem ondan yoksa artmasıyla ilgili problem yok, çat. İğnesinin 18. Günü 30.37 çıktı. Ve sadece 1 tane yumurtam vardı gerisi ölçülemeyecek kadar küçüktü, ilk defa böyle yükseldiğini görüyorumya merakım heyecanım ve evhamım ondan,sizde bebeğinizi sağlıkla büyütün,Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Çok iyi anlıyorum, bende herşeyi kendimize psikolojik olarak yaşattığımızın inancındayım,ben kan vermeye giderken kesin yok yine negatif diye gittim 2 seferdede, sonra baktım artıyo ama nerdeyse 0 dan başladı artmaya ondan birsürü ihtimal geliyo insanın aklına,ve kendimide geçtim eşimi boşuna ümitlendirmek sonra onun üzüleceğini düşünmek beni üzüyor ..

evet lütfen butun yorumlarında olumsuz bakıyorsun
evrene olumlu mesaj gönder lütfen
allahın izniyle güzel ilerleyecek ve burada çok sevinecez ,

evet lütfen butun yorumlarında olumsuz bakıyorsun
evrene olumlu mesaj gönder lütfen
allahın izniyle güzel ilerleyecek ve burada çok sevinecez ,
Çok teşekkür ederim, eşimden başka kimseye söylemedim bu durumu, iyi ki burası varda ailemize bile anlatamadığımız şeyleri hiç tanımadığımız insanlarla dertleşip teselli buluyoruz,Allah razı olsun hepinizden,bekleyip göreceğim,buradada sonuçları paylaşacağım..❤❤

iyi olacak inşallah sonuclar
ve o nick değişecek evlimutluvecocuklu

Güzel duan ve dileklerin için çok çok teşekkür ederim canım benim :)
Son kez deneyeceğim, inşallah Rabbim nasip eder

Benim hamilsliğim tüp bebek değildi ama regl tarihim nerdeyse 3 hafta belki daha fazla olabilir zaman gecmişti tam hatirlayamiyorum.Değerim 35 li bir şey çikmişti.Hatta doktor varda diyemem yok da diyemem demişti.2 gunde bir kan vererek öğrenildi.Ama ben 2 gun sonra bi kan verdim o zaman 114 olmuştu.Sonra 1 hafta sonra verdim.Çok şükür 6 ayını doldurmuş prensesim yanımda.
Her şey gönlünüzce olsun.En başta moralinizi yüksek tutun.Her şey güzel olacak inşallah.

Beni adetimi 2 gün geçmişti değerim 33tü düzenli artması önemli sayısı değil. Bence sizinkilere gayet düzenli artmış 2günde 2 katı olması lazım gönlünüzü ferah tutun inşallah tutar.

Aşılama olduysanız bile yumurtanız hemen çatlamamış olabilir e spermler de 3 4 gun kadar yaşayabiliyorsa rahimde bence değeriniz size ondan düşük gelmiş olabilir, önemli olan 2 günde bir 2 kat artması eşinize hemen söylemeyin ama umutsuzluğa kapılacak bir durum da görmüyorum ben. Sağlıcakla ilerlesin gebeliğiniz inşallah

Kızlar 3. Testi sabah verdim sonuç çıkmadı daha, kan alan kadın mol gebelik geçiriyorsun dedi, internette okudum kansere kadar gidiyormuş mol gebelik,ve 6 ay-1 yıl korunmak zorunlu oluyormuş..ne olur dua edin, şuan kimyasal gebeliğe bile razıyım..

Dur bakalım salma kendini mol gebelik ultrasonla bakmadan bilinemez ki. Kan alırken nerenden anlamış da saçmalamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…