- 11 Kasım 2014
- 643
- 703
- 103
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
Allah bin kere razı olsun,Rabbim sizinde işlerinizi rast getirsin..Yarın tekrar test vereceğm sonucu yazarım yine, tekrar teşekkür ederimŞu konuyu açtığından bu yana, her namazımda dua ediyorum gebeliğin sağlıklı ilerlesin, bebeğini sağlıkla kucağına al diye.. Rabbim dualarımı kabul etsin inşallah
Amin İnşaallahİnşallah hamilesindir dualarım seninle. Ama şu nicki değiştir lütfen kendini çocuksuz diye kodlama.
Yarın tekrar test vereceğim bakalım, dün akşam uygun bir dille söyledim eşime oda ne diyeceğini şaşırdı hiçbir tepki gösteremedi,bugünde bana bebek odası resimleri atıyor beğendin mi diyeeğer kimyasal ve dış gebelikse çok üzülecek..
Değer adet tarihim ve çatlatma iğnesi ne göre çok düşük çıktıysa endişem ondan yoksa artmasıyla ilgili problem yok, çat. İğnesinin 18. Günü 30.37 çıktı. Ve sadece 1 tane yumurtam vardı gerisi ölçülemeyecek kadar küçüktü, ilk defa böyle yükseldiğini görüyorumya merakım heyecanım ve evhamım ondan,sizde bebeğinizi sağlıkla büyütün,Rabbim isteyen herkese nasip etsin2 aşılama 5 tüp bebek denemesi yapmış ve 5. de kucağıma almış biri olarak söylüyorum artışınız aslında normal o değerden 2 günde 2 katı artış bekleniyor ki artmış sağlıklı ilerliyor gibi ama daha da erken var demek için 2 gün sonra tekrar test yaptırıp eğer değeri 2 katı ve fazlasında görürseniz ihtimal artar ama henüz kese falan görülmez 10 günden önce doktora gitseniz de birşey ifade etmez eşinize söylemek size kalmış söyleyebilir ama belli değil diyebilirsiniz hayırlısı olsun inşallah vardır
Çok iyi anlıyorum, bende herşeyi kendimize psikolojik olarak yaşattığımızın inancındayım,ben kan vermeye giderken kesin yok yine negatif diye gittim 2 seferdede, sonra baktım artıyo ama nerdeyse 0 dan başladı artmaya ondan birsürü ihtimal geliyo insanın aklına,ve kendimide geçtim eşimi boşuna ümitlendirmek sonra onun üzüleceğini düşünmek beni üzüyor ..yarın ola hayrola o zaman. Seni anlıyorum ben kendini kötüye hazırlayıp üzülmemek için işini kış tutuyorsun.
Ama biliyor musun bu da kötüden yana taraf tutmak olur bilinçaltında.
Benim dış gebelikti, değerlerim bir güzel normal arttığı için kimsenin aklına gelmedi dış gebelik ihtimali. Dan diye 6+4 te usgde görünmeyince detaylı taramada sağ tüpte çıktı. Beta 8700 lerdeydi.Kesin tanıyı alınca ertesi gün beta değerim düşmeye başladı. Ameliyata girmeden hemen önce 8300 idi.
Yani biz kadın olarak hamile değilken bile acaba hamilemiyim, galiba hamileyim diyerek adetimizi bile isteye geciktirebilen varlıklarız.
Hamileliğimi öğrendikten sonra ben her gün meditasyon yapıp beta değerimin sağlıkla arttığını hayal etmiştim.
dış gebelik olduğunu öğrendim, ondan içim yana yana kendimde vazgeçince ertesi güne değerim düşmeye başladı.
Demem o ki psikolojik olarak biz kadınlar hormonlarımız üzerinde etkili olabiliyoruz.pozitif düşün, sağlıklıysa artsın, sağlıkla gelsin, sağlıkla doğsun, sağlıkla büyüsün..
Umarım anlatabilmişimdir uzun oldu biraz.
Yarın tekrar test vereceğim bakalım, dün akşam uygun bir dille söyledim eşime oda ne diyeceğini şaşırdı hiçbir tepki gösteremedi,bugünde bana bebek odası resimleri atıyor beğendin mi diyeeğer kimyasal ve dış gebelikse çok üzülecek..
Çok teşekkür ederim, eşimden başka kimseye söylemedim bu durumu, iyi ki burası varda ailemize bile anlatamadığımız şeyleri hiç tanımadığımız insanlarla dertleşip teselli buluyoruz,Allah razı olsun hepinizden,bekleyip göreceğim,buradada sonuçları paylaşacağım..❤❤evet lütfen butun yorumlarında olumsuz bakıyorsun
evrene olumlu mesaj gönder lütfen
allahın izniyle güzel ilerleyecek ve burada çok sevinecez ,
Çok teşekkür ederim, eşimden başka kimseye söylemedim bu durumu, iyi ki burası varda ailemize bile anlatamadığımız şeyleri hiç tanımadığımız insanlarla dertleşip teselli buluyoruz,Allah razı olsun hepinizden,bekleyip göreceğim,buradada sonuçları paylaşacağım..❤❤
inde öyle oldu. Hayatta en çok istediğim şeyin ilk denemesi bu denli hayal kırıklığı ve ameliyat gerektirecek acil bi duruma yol açması durduk yere ben kendi kendimi öldürmeye çalışmışım gibi bi hissiyat yarattı..bi taraftanda bastıramadığım bi anne olma arzusu, taa çocukluğumdan beri hemde. Ne yapalım,’vardır bundada bir hayır’ isimli sakinleştiriciyi içerek hayata devam :)
Diliyorumki yaz için planladığın deneme hiç ummadığın kolaylıkla, sağlıkla, tereyağından kıl çeker gibi gerçekleşsin. Bende haziranda denemeye başlayacağım yeniden, şu virüs belasıda belki geçmiş olur inşallah.. Rabbim gönlümüze göre vers
Allah bin kere razı olsun,Rabbim sizinde işlerinizi rast getirsin..Yarın tekrar test vereceğm sonucu yazarım yine, tekrar teşekkür ederim ❤❤
Peki sizin nasıl arttı, sağlıklı gebelik oldumu ?Beni adetimi 2 gün geçmişti değerim 33tü düzenli artması önemli sayısı değil. Bence sizinkilere gayet düzenli artmış 2günde 2 katı olması lazım gönlünüzü ferah tutun inşallah tutar.
Cok şükür bebeğim 1.5 yasında sağlıklıPeki sizin nasıl arttı, sağlıklı gebelik oldumu ?
Dur bakalım salma kendini mol gebelik ultrasonla bakmadan bilinemez ki. Kan alırken nerenden anlamış da saçmalamışKızlar 3. Testi sabah verdim sonuç çıkmadı daha, kan alan kadın mol gebelik geçiriyorsun dedi, internette okudum kansere kadar gidiyormuş mol gebelik,ve 6 ay-1 yıl korunmak zorunlu oluyormuş..ne olur dua edin, şuan kimyasal gebeliğe bile razıyım..
Allah razı olsun,İnşaAllahAyet-el kursi okudum niyetine sağlıkla sonuçlansın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?