Derdim nickimde gizli

Böyle mesajla valla bi an sevindiriyo,sonra yaşanmışlıklarım diyorki boşuna ümitlenme sen okadar şanslı değilsin.. 😔😔
İlk cocuguma hemen hamile kalamadım. 18. Ayda kalabildim ve hic bi sebep yoktu canim tamamen nasip. Sonra 2.istedik tıpkı senin dedigin gibi sen o kadar şanslı degilsin hemen olmiycak diyordum kendime. Benimle ayni anda baska arkadaslarimda istiyordu nedense hep onlar once hamile kalır diye dusunuyordum cunku ilk cocuklari hemen olmustu. 4.aydaki denememizde yine test yaptim baktim negatif koydum kenara icimden dedim ne bekliyodun ki diye. 1 saat sonra tekrar bakayim dedim teste 2. Cizgi.
Allah sanada istedigini verecek 💕 hayirli zamanda insallah. Ne kadar ay oldu deneyeli?

İlk cocuguma hemen hamile kalamadım. 18. Ayda kalabildim ve hic bi sebep yoktu canim tamamen nasip. Sonra 2.istedik tıpkı senin dedigin gibi sen o kadar şanslı degilsin hemen olmiycak diyordum kendime. Benimle ayni anda baska arkadaslarimda istiyordu nedense hep onlar once hamile kalır diye dusunuyordum cunku ilk cocuklari hemen olmustu. 4.aydaki denememizde yine test yaptim baktim negatif koydum kenara icimden dedim ne bekliyodun ki diye. 1 saat sonra tekrar bakayim dedim teste 2. Cizgi.
Allah sanada istedigini verecek 💕 hayirli zamanda insallah. Ne kadar ay oldu deneyeli?
6 yıl oldu :D alıştım artık negatif sonuca ama, şimdi böyle pozitifin ucu göründüya meraktan ve heyecandan çatlamak üzereyim

Merhaba,ben artık çıldırmak delirmek üzereyim,içim kaynıyor hıçkırarak boğazım yırtılırcasına ağlamak istiyorum.. Geçen ay evleneli tam 6 yıl oldu,dile kolay! 6 yılda benden sonra aileye kaç gelin geldi şimdi ikinci çocuklarına hamile..Bense yıllar sonra tedavi sürecinin dahi en en başındayım. Bu sefer ki derdim olmaması değil, olduğu ama sağlıklı mı yoksa sağlıksız mı olduğu.
29 Şubat'ta aşılama oldum, değerlerim şu şekilde ;
13 Mart; 4.4
16 Mart; 30.37
Çatlatma iğnesi de olmuştum ona ragmen geç yumurtlama geç döllenme olmuş olabilir mi, değeri böyle çıkıp sağlıklı gebelik geçiren varmı?
Kimyasal olmasından şüpheleniyorum..Lütfen yorum yapın :KK43:

Bugün eşimin doğum günü, hayırlı olsun baba oluyorsun mu desem yoksa hiçbir şey demeyip adamı boşuna sevindirmesem mi.. karar veremedim,onu deli gibi sevindirip sonra dalga geçer gibi birşey yokmuş demek istemiyorum yoksa kahrolur..
Tüp bebek test sonucumu aldigimda böyle hissetmistim. Eşime dur bakalım sevinme artacak mı dedim, arttı dur kalp atışı var mı bakalım hemen sevinme dedim evet kalbini de duyduk çok şükür şimdi devam ediyor inşallah da sağlıkla devamı gelir ama eşim sevincimi yasatmadin demişti ben hep kotumserim. Ama şaşırıyorum bazi insanlar idrar testinde ki çift çizgiyi sürpriz yapıyor sulalesine duyuruyor. Bence sevincimizi yaşayın. İnşallah sağlıkla devam eder

5. haftada henüz değerim keseyi görmeye yetecek kadar değildi.. Her 2 günde bir kan testi ve ultrason uygulandı..
6. hafta bitip değerlerim de sağlıklı artınca keseyi görmemiz gerekirken, göremediler..

Hatta bir kaç doktor ayrı ayrı baktı.. En son hastanenin ultrason uzmanı baktı ve tüpümde bebeğimi ve eşini gördü..
Küretaja aldılar hemen.. Tahlil sonucum ertesi günü çıktı ve acil ameliyata alındım tatlım..

Allahtan doktorum çok titiz ve tecrübeli biri.. Her an takipteydi..
Dış gebelik olup, olmadığı kese görünmeden belli olmuyor maalesef..
Tanı konulması genelde 6 ve 7. haftayı buluyor..

Bol bol dua edeceğim senin içinde..
Ama hiç moralini bozma..
Dediğim gibi önemli olan değerinin 2 gün de bir sağlıklı artması..
Senin için hayırlıysa Rabbim onu sana bağışlayacaktır..
Birebir aynı şeyi yaşamışız 🙁 çok geçmiş olsun.tekrarından hepimizi korusun..
Şimdi nasılsın? Üzerinden ne kadar zaman geçtiğini bilmediğim için soruyorum, ilerleyen süreçte neler yaşadığını paylaşabilir misin? Benim ameliyat sonrası 12. Günümdü bugün. Ne yapmak nasıl yapmak lazım diye sayfa sayfa geziyorum, fikir edinmeye çalışıyorum..

Merhaba,ben artık çıldırmak delirmek üzereyim,içim kaynıyor hıçkırarak boğazım yırtılırcasına ağlamak istiyorum.. Geçen ay evleneli tam 6 yıl oldu,dile kolay! 6 yılda benden sonra aileye kaç gelin geldi şimdi ikinci çocuklarına hamile..Bense yıllar sonra tedavi sürecinin dahi en en başındayım. Bu sefer ki derdim olmaması değil, olduğu ama sağlıklı mı yoksa sağlıksız mı olduğu.
29 Şubat'ta aşılama oldum, değerlerim şu şekilde ;
13 Mart; 4.4
16 Mart; 30.37
Çatlatma iğnesi de olmuştum ona ragmen geç yumurtlama geç döllenme olmuş olabilir mi, değeri böyle çıkıp sağlıklı gebelik geçiren varmı?
Kimyasal olmasından şüpheleniyorum..Lütfen yorum yapın :KK43:

Bugün eşimin doğum günü, hayırlı olsun baba oluyorsun mu desem yoksa hiçbir şey demeyip adamı boşuna sevindirmesem mi.. karar veremedim,onu deli gibi sevindirip sonra dalga geçer gibi birşey yokmuş demek istemiyorum yoksa kahrolur..

merhaba, önemli olan değerin 500-1000 olması değil ikiye katlanarak her 48 saati devirmesidir.
Stres sıkıntı iyi olmaz hiç bir gebede, sakin olmak lazım. Ne olması gerekirse oluyor zaten. Engelleyemiyoruz. Ömrü olan bebek nolursa olsun yaşıyor. 2 güne bir kan verip takip etmek lazım, eşinizin yerinde olsaydım bu süreci tek başınıza göğüslemenizi istemezdim, acısıyla tatlısıyla onunda bilmeye hakkı var. Seninde yalnız olmama hakkın olmalı. Eş olmak bunu gerektirmez mi..
güzel haberler veririsin inşallah. 🙏🏼😘

merhaba, önemli olan değerin 500-1000 olması değil ikiye katlanarak her 48 saati devirmesidir.
Stres sıkıntı iyi olmaz hiç bir gebede, sakin olmak lazım. Ne olması gerekirse oluyor zaten. Engelleyemiyoruz. Ömrü olan bebek nolursa olsun yaşıyor. 2 güne bir kan verip takip etmek lazım, eşinizin yerinde olsaydım bu süreci tek başınıza göğüslemenizi istemezdim, acısıyla tatlısıyla onunda bilmeye hakkı var. Seninde yalnız olmama hakkın olmalı. Eş olmak bunu gerektirmez mi..
güzel haberler veririsin inşallah. 🙏🏼😘
Yarın tekrar test vereceğim bakalım, dün akşam uygun bir dille söyledim eşime oda ne diyeceğini şaşırdı hiçbir tepki gösteremedi,bugünde bana bebek odası resimleri atıyor beğendin mi diye😔😔 eğer kimyasal ve dış gebelikse çok üzülecek.. 😔😔

Birebir aynı şeyi yaşamışız 🙁 çok geçmiş olsun.tekrarından hepimizi korusun..
Şimdi nasılsın? Üzerinden ne kadar zaman geçtiğini bilmediğim için soruyorum, ilerleyen süreçte neler yaşadığını paylaşabilir misin? Benim ameliyat sonrası 12. Günümdü bugün. Ne yapmak nasıl yapmak lazım diye sayfa sayfa geziyorum, fikir edinmeye çalışıyorum..

Canım benim, sana da çok çok geçmiş olsun.. Evet bizim tekrar etme riskimiz daha fazla :( Rabbim korusun..
Ben 2018 Eylül ayında oldum.. Nerden baksan 1,5 yıl geçti üstünden..
İlk dış gebelik ihtimali var dediğinde, ölüm korkusunu dibine kadar yaşadım..
Küretaj oldu ertesi gün tahlil sonucu dış gebelik çıkınca hemen hastaneye çağırdı doktorum..
İğne ile 3 hafta öldürmeye çalışabiliriz ama ölmez bebeğin büyük, hemen ameliyata girmek en doğrusu dedi (Kanamalarım başlamıştı)..
En çok istediğim şeyi, ağlaya ağlaya al bunu içimden dedim doktora..
Ameliyat bitti 10 gün evde ya ölseydim, ya ölseydim diye yedim kendimi..
Hamile haberi almak, hamile görmek istemiyordum..
Sonra dedim toparlan.. Psikoloğa gittim.. Takmamaya çalıştım..
Şimdilik aştım çok şükür.. Son bir tedavi düşünüyorum yaz aylarında..
İnşallah Rabbim bu kez güldürür yüzümüzü..

Yarın tekrar test vereceğim bakalım, dün akşam uygun bir dille söyledim eşime oda ne diyeceğini şaşırdı hiçbir tepki gösteremedi,bugünde bana bebek odası resimleri atıyor beğendin mi diye😔😔 eğer kimyasal ve dış gebelikse çok üzülecek.. 😔😔

Şu konuyu açtığından bu yana, her namazımda dua ediyorum gebeliğin sağlıklı ilerlesin, bebeğini sağlıkla kucağına al diye.. Rabbim dualarımı kabul etsin inşallah:dua:

2 aşılama 5 tüp bebek denemesi yapmış ve 5. de kucağıma almış biri olarak söylüyorum artışınız aslında normal o değerden 2 günde 2 katı artış bekleniyor ki artmış sağlıklı ilerliyor gibi ama daha da erken var demek için 2 gün sonra tekrar test yaptırıp eğer değeri 2 katı ve fazlasında görürseniz ihtimal artar ama henüz kese falan görülmez 10 günden önce doktora gitseniz de birşey ifade etmez eşinize söylemek size kalmış söyleyebilir ama belli değil diyebilirsiniz hayırlısı olsun inşallah vardır

Canım benim, sana da çok çok geçmiş olsun.. Evet bizim tekrar etme riskimiz daha fazla :KK43: Rabbim korusun..
Ben 2018 Eylül ayında oldum.. Nerden baksan 1,5 yıl geçti üstünden..
İlk dış gebelik ihtimali var dediğinde, ölüm korkusunu dibine kadar yaşadım..
Küretaj oldu ertesi gün tahlil sonucu dış gebelik çıkınca hemen hastaneye çağırdı doktorum..
İğne ile 3 hafta öldürmeye çalışabiliriz ama ölmez bebeğin büyük, hemen ameliyata girmek en doğrusu dedi (Kanamalarım başlamıştı)..
En çok istediğim şeyi, ağlaya ağlaya al bunu içimden dedim doktora..
Ameliyat bitti 10 gün evde ya ölseydim, ya ölseydim diye yedim kendimi..
Hamile haberi almak, hamile görmek istemiyordum..
Sonra dedim toparlan.. Psikoloğa gittim.. Takmamaya çalıştım..
Şimdilik aştım çok şükür.. Son bir tedavi düşünüyorum yaz aylarında..
İnşallah Rabbim bu kez güldürür yüzümüzü..

canım benim içinde öyle oldu. Hayatta en çok istediğim şeyin ilk denemesi bu denli hayal kırıklığı ve ameliyat gerektirecek acil bi duruma yol açması durduk yere ben kendi kendimi öldürmeye çalışmışım gibi bi hissiyat yarattı..bi taraftanda bastıramadığım bi anne olma arzusu, taa çocukluğumdan beri hemde. Ne yapalım,’vardır bundada bir hayır’ isimli sakinleştiriciyi içerek hayata devam :)
Diliyorumki yaz için planladığın deneme hiç ummadığın kolaylıkla, sağlıkla, tereyağından kıl çeker gibi gerçekleşsin. Bende haziranda denemeye başlayacağım yeniden, şu virüs belasıda belki geçmiş olur inşallah.. Rabbim gönlümüze göre versin🙏🏼

Back
X