• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim ok byk yardm edin

demişki senden bir şey beklemiyorum bir şey beklemeyen adam içinden devam eder dışına vurmaz !!! madem beklentin yok neden acık ettin olayı pislik... haysiyetsis onursus herif en yakın arkadasının hanımına yapılacak seymi ya :S
allahım sen koru yarabbim...
arkadasım sende bence tamamen uzak durmalısın hiç bir şekilde konusmak istersede gerek ozur gerek başka bişey için sakın izin verme ....
bu cesarette nerden geliyo cok şaşırdım açıkcası ....
biraz eşindede suc var ! diceksinki benim eşimin ne sucu var ?
ama bir erkek ne kadar samimi olursa olsun en sevdigi kankisi belkide can arkadası olabilir ... karısı yanındayken fazla laubali olmucak ... mesafeli olacak ... ailesinin içine fazla sokmayacak ....
anladıgım kadarıyla bir arkadaş ortamınız var ve bu insanla eşin ve sen baya samimisiniz... tabi eşinde en saglam arkadasım diye guveniyor !
ama malesef işte insan oglu çiğ sut emmiştir..
allah yardımcın olsun cnm ....

:umursamaz:

bırıncısı kazen bu yazıyı görur görmez ılk uyelığinızı ve bu uyeliği yanı sızı kk dan silecek..
ıkıncısı eşinıze söyleyın gızlı saklı işler hayır getırmez...

uyelik neden silincek anlamış değilim ?!?
kız burda sorununu paylaşmış .... ve yardım istiyor... burdada kadın kadınayız belki fikir verirler diye kimseye soyleyemediklermizi soyleyemeyeceksek ! sokaktaki insanları cevirip onlara anlatmamız gerek sanırım ...

birileri burdan en ufak bişey bulayımda birine şikayet edeyimde buda burada barınmasın hevesi içinde ...
bunada anlam veremiyorum...
burada +18 diye bir bolum varken ordaki yorum ve konular dururken! neden bu kızcagızın sorunu dert oldu hiç mi hiç anlamadım.....

macera arıyor olabilirr
hisleri gerçekte olabilir
ama bunun önünü sert bi şekilde kesmessen belli olmaz ama bir süre sonra send ekayabilirsin
bak heme n byanlış anlamaa ama insan ilgi karşısında bazenn hata yapabilirr
eşine sölemen durumunda bir arkadaşınd edigi gibi kanda çıkabilir
o yüzden msn den sil onuu
silmeden önce sert bişekildee kovalaa siliyorum dee önüme çıkma dee
tabii gerçekten ierde daha büyük sorun olmasını istemiyosann

ben olsam söylemem,eşime birdaha onları evimde görmek istemediğimi söylerim niye derse hal ve tavırları hoşuma gitmiyo derim.arkadaşını seviyorsan istediğin kadar dışarda görüşebilirsin ama gelmek isterlerse yada çağırırlarsa bir bahane uydur ve ek derim.eşim mesajı alır.2.si adam birdaha yanaşırsa kesinlikle kibar davranmayın ve tekrarı olursa eşinize söylemek zorunda kalacağınızı ve ozaman neler olabileceğini düşünmesini söyleyin.eşinize söylemek için erken bence, siz tepkinizi koyun eşiniz mesajınızı alır.eğer açıklarsanız onlar erkek bizim gibi değil allah göstermesin aile faciasına bile dönüşebilir.hanımı ararsa sizi geleyim falan diye,işim var ,çıkıyorum, misafir bekliyorum falan ekin onu 3-5 seferden sonra ektiğinizi anlar ve bidaha aramaz size gönül koyar zaten bölece ayakları kesilmiş olur.eğer adam ısrarlı davranırsa telefondan falan taciz etmeye başlarsa sakın saklamayın eşinizden sonra içinden çıkılmaz bir hal alır ve hiç suçunuz yokken kuyruk sallıyan zannedilirsiniz ve yuvanız bile dağılabilir allah göstermesin.ama sakın sakın! o adamla birdaha aynı ortamda bulunmayın ilerde olayı açıklamak zorunda kalırsanız eşiniz bile bile niye gittik,yada çağırdın diye direk size suçlama yapabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
herkes söyle diyor . bende söylenmesinden yanayım. ancak , arkadaşın eşinin yapısını tepkisini biliyormusunuz. bundan kan biile çıkabilir. her erkek bunu aynı tepkiyle karşılamaz.bunu söylemek o kadar kolay değil. arkadaşımız eşini daha iyi tanıyor.bir Türk erkeğinin bu duruma tepkisini düşünemiyorum. helede bunu yapan kankisi olursa.Allah korusuın.

eşim asırı gururlu normalde çok sakin ama sinirlendiğinde sakinliğini koruyamayan bir insan ne yapar hiç bilmiorum ama sessiz kalmayacağı kesin

uyelik neden silincek anlamış değilim ?!?
kız burda sorununu paylaşmış .... ve yardım istiyor... burdada kadın kadınayız belki fikir verirler diye kimseye soyleyemediklermizi soyleyemeyeceksek ! sokaktaki insanları cevirip onlara anlatmamız gerek sanırım ...

birileri burdan en ufak bişey bulayımda birine şikayet edeyimde buda burada barınmasın hevesi içinde ...
bunada anlam veremiyorum...
burada +18 diye bir bolum varken ordaki yorum ve konular dururken! neden bu kızcagızın sorunu dert oldu hiç mi hiç anlamadım.....

sakin ol arkadaşım!.. üyelik iptali farklı bir nick aldığını söylemesinden yani bunu yapmasından sözkonusu olacaktır diye dile getirmiştir arkadaş..

yazıdaki şu kısım yani "sizinle paylaşacagım sorunum yüzünden farklı bir rumuz almak zorunda kaldım.çünkü akrabalarımda buraya üye ve birbirimizden haberdarız"

bence dogrusu eşinize söylemeniz doğru olan fakat eşinizi ve tavırlarını siz daha iyi tanırsınız size kalmış
fakat bundan sonra o şahısla herhengi bir şeyi bahane edin ve görüşmeyin bence
en dogrusu ilişkinizi kesmenizdir

ben olsam söylemem,eşime birdaha onları evimde görmek istemediğimi söylerim niye derse hal ve tavırları hoşuma gitmiyo derim.arkadaşını seviyorsan dışarda istediğin kadar dışarda görüşebilirsin ama gelmek isterlerse yada çağırırlarsa bir bahane uydur ve ek derim.eşim mesajı alır.2.si adam birdaha yanaşırsa kesinlikle kibar davranmayın ve tekrarı olursa eşinize söylemek zorunda kalacağınızı ve ozaman ozaman neler olabileceğini düşünmesini söyleyin.eşinize söylemek için erken bence siz tepkinizi koyun eşiniz mesajınızı alır.eğer açıklarsanız onlar erkek bizim gibi değil allah göstermesin aile faciasına bile dönüşebilir.hanımı ararsa sizi geleyim falan diye işim var çıkıyorum misafir bekliyorum falan ekin onu 3-5 seferden sonra ektiğinizi anlar ve bidaha aramaz size gönül koyar zaten bölece ayakları kesilmiş olur.

en akla yatkı bu bence uygula kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bahsettiğim kişi başka sehirde yasıyor bu yüzden eve gelip gitme bi durum yok Allaha çok şükür öyle olsaydı durum daha feci olurdu tabi.özellikle ben tamamen bunalıma girerdim.o kişi kendide bu durumdan kurtulmak istediğini ve bundan sonra görüşmek istemediğini söyledi.bende aynı şekilde asla muhatap olmak istemediğimi söyledim bilmiorum bundan sonra bi daha arar mı

eşine söylemelisin sana açıldığına göre gözünü karartmış demektir.....
arkası mutlaka gelecektir.......
hain adam........

sakin ol arkadaşım!.. üyelik iptali farklı bir nick aldığını söylemesinden yani bunu yapmasından sözkonusu olacaktır diye dile getirmiştir arkadaş..

yazıdaki şu kısım yani "sizinle paylaşacagım sorunum yüzünden farklı bir rumuz almak zorunda kaldım.çünkü akrabalarımda buraya üye ve birbirimizden haberdarız"

anladım canım onu belirtmedigi için bende konu yuzunden sandım ...
tşk....

en sakin görünen bir insanın bile böyle bir durumd neler yapabileceği bilinemez bu yüzden şimdilik eşinize söylemeyin ama ayaklarını kesin görüşmek istemediğinizi belli edin. ayaklrı kesilir yavaş yavaş eşinizin de sizin de arkadaşlığınız böylece son bulur

eşinize söylememlisiniz şimdilik bence maazaallah olacaklar bilinemez bu yüzden soğutma yonu çekin ayaklarını ve ayağınızı kesin yavaş yavaş

öncelikle eşinin arkadaşının msnin sende kayıtlı olmasına gerek yok erkekler malesef böle yaratıklar belki msn de onunla yazışmandan bile cesaret almış olabilir kimseye güven yok artık kayıtlar elinin altında olsun ve eşine usturuplu şekilde söle derim haberi olsun o çok güvendiği arkadaşının karısına göz koyduğunu :kızgın:

bende bunu nasıl söylersin ben evliyim dedim.(evli olmasan düşünecekmiydin)
ben dedimki sen benim arkadasımdın bundan sonrada seni asla başka gözle göremem sende beni arkadasın olarak gör böyle bişey olmamış olsun dedim(arkadaş olarak gördüğün içinmi istemedin)
olay karşısında şoka girdiğin içinmi böyle tepki verdin anlamadım..verdiğin tepkinin yumuşaklığından bu konu tekrarlanabilir..o zamanda verebileceğin en sert tepkiyi,yani olması gerekeni vermen gerekir.. en yakın arkadaşının namusuna göz dikecek kadar ş...sizleşene aynı şekilde yanıt vermek lazım :mymeka:

ben bi dakika beklemeden soyle derim arkadasim,cok hassas bi konu cunku,bugun sana soyleyen yarin baska bi arkadasina bu asktan ve senin haberdar oldugundan bahseder,o kisi 4unuzu gezerken gorse sence ne dusunur ? ve unutma erkekler alkol alinca sir denen bisey kalmaz,bence kendini riske atma guzelim,sonradan esinle sorun yasayabilirsin

SAKIN ESINE SÖYLEME CANIM;CÜNKÜ EN SAMIMI ARKADASI olarak gördügü birinin ilk önce böyle birsey yapmayacagina inanabilir.egerki defalanirsa bu olay o zaman uygun bir dille anlatirsin.erkeklerin tepkileri daha agir olabilir ve kesinlikle sineye cekemezler.iyi düsünüp hareket et ve bu konusma aranizda hic konusulmadi farzet .

Son düzenleme:
o herif acaba eşinin yüzüne hangi yüzle bakacak yaaa kötükedihüso

Son düzenleme:
bel_sel canım evliyken birinin sana seni seviorum demesi farklı bekarken farklı bekarkende oluyodu böyle seyler ama normal bişeydir dyip geçiodum.arkadas olarak gördüğün için mi istemedin demissin ben evliyim eşimden başka herkesi arkadas olarak görürüm başka biçimde görebilmem imkansız tepkim biraz yumusak olmus olabilir ama o an söylenmesi gereken herşeyi söyledim.ben yanlış bişey yaptıgımı kesinlikle düşünmüorum.zaten o anda o kadar değişik bir hal içindeydim ki başka söyleyecek bişey bulamadım.

eşinize söylemelisiniz ama sonuçları korkutucu olabilir eşiniz nasıl biri ? böyle durumlar karşısında otokontrolü nasıldır? bazı erkekler namus kurtarma adı altında cinayet bile işleyebiliyorlar tepkisini az çok kestirebilirsiniz sadece üzülecek ve konuyu kapatacaksa söyleyin derim fakat arkdaşı şehir dışında diyorsunuz buda ayrı bir tuhaflık adam evli siz evlisiniz ve en yakın arkdaşı bu ne sapkınlık zararlı bir adam olduğu ortada kötü sonuçlar doğurabilir sizinle yakınlaşmak için herşeyi yapabilir sonucuna katlanıyorum demiş... zor olacak ama eşinize anlatmalısınız.

Back
X