E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi halimyaman
demişki senden bir şey beklemiyorum bir şey beklemeyen adam içinden devam eder dışına vurmaz !!! madem beklentin yok neden acık ettin olayı pislik... haysiyetsis onursus herif en yakın arkadasının hanımına yapılacak seymi ya :S
allahım sen koru yarabbim...
arkadasım sende bence tamamen uzak durmalısın hiç bir şekilde konusmak istersede gerek ozur gerek başka bişey için sakın izin verme ....
bu cesarette nerden geliyo cok şaşırdım açıkcası ....
biraz eşindede suc var ! diceksinki benim eşimin ne sucu var ?
ama bir erkek ne kadar samimi olursa olsun en sevdigi kankisi belkide can arkadası olabilir ... karısı yanındayken fazla laubali olmucak ... mesafeli olacak ... ailesinin içine fazla sokmayacak ....
anladıgım kadarıyla bir arkadaş ortamınız var ve bu insanla eşin ve sen baya samimisiniz... tabi eşinde en saglam arkadasım diye guveniyor !
ama malesef işte insan oglu çiğ sut emmiştir..
allah yardımcın olsun cnm ....
:umursamaz:
allahım sen koru yarabbim...
arkadasım sende bence tamamen uzak durmalısın hiç bir şekilde konusmak istersede gerek ozur gerek başka bişey için sakın izin verme ....
bu cesarette nerden geliyo cok şaşırdım açıkcası ....
biraz eşindede suc var ! diceksinki benim eşimin ne sucu var ?
ama bir erkek ne kadar samimi olursa olsun en sevdigi kankisi belkide can arkadası olabilir ... karısı yanındayken fazla laubali olmucak ... mesafeli olacak ... ailesinin içine fazla sokmayacak ....
anladıgım kadarıyla bir arkadaş ortamınız var ve bu insanla eşin ve sen baya samimisiniz... tabi eşinde en saglam arkadasım diye guveniyor !
ama malesef işte insan oglu çiğ sut emmiştir..
allah yardımcın olsun cnm ....
:umursamaz: