• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim ok byk yardm edin

ya bizden uyarması ... bu hassas bir konu şuan sölemediğin bile kabahat. İlerde öğrenince eşin sana bunun hesabını sorar canım mantıklı düşün ama söylemeye niyetin yoksa açıkça yaz da biz de boşuna yorum yazmayalım sen kendi bildiğini okursun zaten

kolay gelsin

o adamın seni sevdiği falan yok ya, heyecan arıyo bence, madem eşini sevmiyormuş niye evlenmiş, sanki senin suçunmuş gibi. Kaç yaşında insan bu yaşındada nefsine hakim olup kendini yönetemiyosa anaokuluna gitsin tekrar. Adam bana inandırıcı gelmedi. Eşine söylemek konusu ise zamana yayarak yavaş yavaş söyleyebilirsin, koynunda yılan beslediğini bilsin

arkadaşla msn de yazışırsanız olacağı bu..iş arkadaşınız, akrabanız değil bu adam.. ne konuşuyordunuz ki ? eşiniz yanınızdayken birlikte yazışmanız normalde, eşiniz yokken yazışmanız bence çok anormal bir davranış.

eşinize söyleyin . söylemezsenizde daha çok uğraşır bu adam sizinle.

Cok zor bir durum ve karar...
Ama eger benim basima böyle bir sey gelseydi, herhalde gizleyemezdim...daha dogrusu gizlemek istemezdim, cünkü esim o insanla birlikte oldukca ona "enayi" gözüyle bakmasina dayanamazdim o karaktersiz kisinin! Eger imkanin varsa, ise yarayacagini düsünüyorsan tam aciklamadan esini ondan bi sebeple uzaklastirmaya calis...ama ise yaramaz diyorsan anlatmaktan baska caren yok...
Benzer bir durum, hatta daha adi bir sekli benim de basima gelmisti: evlenmeden önceki yaklasik 5yillik erkek arkadasimla ayrilik asamasinda iken erkek kardesi! (ki hep cok iyi anlasirdik; asla bir yanlis bakisini tavrini görmemis sezmemistim bana karsi!) bana olan sevgisini itiraf etmisti...
Barisma ihtimalimiz vardi, ama bu itiraf herseyi bitirdi...ona söylemedim; yikilirdi! Ama benim baska bir imkanim vardi: ebediyen ayrilmak ve onlarla birdaha hic karsilasmamak...dogru olan buydu ve ben bunu yaptim...
Tamam, esin yikilacak belki...ama inan bana eninde sonunda bu bir sekilde bir yerden patlak verir ve esinin su an yasayacagi yikim o anki yasayacagi yikimin yaninda solda sifir kalir; cünkü o zaman senin tarafindan da ihanete ugradigini düsünür; söylemedigin ve onun enayi yerine konulmasina müsade ettigin icin...

En ufak bi vakit kaybı eşine söylemediğin her an daha suçlu olacaksın ve belkide eşinle kavga ederseniz oda durmadan aşkını ilan edip durursa senin aklın karışacak acaba mı diyeceksin lütfen şeytana uymada eşine söyle

Kızlar bi de bu adamın onların arasını bozma durumu var madem o kadar yakın bi arkadaşı ufak bi tartışmalarında canı sıkılsa anlatsana bu hain adama adam arkadaşın kocasına iyi akıl vercek hali yok, şeytana uyup bi kötü laf etse belkide aralarını bozucak olmaz demeyin buda olabilir.

eşine sakin bie şekilde anlatmak zorundasın,bir şey beklemiyorum diyor ama bir sonra ki adımını bilemessin ki..eşinin fevri davranmayacağını umarak anlatmaktan başka çaren olmadığını düşünyorum...

Ayrica bir cok arkadasin yazdigi gibi de msn de görüsmeniz kesinlikle büyük hata...siz farkinda olmadan, istemeden davetiye cikartmissiniz bu olaya...
Evlenmissiniz, belirli bir yasa gelmissiniz...bilmelisinizki erkeklerle bu denli samimi olmak iyi sonuclar getirmiyor; sanal ortamda insanlar daha cesur davranip sacmalayabiliyorlar...
Ne kadar samimi olunursa olunsun, o kisinin sizin msn`inizde isi yok bana göre...
Ne konusabilirsiniz ki? Daha dogrusu nekadar paylasimda bulunabilirsinizki?! Ya da daha dogrusu bulunmalisinizki?! "Naber, nasilsin; esin nasil, isler nasil?" diye giris faslindan sonra, bana göre ne olursa olsun elin adami o, ne konusulabilirki?! Bize göre bu dogal olabilir, ama erkekler böyle sanal ortamdaki sohbetleri bir isik olarak görebiliyorlar ne yazikki...ayrica siz farkinda olmadan sanirim cok samimi davrandiniz ki o adam kilikli kisi de böyle birseye cesaret edebildi...
Eger kayitli olan konusmalar esinize gösterdiginizde esinizin kafasinda sizden yana süphe uyanmyacak sekilde ise mutlaka gösterin...
Ayrica konusmalarin neden sadece bir kismi kayitli? Öyle yazmissiniz cünkü de merak ettim...

Ne kadar da samimi olsak hatta benim de eski arkadaşım olsa evli bir bayan olarak ne msn de ne de telefonda eşimin arkadaşları ile teke tek konuşmam. Çok zorunlu olursam başka.
Konuşulacaksa eşim açar eşi de yanındaysa dörtlü sohbet ederiz. Ne var bunda diyorsanız işte bu durumlar oluyor. Kadın iyi niyetle konuşurken erkek başka anlamlar yüklüyor.
Çoğumuz eşimiz için bile asla aldatmaz diyemiyorsak elin adamına güvenmek için bir neden göremiyorum.
Adam karısı ile evliliğini monotonlaştırmış macera hevesine dalmış. karşıdakinin kimliğinin hiç önemi yok.
Eşe söylenmesi gerekiyor tabii ki. Dolayısı ile karısının da haberi olacaktır.
Zor bir durum.:1no2:

Ne kadar da samimi olsak hatta benim de eski arkadaşım olsa evli bir bayan olarak ne msn de ne de telefonda eşimin arkadaşları ile teke tek konuşmam. Çok zorunlu olursam başka.
Konuşulacaksa eşim açar eşi de yanındaysa dörtlü sohbet ederiz. Ne var bunda diyorsanız işte bu durumlar oluyor. Kadın iyi niyetle konuşurken erkek başka anlamlar yüklüyor.
Çoğumuz eşimiz için bile asla aldatmaz diyemiyorsak elin adamına güvenmek için bir neden göremiyorum.
Adam karısı ile evliliğini monotonlaştırmış macera hevesine dalmış. karşıdakinin kimliğinin hiç önemi yok.
Eşe söylenmesi gerekiyor tabii ki. Dolayısı ile karısının da haberi olacaktır.
Zor bir durum.:1no2:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis katılıyorum

canım bencede eşine anlat gün gelir o adam eşine farklı bişey anlatır eşininde kafasını bulandır sonra işin içinden çıkılmaz olur sen sor durumda kalırsın bırakta o adam düşünsün eşinde arkadaşlığını bitirir öyle insanlarla samimi olmaya gelmez

Ayrica bir cok arkadasin yazdigi gibi de msn de görüsmeniz kesinlikle büyük hata...siz farkinda olmadan, istemeden davetiye cikartmissiniz bu olaya...
Evlenmissiniz, belirli bir yasa gelmissiniz...bilmelisinizki erkeklerle bu denli samimi olmak iyi sonuclar getirmiyor; sanal ortamda insanlar daha cesur davranip sacmalayabiliyorlar...
Ne kadar samimi olunursa olunsun, o kisinin sizin msn`inizde isi yok bana göre...
Ne konusabilirsiniz ki? Daha dogrusu nekadar paylasimda bulunabilirsinizki?! Ya da daha dogrusu bulunmalisinizki?! "Naber, nasilsin; esin nasil, isler nasil?" diye giris faslindan sonra, bana göre ne olursa olsun elin adami o, ne konusulabilirki?! Bize göre bu dogal olabilir, ama erkekler böyle sanal ortamdaki sohbetleri bir isik olarak görebiliyorlar ne yazikki...ayrica siz farkinda olmadan sanirim cok samimi davrandiniz ki o adam kilikli kisi de böyle birseye cesaret edebildi...
Eger kayitli olan konusmalar esinize gösterdiginizde esinizin kafasinda sizden yana süphe uyanmyacak sekilde ise mutlaka gösterin...
Ayrica konusmalarin neden sadece bir kismi kayitli? Öyle yazmissiniz cünkü de merak ettim...

Bana geri kafali deyin, ne alaka deyin....

Ben yinede anlamam.....:olmaz:

Evli bir erkekle , Evli bir bayan, msn de yalniz ,neden ve ne konusurCADIARZU:umursamaz:

yaa yaa sorma başımıza taş yağacak .. keşke iranda yaşasakta adımız çıkmasa :1ninca:

Abartma istersen ne alaka iran filan:olmaz:
Sence normal olabilir, bence deyil:umursamaz:
Senin esin sen yokken senin arkadasinla msn de konussa sen onaylayabilirsin, ben istemem ne konusucaklarsa ben varken konussunlar.

Hem banane elin adamin derdi varmis, ben arkadasima derdim, bi sor bakalim esinin derdi neymis, ne adama soracam derdin ne diye.

Ben bir bayan olarak kendimi agirdan satarim, elin adamiyla msn de konusmammmmm
Adam yüz bulmus kadindan, yoksa acilmazdi.....simdide böyle kahrolur iste arkadasmafoldumben

Diyim bari -tatlicadiarzu-
Geri kafalı,ne alaka :delphin:

Tsk canimopuyorumnanaktan

Ya kizlar neyi anlamadim biliyormusunuz asil:sm_confused:

Hani bazi arkadaslarimiz burda, iste esimi bi kizla msn de konusurken yakaladim filan , sonrada esi diyo sadece arkadasiz, hepimizde demiyormuyuz, bizde inandik....kaydirigubbakcemile

Ozaman hepimiz demiyormuyuz ne konusuyo, derdi varsa benle paylassin diye esim:mymeka:

Peki simdi bu arkadasin yaptigini dogrumu buluyorsunuz:sm_confused:

Konu sahibesi yanlis anlamasin, sadece erkeklerle fazla samimi olunca, bisi saniyolar kendilerini, böyle sonuclar dogabiliyor

Abartma istersen ne alaka iran filan:olmaz:
Sence normal olabilir, bence deyil:umursamaz:
Senin esin sen yokken senin arkadasinla msn de konussa sen onaylayabilirsin, ben istemem ne konusucaklarsa ben varken konussunlar.

Hem banane elin adamin derdi varmis, ben arkadasima derdim, bi sor bakalim esinin derdi neymis, ne adama soracam derdin ne diye.

Ben bir bayan olarak kendimi agirdan satarim, elin adamiyla msn de konusmammmmm
Adam yüz bulmus kadindan, yoksa acilmazdi.....simdide böyle kahrolur iste arkadasmafoldumben

kız konuşma sen önce totonu kapat :dilcikar:

Kesinlikle söylemellisiniz.
Eşiniz oldu ki bunu birinden dydu ozaman size de inanmaz.
Bunu uygun bir dille eşinize söyleyin.
Elbette size başta kızacaktır. Kızgınlığından size sataşabilir. Ama sonradan sizin suçunuzun olmadığını anlar.
Ve malesef bu arkadaşlıkta biter.
Ama en azından sizin ilişkiniz bitmez.
Sakın saklamayın.
yalan saklanamz elbet bir gün çıkar ortaya.
Kİ bu olay eşinizin arkasından iş çeviriyorsunuz izlenimi verir.Adamın eşi bunu faretse neler düşüneceğini düşünün.
Saklamak mantıklı bir çözüm değil

Back
X