• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim ok byk yardm edin

evet belki eşin sert bi tepki verebilir ama herhangi birinden öğrenirse ki erkeklerin bi çoğu bi arkadaşında dediği gibi sadece içki masasında değil her zaman açık ağızlıdır bu adam da içinde tutamamış sana aşkını söylemiş bide o adamın bi başkasına bire bin katarak anlattığını düşün ozaman daha kötü sonuçlar doğurabilir eşinin sana inanmaması zor çünkü elimde kayıtlar var dedin onlara sahip çık kafanı topla ve anlat eşine cnm

Son düzenleme:
sila66 canım ne kadar zor değil mi ancak yasayan bilir benimde dünden beri uykularım kaçtı.ölü gibiyim böyle birşeyi eşe söylemek çok zor ne olacagını insan kestiremiyor.bende işte bekliorum eğer bir daha rahatsız etmezse tekrarlamazsa söylemeyeceğim unutmayı tercih edeceğim ama yaptığı yanlışa devam ederse söylemek zorunda kalırım evliliğimi tehlikeye atamam eşimi çok seviyorum

sanırım yeterli tepkiyide verememişsiniz ????? bu çok hassas bir konu biraz daha ısrar edersem ikna edebilirim diye düşünüp vazgeçmeyecektir. keşke daha sert konuşsaydınız.

eşinin nasıl karekterde olduğunu bilmediğim için söyle yada söyleme diyemiyeceğim..
sadece onlarla görüşmeyi kesin........

sila66 canım ne kadar zor değil mi ancak yasayan bilir benimde dünden beri uykularım kaçtı.ölü gibiyim böyle birşeyi eşe söylemek çok zor ne olacagını insan kestiremiyor.bende işte bekliorum eğer bir daha rahatsız etmezse tekrarlamazsa söylemeyeceğim unutmayı tercih edeceğim ama yaptığı yanlışa devam ederse söylemek zorunda kalırım evliliğimi tehlikeye atamam eşimi çok seviyorum

canim ta yürekten anliyorum seni.insanin basina gelmeyince bilinmiyor.bekara kadin bosamasi kolay.sen inanki bana tercüman oldun.

Son düzenleme:
Allah kurtarsın bacım, sadece bunu demek istedim. nedir bu erkeklerden çektiğimiz ya, kocadan çekmesek arkadaşından çekiyoz ya. ofv.

hakkaten işin zor canım yaa...bencede eşine söyle bu durumuu allah korusun dahada ilerleyebilir bu ilgi ve daha kötüü şeyler olabilirr..sonuçta eşin bunu bilmediği için eve gelip gidicek o kişi sen ister istemez hareketlerinle tedirginliğini belli ediceksinn...söyle eşine oda nasıl arkadaşı olduğunu öğrensin yuvanda huzurun bozulmasın senden duymasıı hem eşinin sana olan güvenini dahada artırır

ya çok zor işte allahtan biz aynı sehirde değiliz sert tepki vermemişsin diyenler var o haldeyken inan nasıl titredim nasıl konustum ben hiç bilmiorum.sert tepki verip daha çok üzerime gelmesinden korktum çünkü öyle bişey olsa devamını getirip yok ben seni üzdüm yok beni affet bir sürü bişeyler dicekti.ben sadece umursamamıs gibi yapabildim.çünkü bana bidaha konusmayacağına dair söz verdi.ne bileyim ya insan karmakarısık oluor dediğin gibi bekara hanım bosamak kolay.başına gelmeyen bilmez benim basıma gelmese ve burda bu durumu paylasan başka biri olsaydı çok sinirlenirdim hemen eşine söyle derdim.ama şimdi aynı seyi yapamıyorum.

bilmiorum ya dün elim ayagım titredi.ağladım sızladım bugunde aynı durumdayım.bende hep bizim basımıza gelmez böyle şeyler derdim.allahım ne büyük bir sıkıntıymıs meğer.eşimin arkadası olmasa yada çok önemli olmasa dün sıcagı sıcagına söylerdim.ama bugun dedim ki senin hayatta en sevdiğin en güvendiğin arkadaasın kim dedim. bana onun adını söyledi.her fırsatta ne kadar ii ve güvenilir bir insan olduğunu söyler durur.bugun de onu övüp durdu.şimdi nasıl söyleyeyim ben ona o güvendiğin arkadasın böyle böyle yaptı die.ne bileyim ya çok zor çok çok çok.
işte tamda bu sebeplerden ötürü söylemelisiniz
çok güvendiği dağlara kar yağmış eşinizin bundan haberi yok bu
ilk bakışta size yapılan bir hareket gibi görünsede
eşinizin ( sözde) dostu olduğundan eşinize yapılmış bir densizlik bence

eşinizin vereceği tepkiden çekiniyorsunuz anıyorum ama daha çıkılmaz hal alırsa ne olacak
umarım dilediğiniz şekilde gelişir olaylar

işiniz çok zor allah yardımcınız olsun. normal olan söylemek fakat vereceği tepki çok korkutucu o yüzden karmaşık bir durum. umarım sorun çözülür... iyi geceler..

Ben olsam eşime söylerim. Çünkü böylesine şerefsiz bir adamdan her şey beklenir. Eşimde canım arkadaşım dediği birinin gerçek yüzünü görmüş olur.

Ya işte bu kadarrr oldu insanlar...kötükedihüso

Ben şaşırmadım.. artık her iğrençlik söz konusu

İnsanlarda ne namus nede şeref kavramı kalmadı... bitti bitti tükendi....

Eğer bir daha tekrarı olmazsa ben eşinize söylemeyin derim. Çünkü ayrı şehirlerdeymişsiniz. Eşinizin tepkisini bilemiyorum ama erkekler böyle bir olayı kolay kolay unutmazlar eşiniz ileride sizi suçlayarak başınızı ağrıtmasın. Karşı taraflada bundan sonra 1 kereye mahsus bile görüşmeyin.Aynı şey kendi eşine yapılsa tepkisi ne olurdu acaba :kızgın:

benim başıma böyle bir şey gelse kesinlikle söylerdim.Kötü sonuçlar olmaması için de eşimi sölemeden önce binkez belki söz verdirdirirdim onu hazırlardım

bak sana bişi dicem kötü bişe belki dünyan başına yıkılacak ama bunu bilmen gerekiyor yalnız söylemeden önce bana söz vermen lazım kesinlikle kötü şeyler yapmıcaksın sakin olucaksın,mantıklı düşüneceksin gibi telkinler ya da ne bilim daha ikna edici sözlerle.

bunu bilmeli arkadaşım yoksa yarın öbür gün birlikte alkol alsalar ve de o arkadaşı ağzından kaçırırsa eşin önce sana gelir bayansın çünki önce seni suçlar ve asıl o zaman sonuçları çok kötü olabilir o yüzden eşinle derhal konuş.

sana bunu söylemeye cesaret etmişse arkası gelecek bak gör.o zaman asıl çıkmaza gireceksin örneğin seni tehdit bile edebilir yüz vermezsen eşine anlatırım der ya da seni zor durumda bırakacak şeyler söylerim der seni sıkıştırır.

bi tandığımın başına geldi bu sonucu kötü oldu adam başkasından duymuş ve de önce gelip eşini öldüresiye dövüyor sonra gidip o arkadaşını vuruyor keşke bana önce söleseydi diye eşini dövüyor düşün yani.

bu konu çok tehlikeli birkonu zaman geçirmeden konuş.

ve de o arkadaşıyla iletişimi koparsın biran önce.

eğer eşinin tepkisinden korkuyosan belki çok güvendiğin bir aile üyesi sana yardım edebilir beraber söleyebilirsinin onu kontrol edebilir belki

Bugün eşinin tepkisinden korkarak söylemiyorsun ama yarın öbür zaman geçtikçe ve siz o insanlarla aynı ortamda kalmak zorunda kalırsanız ve bir şekilde bu mevzu ortaya çıktığını düşünün o zaman kabak sizin başınıza patlayacak. Kaldı ki eşinizin en güvendiği dostu imiş yarın siz görüşmek istemeseniz bile onlar bir araya geldiklerinde siz bunun rahatsızlığını yaşayacaksınız.

Sonuçta birden söylenecek bir mevzu değil öncelikle eşinizin arkadaşını katiyetle evinize gelmesini istemediğinizi ve hiç bir şekilde onlarla görüşmek istemediğinizi iletin bu kadar hassas ise eşiniz muhakkak size neden soracaktır.

Sizin yaşlarınızda olsam ben de çekinir söylemekte tereddüt ederdim.
Ama kırkıma merdiven dayadığım şu andaki yaşım ve öğrendiklerimle bi dakika durmaz anlatırdım.
Böyle olaylar insanı içten içe yer bitirir, kolay kaldırılabilecek bir şey değil.
Ben üzülüp huzursuz olacağıma o olsun.
Bi de bu terbiyesizin karısı da sizin arkadaşınız di mi?
Allah onun da yardımcısı olsun.

saklama,söyle...Gizli kalan şeyler saklandıkça daha çok önem kazanıcak,eşin 2 yıl sonra öğrense bana nasıl söylemezsin saf saf o insanla arkadaşlık yaptım bide diyecek,kendini kandırılmış hisseder,sanada güveni sarsılır.

bence senin eşine söylemeye niyetin yok.herkes sana eşine söyle mutlaka demiş sen her cevapta bi bahane bulmuşsun.tabiki böyle kalleş bi adamı eşine söyleyeceksin.eşin daha sonra başka birinden duyduğunda ve senin bundan haberinin olduğunu öğrendiğinde seninde hoşuna gittiğini düşünecek-ki ben olsam kesinlikle öyle düşünürdüm.eşine otur bi güzel anlat yoksa bu işin sonu hiçte hoş olmaz.bu adam hem evli bi kadına hemde en kötüsü dostunun karısına aşık olduğunu söylüyosa utanmadan allah korusun neler neler yapar.eğer kocanı seviyosan hiçbişeyi saklama-ki oda anlasın kimin dost kimin düşman olduğunu.ayrıca öğrendiğinde neler yapar bilemiyorum demişsin,tabiki yapacak eğer yapmazsa ozaman otur kendine dert et.

Ben eşinizin yerinde olsam ve siz bana gelip arkadaşımın yıllarca aslında beni sevdiğini ve başka gözle göremediğini söyleseydiniz , yıkılırdım , o anki ruh halimle çok yanlış şeyler yapabilirdim belki yada bunu sana söyleme cesaretini nereden ve nasıl bulduğunu kurgular dururdum.
Bu adam gerçektende bu cesareti nasıl buluyor kendinde? Bu zamana kadar dile getirmediği birşey ikinizde evliyken nasıl pat die msn gibi bir ortamda rahatlıkla dile getirilebiliyor?
Ben anlatıp birinin hatası yüzünden kendi evliliğimin ve karşı tarafın evliliğinin zarar görmesine izin veremezdim. Hiç görüşmemeyi tercih ederdim , eşimin görüşmemesi için elimden geleni yapardım ..
Hem böyle bir açıklama cesareti gösteren bir adamın yarın size iftira atmayacağı ne malum?
Çok kötü bir durum.

Back
X