Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar derdim saçları çok bakımlı olanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Evet kızlar dert ettim kendime işte. Şöyle uzun ve bakımlı şekilli saçlı kadınlara hastayım. Bakımsız değilim hatta kokoşum (eşim öyle diyor) ama saça gelince istediğim gibi değil. İnce telli saçlarım var, hemen şekli bozulan yapışan yağlanan...Uzun olunca toplamaktan başka bir şey yapamıyorum. Sonunda omuz hizasında kestirdim, bunda bile fiks modeller kullanıyorum ötesi yok. Evde binbir çeşit saç şekillendirici, düzleştirici dolu, cıks yapamıyorum ve vaktim de yok.

Sorma saçlı bayanlar sırlarınızı paylaşır mısınız?

Sırrı yok bence yapısal
Benim de cok güzel saclarım vardı
O kadar gür ve canlıydı ki
Görenler hep kaynak vs var mi derdi
Her daim fönlü gbiydi

Ama son 2 senede stresten cok döküldü
Suanda azLdı sacım ve ince telli ben de saclarımı sevmiyorum son ıkı senedir

Takipteyim..

Ah ah benim saçlarım hep kendinden dalgalı, uzun, dolgun ve parlaktı. Düşün ne ararsan vardı. Kardeşim bile çok kıskanırdı. Kuaförler överdi. Hiç boyatmadım da doğallığı sevdiğim için.

Bir doğum yaptım saçlar düşüşe geçti. Eh çocukla uğraşırken de hep toplu. Önceden maskeler yapardım şimdi yıkayıp çıkıyorum sadece.
Elektriklenmesin diye şekillendirici sürüyorum. Çok dökülüyor. İmrenilen saçlarım gitti.
Belki düzenli maske yapsam bu derece elektriklenmez yumuşak olur ama vaktim bile yok.

Evet kızlar dert ettim kendime işte. Şöyle uzun ve bakımlı şekilli saçlı kadınlara hastayım. Bakımsız değilim hatta kokoşum (eşim öyle diyor) ama saça gelince istediğim gibi değil. İnce telli saçlarım var, hemen şekli bozulan yapışan yağlanan...Uzun olunca toplamaktan başka bir şey yapamıyorum. Sonunda omuz hizasında kestirdim, bunda bile fiks modeller kullanıyorum ötesi yok. Evde binbir çeşit saç şekillendirici, düzleştirici dolu, cıks yapamıyorum ve vaktim de yok.

Sorma saçlı bayanlar sırlarınızı paylaşır mısınız?
benim saçlarımda ince telli üstne üstlük muzmin sarışınım ki sarışınlığın sınırı yok platin şimdi gümüş ben maske yapırum banyodan sonra fön köpüğü sürüp o şekilde şekil veriyorum ekstar bakım yağları felan ama çok yıprandığı için özel ürünler kulanmaya gayret ederim

ben bu isin genetik oldugunu dusunuyorum uzgunum :KK43:(

yani ben o sinir oldugunuz kadin grubuna giriyorum ve emin olun tamamen genlerden geliyor bu saclar , ince telli saclar cok zor sekil aliyor maalesef pek bir seceneginiz yok gibi duruyor
Yani saçınızı açık bırakınca hiç bozulmadan kabarmadan tüm gün dayanıyor mu?

Bence de genetik; ben de o kadınlardanım.tamamen halalarıma çekmişim uzun gür ve kalın telli saçlarım var asla boyamıyorum yıpranmaması için kendi dalgası olduğu için saç sekillendiricileri de saçıma pek surmem ama evde toplu kullanıyorum dökülmesin yerlere diye bir de çocuk var cekistirmesin diye topluyorum biraz dökülüyor ama farkedilecek gibi degil

Yani saçınızı açık bırakınca hiç bozulmadan kabarmadan tüm gün dayanıyor mu?
evet
hatta soyle soyliyim ben sacimi sadece yikadiktan sonra tararim bir daha da tarak surmem , yataktan bile dogal dalgali fon cektirmis gibi kalkiyorum :bicak:
yani tamamen genetik bu olay , kendimi bildim bileli boyle saclarim , dusta yaptigim bakim haricinde hicbir sey surmem , taramam , kurutmam

Bencede Allah vergisi.. benim onceden cok gurdu.. oyle gurduki tokalar kirilirdi o derece:) ama sonra dokulmeye basladi maslesef.. gebelikler dogumlar stres azaldi tabii..

Ben market şampuanla yıkıyorum özel bişey yapmıyorum doğuştan fönlü çoğu zaman taramam deli gibi açıcı boya vs var saçımda

evet
hatta soyle soyliyim ben sacimi sadece yikadiktan sonra tararim bir daha da tarak surmem , yataktan bile dogal dalgali fon cektirmis gibi kalkiyorum :bicak:
yani tamamen genetik bu olay , kendimi bildim bileli boyle saclarim , dusta yaptigim bakim haricinde hicbir sey surmem , taramam , kurutmam
:63::63:

Konu sahibi keratin botox dene. Elektriklenmeyi alıyor.

Bak hırsımı alamadım Milana22 Milana22 :lülülü::lülülü:

evet

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi, en azından beceriksiz değilmişim ona sevineyim bari :D (züğürt tesellisi:D)

Benim saçım da yağlı ince telli ve hacimsiz
Yıkıyorum anında sönüyor
Akşama kadar yağlanıyor bıktım

Keratin iyice söndürmez mi saçımı? Tel tel kabarıyor zaten. Sönüyor yapışıyor. Kuru şampuanla diplerini biraz kaldırabiliyorum o kadar.
Zayıf ve yıpranmış saç tellerine botox yapıyor dolduruyor. Jöleli gibi kafaya yapışmıyor sadece elektriği alıyor.
Brezilya fönü değil yani dediğim sadece keratin.

Back
X