Derdim sevgilim olan akrep erkeği?

Princesssd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
88
40
38
29
Birdaha seni birakmicam demisti. Ona trip atip bir gun boyunca cevap vermedim ertesi gun yazdim nasilsin falan normal konusuyoduk sonra dedim ki itfaiyede staj yapcam ortam cok guzeldi kiyafetlerine bayildim dedim sonra iyi hayirlisi olsun demis garip bi sekilde sonra neyin var dedim biseyim yok gayet iyiyim cok sukur demis sonra agzima etti seni istemiyorum bitti falan dedi seni silmicem engellemicem belki bi gun cay iceriz dedi sonra bende ddim ki benim icinde bitti senle bidaha icmem hicbisi dedim sildim o hala silmemis gercekten bitti mi akreplerin iliğini bilen yok mu:((( cok mutsuzum

Benim de derdim kocam olan akrep erkeği ama bizim tabii sizin kadar derin muhabbetlerimiz yok, o yüzden tam anlayamadım konuyu 🥴

İtfaiyeci sevgili yapacaksınız diye mi korktu?
Anlamadim ki bir gun yazmadim buna trip atip sonra dun yazdim itfaiyeden bahsettim cok kotu davrandi

akreple yel kovanla alakasi ne ki bu durumun 🙄
adam bildiğin dengesiz
numarani silmeyip engellemicem belki bir gun senle cay iceriz ne ya 😁😁😁
boyle sacma sapan muhabbetler benim icin direk bir erkekden soguma sebebi yani
dunyada kalan son erkek son mohikan tavriyla geziyo ortalikta

akreple yel kovanla alakasi ne ki bu durumun 🙄
adam bildiğin dengesiz
numarani silmeyip engellemicem belki bir gun senle cay iceriz ne ya 😁😁😁
boyle sacma sapan muhabbetler benim icin direk bir erkekden soguma sebebi yani
dunyada kalan son erkek son mohikan tavriyla geziyo ortalikta
Hahahha haklisin

Kac kere ayrildik kac kere agir laflar soyledi bu sefer ki gercekten mi onu anlamak istiyorum
sen gercekten bitirdiysen bitmistir.
senin icin iliskinin bitmesi icin onun gercekten bitirip bitirmediginin ne onemi olabilir
sen bitti diyosan senin icin bitmistir.
hele bide agir hakaretler falan kac yasindasin bilmiyorum ama bana bende en az bi 10 12 yas kucuksun gibi geldi simdi boyle kavgayi dogusu tartismayi gereksiz kiskancliklari sevgi falan saniyosunuz ya o sevgi degil ego

Back
X