Sivilceli Ciltler Derdim sivilce problemi resimli :((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
9.543
10.806
498
1 senedir yüzüm cok kötü oldu özelliklede yazın güneş yüzünden berbat hale geldi. Sivilceler hic dinmek bilmiyor ama iri ve koca iltihapli degil resimde görüldüğü gibi kızarık kücük sivilcelerle dolu yuzum hafiften uclari beyazliyor ellesemde ellenesemde ayni.Siyah nokta olusuyo ve gözeneklerde sürekli genişliyo Doktora gittim hep aynı ilaclar bynzaminc imex sivex felan . Pahalı ürünlerde kullandım vchy clarins lancome garnier hicbiri faydalı olmuyor. Napıcam ben alerjik oldugunuda dusunuyorum . Benim gibi cildi olan varmı siz ne önerirsiniz sizce bu sivilceler başka birseydenmi kaynaklı cildimde karma cilt. Dermatologlar ise yararmı özelden gidipte iyilesen varmı kızlar (

benzamycin bunları kurutur gibi geliyor. benzaminc benzamisinle aynı mı acaba...

14 yaşından beri ciddi olmasa da sivilce problemi çekiyorum.Geçen hafta yüzümde kistik sivilceler de çıkmaya başlamıştı ve dermatoloğumun önerisiyle 3 gün önce la roche posay effacler jel ve Duo kullanmaya başladım bunun yanında azitro içiyorum ve clindoxyli gerek gördüğüm yerlere uyguluyorum geceleri ve sadece üç gün olmasına rağmen sivilcelerimin hepsi söndü kızarıklıklarımda gözle görülür bir fark var ve yüzümü yumuş yumuş hissediyorum.Daha önce de uriage,cosmed gibi eczane ürünleri kullanmıştım ancak sonuç alamamıştım.Mutlaka öneriyorum yukarıdakileri he bi de beyaz kil maskesini

La roch ürünlerini de kullandım etki etmedi cnm
benzamycin bunları kurutur gibi geliyor. benzaminc benzamisinle aynı mı acaba...

Hyr kurutmuyor zaten surekli tekrarliyor yani biyerdeki kizariklik geciyorsa ertesi gun baska yerde cikiyor iyilesme hic olmuyor (

Eskiden bukadr yogun degildi gunestenmidir nedir bilemiyorum artik yuzum hic dinmiyor

adet öncesi mi şeker karbonhidrat çok mu tüketiyorsun, hormonalde olabilir, yaşın kaç

Oncelikle gecmis olsun. Benim de boyle bir problemim vardi. Agrili,kizarik ve bassiz sivilceler. Doktora falan gitmedim ama biraz azalma var. Cildime hicbir sey surmem. Nivealar, garnierler falan. Yuzumu ilik suyla yikarim gunde 2kere. Kakaolu seyler asla yemem. Cunku kakaolu kek, cikolata vb. yedigimde hemen boyle sivilce cikardi. Sende de boyle bir reaksiyon varsa o nedeni bulmalisin. Sivilce izleri icin de limon suyu cok iyi olur. Peeling yerine ipek kese kullanabilirsin tabi sivilcelerden kurtulduktan sonra. Bir de yag temizleme mendilleri var cettua gibi onlarla da olusan fazla yagi alirsin. Benim soyleceklerim bu kadar. Umarim isine yarar.

Cok kotu durmuyor. Benim tavsiyem yediklerinize dikkat edin. Iki uc hafta hic sekerli yemeyin bir bakin nasil olacak.

Adet öncesi degil hep böyle adet zamanı daha fazla azıyolar tabi hic bisey surmedigim zamanlardada aynı ya alerjik bisiy bu yada icte olan bir rahatsızlıktanmı bilemiyorum. Doktorlar hic arastirip dikkat etmiyolarki. Mesela dus alıyorum hemen ya dudak kenarinda yahut burun kenarin firtliyo ucu beyaz bi sivilce . Ben oyle cikolata felan sevmem yememde. Baharat olarakta kırmızı ve kara biber yerim

beni anlatıyor gibisin..
abur cubur yemem, yağlı yemem vs. ama alnım sivilce dolu dudak ve burun kenarlarında da çıkıyor.

Bu tur sorunlar genelde bagirsaktan kaynaklaniyor. Aslinda cogu hastaliklarin bile nedeni bagirsaklar.
Bagirsaklarini 2-3 kez yikatmanizi oneririm. Kabizlik var mi peki?
Bi dahiliye doktor gidebilirsiniz.

Bu tur sorunlar genelde bagirsaktan kaynaklaniyor. Aslinda cogu hastaliklarin bile nedeni bagirsaklar.
Bagirsaklarini 2-3 kez yikatmanizi oneririm. Kabizlik var mi peki?
Bi dahiliye doktor gidebilirsiniz.
Kabızlık var kalıtsal tuvalete sık sık cıkamam .

Birde su tuketemiyorum ben. Gunde 2 bardak ancak icebiliyorum susadigim zaman hep meyve suyu ayrqn felan icesim geliyor su hic icmek istemiyorum

Benim de bıyık ve çene bölgemde ip veya ağda ile almaktan dolayı hiç geçmeyen minik sivilceler vardı. Lazer yapınca rahatladım hiç bir şey kalmadı...öyle bir şey mi acaba?

Bana yediklerinden dolayı çıkan sivilceler gibi göründü,yani mesela hiçbiri irinli değil,kırmızı değiller ve yüzün belli bir bölümünde değiller.1ay kadar az yağlı yiyip yüzünü sürekli yıkarsan geçer,boşu boşuna envai çeşit krem denersen ters tepebilir.

yüzünüzde bence çok sivilce yok..tabi insan bi yaştan sonra 1 tanesine bile sıkılıyor ancak cilt problemi denecek kadar yok...yani yüzünüze bakan aaa..ne sivilceli suratıvarmış demez asla...

bence sizin cildinizde asıl sorun güneş lekeleri....sanırım 25 yaşın üzerindesiniz.... 50 faktör bi koruma kremine mutlaka ama mutlaka başlamalısınız... şuanda sıkıntı yaratan bir görüntü yok ama ileride çok artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…