La roch ürünlerini de kullandım etki etmedi cnm14 yaşından beri ciddi olmasa da sivilce problemi çekiyorum.Geçen hafta yüzümde kistik sivilceler de çıkmaya başlamıştı ve dermatoloğumun önerisiyle 3 gün önce la roche posay effacler jel ve Duo kullanmaya başladım bunun yanında azitro içiyorum ve clindoxyli gerek gördüğüm yerlere uyguluyorum geceleri ve sadece üç gün olmasına rağmen sivilcelerimin hepsi söndü kızarıklıklarımda gözle görülür bir fark var ve yüzümü yumuş yumuş hissediyorum.Daha önce de uriage,cosmed gibi eczane ürünleri kullanmıştım ancak sonuç alamamıştım.Mutlaka öneriyorum yukarıdakileri he bi de beyaz kil maskesini
benzamycin bunları kurutur gibi geliyor. benzaminc benzamisinle aynı mı acaba...
Yasim 23adet öncesi mi şeker karbonhidrat çok mu tüketiyorsun, hormonalde olabilir, yaşın kaç
Adet öncesi degil hep böyle adet zamanı daha fazla azıyolar tabi hic bisey surmedigim zamanlardada aynı ya alerjik bisiy bu yada icte olan bir rahatsızlıktanmı bilemiyorum. Doktorlar hic arastirip dikkat etmiyolarki. Mesela dus alıyorum hemen ya dudak kenarinda yahut burun kenarin firtliyo ucu beyaz bi sivilce. Ben oyle cikolata felan sevmem yememde. Baharat olarakta kırmızı ve kara biber yerim
Kabızlık var kalıtsal tuvalete sık sık cıkamam .Bu tur sorunlar genelde bagirsaktan kaynaklaniyor. Aslinda cogu hastaliklarin bile nedeni bagirsaklar.
Bagirsaklarini 2-3 kez yikatmanizi oneririm. Kabizlik var mi peki?
Bi dahiliye doktor gidebilirsiniz.
Kabızlık var kalıtsal tuvalete sık sık cıkamam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?