Sivilceli Ciltler Derdim sivilce problemi resimli :((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba geçmiş olsun Acnemax sivilce kremiyle sivilcelerinizden bir gecede kurtulabilirsiniz. Üstelik memnun kalmazsanız da %100 para iade garantisi var. daha detaylı bilgi için;
http://www.xticaret.com/xticaret/?2067_83089

Benim cildim çok kötüydü senin cildinin inan öyle çok aşırılığı yok :) zoretanin güzel ilaç ben çok faydasını gördüm inatçı sivilcelerimde. Şimdi sadece çoğunluk gibi T bölgede birazcık siyah noktalarım var :) dert etme inşallah geçer

resimdeki çok zaman önceki hali sorasında çok daha kötü oldu hem sivilce hem iz oldu ilaçları 1 haftadır kullanıyorum yavaş yavaş azalıyor gibi ellemiyorumda tutuyorum kendimi

sivilceler için çam katranı bire bir bence birde onu dene kuzenim mardin sabun evinden sipariş etti ve kullandı şuan yüzü tertemiz :)

Lr micro siver set kullan canim cook faydasini gorursun durum cok ciddi degil eger ilgilenirsen yardimci olurum cok daha kotu durumda olanlar cozum buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…