Sivilceli Ciltler Derdim sivilce problemi resimli :((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende de uzun zamandır hep aynı yerde koyu kırmızı ağrılı iltihapsız sivilcelerden çıkıyor. madecassol sürüyorum izlerinden kurtuluyordum fakat en son çıkan 1 aydır yüzümde çok üzülüyorum nasıl kurtulucam hep aynı yerde çıkıyor resmen tipim değişiyor.

Benim de cok problemim var hele su ara fena azdi, ozelde devlette bi duzine doktora gittim hicbirinden memnun kalmadim bana gittiginiz doktoru soyler misiniz eger istanbul anadolu yakasindaysa
ve acaba bu urunler herkesin cildine yarar mi ki

Limonlu sabun cok ise yariyor. Deneyebilirsin.

Buna başlıycam evet denemekten zarar gelmez :)

Teşekkür ederim cnm benim :) Lavanta sabunu kullandım ama çok uzun süre kullanmadım. Lavanta kürü de iyi geliyor diye biliyorumda o suyu kaynatıp bekletip süzmek zor geliyor her akşam :) ama mecbur yapacaz öyle görünüyor

İnşaAllah öyledir cnm

ama laerjik bir yapım var herşeyi kullanamıyorum daha önce eczaneden bu tarz yapma bir krem kullanmıştım ve yüzüm yanmıştı komple

İsotrexin verdi mi doktorunuz hiç. Bi de fazla mı elliyosunuz suratınızı.Yüz elledikçe yağlanıyo. Ufak tefek bunlar çok fazla kafaya takmayın

yok o ilacı hiç kullanmadım. Çok fazla ellemiyorum ama yüzümde her zaman yağlı değil bazen kuru bile oluyor

Öylede canım sinekte küçük mide bulandırıyor. Birde eskiden bukadar yoğun değildi . Sürekli kızarık kızarık surat yüzüm görünmesim die üst kısmı göstermedim. alın bölgelerindede var

Benim kadar maddi ve manevi yıpranan azdır sanırım bu sivilce problemi için;
Yıllar sonra aslında erkek berberlerinin bildigi bir yöntemi razgele ögrendim :)

Sivilceler için (basit sivilceler,deri altı sivilceleri vb) gayet basit her cilt tipinde %100 etkili bir yöntem...
Bedavadan biraz pahalı....

Berberlerde kullanılan şap taşına ihtiyacınız var.(berber malzemeleri satan bir yerden bulunabilir.)

Kullanımı: Gece (güneş görmesin) yüzünüzü su ile yıkadıktan sonra (yüz temizligi yapılmayacak tabi makyaş yoksa)
Şap taşını yüzünüzde 1-2 dakika gezdiriyorsunuz.(göze temas ettirmeyin sakın)
Yüzünüzde 15 dakkika bekledikten sonra su ile yıkıyorsunuz ve su bazlı basit bir krem sürüyorsunuz hepsi bu :)

Şap dogal bir antiseptik olup sivilcelerinizin Küçülmesini ve kurumasını sağlıyor...

NOT: KESİNLİKLE AGIZ BOŞLGUNA VE DİLİNİZE DEĞMEMESİ GEREKLİ KOCAMAN BİR DİLİNİZ OLABİLİR (YAN ETKİ)

Nasıl bir şeymiş bu diyenler için;
buda linki (http://www.kozmetikvar.com/Ali-Biyikli-Sap-Itimat-Fonex-Kuafor-Cilt-Sapi,PR-27813.html)

Araştırın,aklınıza yatarsa bir deneyin derim.....

İlk defa duydum biraz araştırıcam bunu

4 aydır bende böyleyim hatta uçları beyaz benimkilerin bunca yıl hiç yoktu daha doktora da gitmedim..

ama laerjik bir yapım var herşeyi kullanamıyorum daha önce eczaneden bu tarz yapma bir krem kullanmıştım ve yüzüm yanmıştı komple
benimde yuzumde kızarıklık yaptı ve 20 dk içerisinde geçiyor ama.hassaa s cıltlerde tabi bıraz daha etkılı..

canım cildin çok kötü değil, doktora göründün mü, tedaviden çok sebep önemlidir.

benimde aynı böyle ama alnım ( ve burnumda ciddi derecede siyah noktalar var sana bi tavsiye veriyim kimyasallardan biraz dön biraz evde yapabileceğin şeyleri dene tamamen geçirmesede çok hafifletiyo hatta belki düzenli kullanırsak tamamen geçirir ben karar aldım her hafta karbonat limon yoğurt elma sirkesi karışımlı bi maske yapıcam önceden bi kere denedim siyah noktaları çok küçülttü ve izleri bayağı hafifletti düzenli kullanırsam kurtulacağımı düşünüyorum umarım ikimizde kurtuluruz :)

Benim de sivilce problemim vardı. Cildim yağlı. Tonik ve isotrex jel verdi doktor , özele gitmiştim. Toniğin içeriğini kaybettim ne yazık ki. Ama piyasadaki ürünleri kullanabilirsin. Sabun da vermişti ama kullanmadım. 2 haftada geçti. Akşam yatmadan önce sürüyodum sabah da tonikle siliyordum.

Merhaba benim cildim hem karma hemde hassas yüzümde hemde sırtımda çok fena sivilce ve siyah nokta lekeler çiller ne ararsan vardı ve özellikle böyle ağrılı sivilceler çene kenarında ve burnumun kenarında sıksamda sıkmasamda orda öyle kalıyordu ve onu bile söndürdü inanamadım 1 haftada söndü LR WORLD cilt ürünleriyle kuruttu resmen ürünler Almanyadan gelior ve gerçekten 26 yaşıma kadar sivilce ile cebelleştim en sonunda kurtuldum.Eğer kullanmak istersenhaceryakali@gmail.com adresinden veya LR Hacer İnce facebook ekleyip bilgi alabilirsiniz.ben sürekli foruma giremiorum çalıştığım için o yüzden mail adresi ve facebook verdim.
resimlerdende görebilirsiniz cnm farkı bendeki hem sivilceleri kuruttu hemde lekelerin rengi açıldı 15 günlük kullanımda...
Eki Görüntüle 1404210

canım cildin hiçte kötü değil yani abarttığın kadar yok hafif bir pudrayla çok güzel kapatabilirsin mac öneriririm studyo fix,benimde seninki gibi aslında ama bir kaç tane kocaman olunca canımı sıkıyor hap verdi doktor bakalım inş faydası olur

Sivilcelerim giderek artması ve acılı olmaları üzerine tekrar özel bir hastaneye gittim. Zoretanin ilacını önerdi ister bununla tedaviye başlayalım dedi istersen daha hafif başlayalım . Zoretanin biraz sıkıntılı olduğu için önce daha hafif olanı deneyelim oda etki etmezse son çare zoretanin kullanırım dedim. Şuan verdiği ilaçlar azeltin die bir antibiyotik 3 gün kullanıp 1 hafta ara vericem tekrar kullanıcam yanındada 2 adet jel verdi dönüşümlü kullanılacak bakalım inşaAllah sonuç alırımm

Dermatologluk bir durum yok gibi aslında.Bilindik ama en etkili olduğunu deneyerek gözlemlediğim yol maden suyu.İçine iki çay kaşığı tuz ve yarım çay bardağı gül suyu koyup buzluklara koyup her sabah uygulayabilirsin.Lekeler içinde domatesi geceden sürüp sabah yıkarsan faydasını görürsün.

cnm bende hiç etki etmiyor değişik bir cildim var hassas hep kızarık kızarık oluyor

bende 2012 yılında zoratein benzeri bi ilaca başladım 8-9 ay kullandım. kullandıgın süreçte geçiyor yağlanma falan duruyor hemen gerek saçta gerek yüzde. sivilceler gitmişti benim izler geçmedi bi türlü. 1yılda onlara uğraştım derken sağ yanaktakiler full geçmişti ama bi kaç ay önce yine çıktı. ve o pürüzsüz görüntüyü mahvetti birazcık. sol yanagmda izlerim var şimdi. içleri boş yani ama kızarık ve nokta noktalar. kist vardı bende ne zamandır baktırmıyorum sende baktır derim canım bi.. hormonel falan da olabilir ben hormon testi yaptırıcam bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…