14 yaşından beri ciddi olmasa da sivilce problemi çekiyorum.Geçen hafta yüzümde kistik sivilceler de çıkmaya başlamıştı ve dermatoloğumun önerisiyle 3 gün önce la roche posay effacler jel ve Duo kullanmaya başladım bunun yanında azitro içiyorum ve clindoxyli gerek gördüğüm yerlere uyguluyorum geceleri ve sadece üç gün olmasına rağmen sivilcelerimin hepsi söndü kızarıklıklarımda gözle görülür bir fark var ve yüzümü yumuş yumuş hissediyorum.Daha önce de uriage,cosmed gibi eczane ürünleri kullanmıştım ancak sonuç alamamıştım.Mutlaka öneriyorum yukarıdakileri he bi de beyaz kil maskesini
Limonlu sabun cok ise yariyor. Deneyebilirsin.
canım şu doğal sabunlardan hiç kullandınmı? hani renkli satılıyor aktarlarda falan var sanırım...ben siyah nokta için almıştım, beş lira tanesi....sivilce için olanını al bi dene bakalım.....doğal sabunlar çok faydalı...
bu arada ne güzel şekilli dudakların var maşallah kalemle çizmiş gibi nazar olmasın
bence bitgisel ürünler deneyin özellikle siyah çekirdek üzümü tozunu enginar macunu öneririm aktarda var sivilce vs. cilt sorunları karaciğerden gelir bunlarda karciger dostu... aktara koş hemen içini bigüzel temizle bak gör sivilce falan kalamz ışıl ışıl olur cildinsu içmek çok önemli mutlaka iç
kızlar mrb.öncelıkle geçmiş olsun.komşumun babası eczacı sıvılce ve cılt problemlerı içn ilaç yapıyomuş.arkadasım kullandı ınanaın cok faydasını gördu bend egunes lekelerım ıçın yardım ıstedım suan cok mutluyum yuzum harıka oldu..ıstersenız tlf bulup sıze ulastırabılırım.fıyatıda uygun 25 tl solısyon ve krem...
İsotrexin verdi mi doktorunuz hiç. Bi de fazla mı elliyosunuz suratınızı.Yüz elledikçe yağlanıyo. Ufak tefek bunlar çok fazla kafaya takmayın
çok kötü değil ya yüzün normal. benim de yüzüm siyah nokta artık sivilce pek çıkmaz ama küçük küçük siyah noktalar var hep. hiç kurtulamıcam. valla ne beter yüzler gördüm bu çok hafif.
Benim kadar maddi ve manevi yıpranan azdır sanırım bu sivilce problemi için;
Yıllar sonra aslında erkek berberlerinin bildigi bir yöntemi razgele ögrendim :)
Sivilceler için (basit sivilceler,deri altı sivilceleri vb) gayet basit her cilt tipinde %100 etkili bir yöntem...
Bedavadan biraz pahalı....
Berberlerde kullanılan şap taşına ihtiyacınız var.(berber malzemeleri satan bir yerden bulunabilir.)
Kullanımı: Gece (güneş görmesin) yüzünüzü su ile yıkadıktan sonra (yüz temizligi yapılmayacak tabi makyaş yoksa)
Şap taşını yüzünüzde 1-2 dakika gezdiriyorsunuz.(göze temas ettirmeyin sakın)
Yüzünüzde 15 dakkika bekledikten sonra su ile yıkıyorsunuz ve su bazlı basit bir krem sürüyorsunuz hepsi bu :)
Şap dogal bir antiseptik olup sivilcelerinizin Küçülmesini ve kurumasını sağlıyor...
NOT: KESİNLİKLE AGIZ BOŞLGUNA VE DİLİNİZE DEĞMEMESİ GEREKLİ KOCAMAN BİR DİLİNİZ OLABİLİR (YAN ETKİ)
Nasıl bir şeymiş bu diyenler için;
buda linki (http://www.kozmetikvar.com/Ali-Biyikli-Sap-Itimat-Fonex-Kuafor-Cilt-Sapi,PR-27813.html)
Araştırın,aklınıza yatarsa bir deneyin derim.....
4 aydır bende böyleyim hatta uçları beyaz benimkilerin bunca yıl hiç yoktu daha doktora da gitmedim..1 senedir yüzüm cok kötü oldu özelliklede yazın güneş yüzünden berbat hale geldi. Sivilceler hic dinmek bilmiyor ama iri ve koca iltihapli degil resimde görüldüğü gibi kızarık kücük sivilcelerle dolu yuzum hafiften uclari beyazliyor ellesemde ellenesemde ayni.Siyah nokta olusuyo ve gözeneklerde sürekli genişliyoDoktora gittim hep aynı ilaclar bynzaminc imex sivex felan . Pahalı ürünlerde kullandım vchy clarins lancome garnier hicbiri faydalı olmuyor. Napıcam ben alerjik oldugunuda dusunuyorum . Benim gibi cildi olan varmı siz ne önerirsiniz sizce bu sivilceler başka birseydenmi kaynaklı cildimde karma cilt. Dermatologlar ise yararmı özelden gidipte iyilesen varmı kızlar (
Eki Görüntüle 1219754
benimde yuzumde kızarıklık yaptı ve 20 dk içerisinde geçiyor ama.hassaa s cıltlerde tabi bıraz daha etkılı..ama laerjik bir yapım var herşeyi kullanamıyorum daha önce eczaneden bu tarz yapma bir krem kullanmıştım ve yüzüm yanmıştı komple
1 senedir yüzüm cok kötü oldu özelliklede yazın güneş yüzünden berbat hale geldi. Sivilceler hic dinmek bilmiyor ama iri ve koca iltihapli degil resimde görüldüğü gibi kızarık kücük sivilcelerle dolu yuzum hafiften uclari beyazliyor ellesemde ellenesemde ayni.Siyah nokta olusuyo ve gözeneklerde sürekli genişliyoDoktora gittim hep aynı ilaclar bynzaminc imex sivex felan . Pahalı ürünlerde kullandım vchy clarins lancome garnier hicbiri faydalı olmuyor. Napıcam ben alerjik oldugunuda dusunuyorum . Benim gibi cildi olan varmı siz ne önerirsiniz sizce bu sivilceler başka birseydenmi kaynaklı cildimde karma cilt. Dermatologlar ise yararmı özelden gidipte iyilesen varmı kızlar (
Eki Görüntüle 1219754
canım cildin çok kötü değil, doktora göründün mü, tedaviden çok sebep önemlidir.
cnm bende hiç etki etmiyor değişik bir cildim var hassas hep kızarık kızarık oluyorDermatologluk bir durum yok gibi aslında.Bilindik ama en etkili olduğunu deneyerek gözlemlediğim yol maden suyu.İçine iki çay kaşığı tuz ve yarım çay bardağı gül suyu koyup buzluklara koyup her sabah uygulayabilirsin.Lekeler içinde domatesi geceden sürüp sabah yıkarsan faydasını görürsün.
Sivilcelerim giderek artması ve acılı olmaları üzerine tekrar özel bir hastaneye gittim. Zoretanin ilacını önerdi ister bununla tedaviye başlayalım dedi istersen daha hafif başlayalım . Zoretanin biraz sıkıntılı olduğu için önce daha hafif olanı deneyelim oda etki etmezse son çare zoretanin kullanırım dedim. Şuan verdiği ilaçlar azeltin die bir antibiyotik 3 gün kullanıp 1 hafta ara vericem tekrar kullanıcam yanındada 2 adet jel verdi dönüşümlü kullanılacak bakalım inşaAllah sonuç alırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?