- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Kullandığın vücut şampuanına falan alerjin mi var acaba?Adet öncesi degil hep böyle adet zamanı daha fazla azıyolar tabi hic bisey surmedigim zamanlardada aynı ya alerjik bisiy bu yada icte olan bir rahatsızlıktanmı bilemiyorum. Doktorlar hic arastirip dikkat etmiyolarki. Mesela dus alıyorum hemen ya dudak kenarinda yahut burun kenarin firtliyo ucu beyaz bi sivilce. Ben oyle cikolata felan sevmem yememde. Baharat olarakta kırmızı ve kara biber yerim
Tamam, bu dahili bir sorun, bagirsaklariniz temiz olursa, her gun duzenli olarak tuvalete cikarsaniz duzelicektir bu sivilce problemi. Icten kaynaklanan bi sey icin, yuzeyden bin turlu krem kullansaniz da fayda etmez.
Benim de bıyık ve çene bölgemde ip veya ağda ile almaktan dolayı hiç geçmeyen minik sivilceler vardı. Lazer yapınca rahatladım hiç bir şey kalmadı...öyle bir şey mi acaba?
Yediklerimde hafta ici kahvalti yapmiyorum zaten bir pogaca veya simit yerim yrm bardakta cay okadr. Bi ögle yemegimde doner kebap pizza öyle bisry yerim aksam yemegide genelde sebze olur. Bi ara evde yiyordum sebze turu ogle yemeklerinde ama sorun pek azalmadıBana yediklerinden dolayı çıkan sivilceler gibi göründü,yani mesela hiçbiri irinli değil,kırmızı değiller ve yüzün belli bir bölümünde değiller.1ay kadar az yağlı yiyip yüzünü sürekli yıkarsan geçer,boşu boşuna envai çeşit krem denersen ters tepebilir.
yadim 23 gunes koruyucusu 50 faktor kullaniyorum ama etki etmiyo cnmyüzünüzde bence çok sivilce yok..tabi insan bi yaştan sonra 1 tanesine bile sıkılıyor ancak cilt problemi denecek kadar yok...yani yüzünüze bakan aaa..ne sivilceli suratıvarmış demez asla...
bence sizin cildinizde asıl sorun güneş lekeleri....sanırım 25 yaşın üzerindesiniz.... 50 faktör bi koruma kremine mutlaka ama mutlaka başlamalısınız...şuanda sıkıntı yaratan bir görüntü yok ama ileride çok artar
benimde senin gibi ciddi bir sivilce problemim vardı vede ayrıca isilik gibi çıkardı kızarık kollarımda bile vardı sırtımda burda arkadasların y azdığı ilacların coğunu denedim gitmediğim dr kalmadı sonra tanınmamış bir dr annemle şans eseri tanışıyor sohpet ederlerken annem durumumu anlatıyor ve dr sadece bol bol su içsin diyor gün de en az 2 lt .. ve bende içebildiğim kadar içtim 3 ay içinde hepsinden kurtuldum .. bence ilaçlarını almaya devam et burdaki tavsiyelerin hepsi doğru ama bol bol su iç içebildiğin kadar .. inan bana faydasını göreceksin
yadim 23 gunes koruyucusu 50 faktor kullaniyorum ama etki etmiyo cnm
Su önemli aslında ama icemiyorum nasıl alıskanlık kazanacagimida bilmiyorummama zorlayip icmem lazim
Kabızlık var kalıtsal tuvalete sık sık cıkamam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?