Sivilceli Ciltler Derdim sivilce problemi resimli :((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kullandığın vücut şampuanına falan alerjin mi var acaba?

benimde senin gibi ciddi bir sivilce problemim vardı vede ayrıca isilik gibi çıkardı kızarık kollarımda bile vardı sırtımda burda arkadasların y azdığı ilacların coğunu denedim gitmediğim dr kalmadı sonra tanınmamış bir dr annemle şans eseri tanışıyor sohpet ederlerken annem durumumu anlatıyor ve dr sadece bol bol su içsin diyor gün de en az 2 lt .. ve bende içebildiğim kadar içtim 3 ay içinde hepsinden kurtuldum .. bence ilaçlarını almaya devam et burdaki tavsiyelerin hepsi doğru ama bol bol su iç içebildiğin kadar .. inan bana faydasını göreceksin

Tamam, bu dahili bir sorun, bagirsaklariniz temiz olursa, her gun duzenli olarak tuvalete cikarsaniz duzelicektir bu sivilce problemi. Icten kaynaklanan bi sey icin, yuzeyden bin turlu krem kullansaniz da fayda etmez.

Tuvalete cok sık cıkmiyorum cunku yemkle aram yok cok az yerim oyuzden 2 gunde bir giderim biraz uzun kalırim tuvalette ama isimi goruyorum yani

Benim de bıyık ve çene bölgemde ip veya ağda ile almaktan dolayı hiç geçmeyen minik sivilceler vardı. Lazer yapınca rahatladım hiç bir şey kalmadı...öyle bir şey mi acaba?

Canım ben yuzume agda ip vs surmuyorum hic almadım cokta tuy yok zaten

Yediklerimde hafta ici kahvalti yapmiyorum zaten bir pogaca veya simit yerim yrm bardakta cay okadr. Bi ögle yemegimde doner kebap pizza öyle bisry yerim aksam yemegide genelde sebze olur. Bi ara evde yiyordum sebze turu ogle yemeklerinde ama sorun pek azalmadı

yadim 23 gunes koruyucusu 50 faktor kullaniyorum ama etki etmiyo cnm

Su önemli aslında ama icemiyorum nasıl alıskanlık kazanacagimida bilmiyorumm ama zorlayip icmem lazim

yadim 23 gunes koruyucusu 50 faktor kullaniyorum ama etki etmiyo cnm[/QUOTE]

canım benim..acaba koruyucunun üzerine ya da altına makyaj yani fondoten kullanıo musun? çünkü bi eczacıyla konuştum..bana etkisini tamamen yitirdiğini,makyaj yapılmaması gerektiğini söyledi yani en azından fondoten kullanmamalıymışız

yadim 23 gunes koruyucusu 50 faktor kullaniyorum ama etki etmiyo cnm

canım benim..acaba koruyucunun üzerine ya da altına makyaj yani fondoten kullanıo musun? çünkü bi eczacıyla konuştum..bana etkisini tamamen yitirdiğini,makyaj yapılmaması gerektiğini söyledi yani en azından fondoten kullanmamalıymışız[/QUOTE]
Kapalı oldugum icin makyaj cok nadir yapıyorum canım .

Aynı benim cildim. Ama benim kızarıklıklar burun çevremde oluyo genelde.

Dermoskin ürünlerini kullanıyorum. Biraz hafifliyo. O bile yetiyo bana. Sivilcelerle yaşamaya alıştık napalım

canım şu doğal sabunlardan hiç kullandınmı? hani renkli satılıyor aktarlarda falan var sanırım...ben siyah nokta için almıştım, beş lira tanesi....sivilce için olanını al bi dene bakalım.....doğal sabunlar çok faydalı...
bu arada ne güzel şekilli dudakların var maşallah kalemle çizmiş gibi nazar olmasın

bence bitgisel ürünler deneyin özellikle siyah çekirdek üzümü tozunu enginar macunu öneririm aktarda var sivilce vs. cilt sorunları karaciğerden gelir bunlarda karciger dostu... aktara koş hemen içini bigüzel temizle bak gör sivilce falan kalamz ışıl ışıl olur cildin su içmek çok önemli mutlaka iç

Antibiyotik sizi bir haftada iyi eder birndoktora gidin ve kremlerle bas edemediginizi başkacçözüm istediğinizi söyleyin

Hiç bi yorumu okumadım ama kendimden yola çıkarak söyleyim dedim.Ben ergenlik dönemindeyken arkadaşlarımın yüzü mayın tarlası gibiydi bende siyah nokta bile yoktu diyebilirim ta ki şu yaşıma kadar.Polikistik overlı olduğumu öğrendiğim günden beri çıkmaya başladı(belki psikolojik belki tek sebep o bilmiyorum).Üstelik limonlu su içerim detoks etkisi var diye yeşil çay ne bileyim günlük cilt temizliğimi de yaparım peeling maske falan hepsini düzenli şekilde uygularım çoğu zaman sıfır makyajla gezerim.Ama ne zaman yaz gelse güneş kremleri (sivilcelerimn nedenlerinden birinin de bu olduğunu düşünüyorum)yüzünden azdığını farkettim.Eğer yağlı bir güneş kremi kullanıyosan onu değiştirmekle işe başla.İkincisi bi kadın doğumcuya git kist olup olmadığını öğren.

Kesinlikle R rumus inde dediği gibi güneş kremlerine dikkat etmek gerek hepsinin içindeyyağ miktarı çok çok fazla.

Mutlaka Oil free(yagsiz) bir güneş kremi kullanmak gerek..

kızlar mrb.öncelıkle geçmiş olsun.komşumun babası eczacı sıvılce ve cılt problemlerı içn ilaç yapıyomuş.arkadasım kullandı ınanaın cok faydasını gördu bend egunes lekelerım ıçın yardım ıstedım suan cok mutluyum yuzum harıka oldu..ıstersenız tlf bulup sıze ulastırabılırım.fıyatıda uygun 25 tl solısyon ve krem...

sadece sivilcelerin uzerine limon sur hergun ve yuzunu maden suyuyla yika.. gozenekler icinde yumurta beyazi surebilirsin

Su önemli aslında ama icemiyorum nasıl alıskanlık kazanacagimida bilmiyorumm ama zorlayip icmem lazim

mutlaka iç canım inan bana kurtulacaksın bu dertten .. birde şimdi aklıma geldi killi sabun ama gerçek killi sabun benim çok işime yaramıştı..taze maydanoz limonlu bol bol yedirmişlerdi .. tez zamanda kurtulursun inşallah ..ama inan resmindeki görüntü öyle kötü falan değil .. içini ferah tut .. benimki seninkilerin 2 katıydı ve bu su ve maydonoz kürü killi sabun 3lüsünü yapmadan önce yaklaşık 10 yıl çektim ..sonunda kurtuldum inan bana sende kurtulacaksın ..ilk başta bende içemedim fazla su sonra alıştım ..birde hayatından asitli içecekleri çıkar bitanem eğer içiyorsan tabi

İsotrexin verdi mi doktorunuz hiç. Bi de fazla mı elliyosunuz suratınızı.Yüz elledikçe yağlanıyo. Ufak tefek bunlar çok fazla kafaya takmayın

çok kötü değil ya yüzün normal. benim de yüzüm siyah nokta artık sivilce pek çıkmaz ama küçük küçük siyah noktalar var hep. hiç kurtulamıcam. valla ne beter yüzler gördüm bu çok hafif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…