- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
sözlünüp olgunlaşıp hayata ciddi bakmadıgı sürece bir ciddi adım daha atmayınız bence.İyi aksamlar arkadaslar,
Ben sozleneli 1 aya yakin olacak. Seneye evlenecegiz. Yaklasik 4 yildir birlikteyiz.
Sozlumun cok iyi anlastigi bir erkek arkadasi var uzaktan akrabasi.
İkisi de issiz su an. Ve allahin her gunu birlikteler. Oglen bulusuyolar aksamin kacina kadar aylak aylak dolasiyolar. Yani o oyle diyor. Fazla detay vermiyor. Cok irite oluyorum.
Haksiz miyim arkadaslar?
Oturup is arayacagi yerde her gun o cocukla bulusmasi?
Yakinda evlenecegiz para lazim ama o nerde avm orda! Bi de o cocukla. Oyle bos oyle aylak biri ki benim bu kadar kizdigimi bile bile hala her gun gorusur mu bi insan ya?
Bugun yine tartistik. Selami sabahi kes demiyorum ama arana mesafe koy diyorum dinlenmiyor. Nasil bir yol izlemeliyim arkadaslar?
İnanin cok caresiz kaldim
Yorumlariniz izin simdiden tesekkur ederim.
İnternetten basvuruyor ama hic bir gun hususi cikip aramadi henuz
e başvuruyormuş işte arasalar görüşmeye çağırsalar gidecek yani.. hususi olarak nasıl iş aranıyor ki?
kapı kapı dolaşacak mı anlamadım..
yapacak işi olmayınca da arkadaşıyla geziyor napsın evde mi otursun bütün gün.. neden bu müdahale ?
Bundan koca olmaz gibi gibi..
Hergün bişi yiyip içiyolardır illa ki parayı babasından mı alıyo ki 10 yaşında gibi..
Sorumsuz erkek zor.
aslında şu aralar kariyer sitelerinden çok cv geldiği için işverenler kendi gelip cv bırakan ya da bizzat görüşme talep eden kişileri tercih edebiliyorlar.
Kariyer sitelerinden iş arayıp başvuruyu elden yapmak daha mantıklı geliyor bana.
Bazı firmalar sadece internet ortamından başvuru kabul etse de bunların sayısı az.
Bence kapı kapı dolaşmasa da en azından aklında bazı işyerlerini belirleyip kişisel başvuru yapması daha hızlı sonuç verecektir.
anladım..
belki onuda yapacaktır yani adam işten çıkalı 1 ay olmuş daha sanki 1 yıldır çalışmıyor geziyor gibi yorumlar yapılmış.. belki birikimi var çalışıyormuş yani sonuçta ..1-2 ay dinlenmek istedi belki vs vs.. biz bilemeyiz ki adam ne düşünüyor ne fikri var..
burda hemen adamı asmanın mantığını anlayamadım ben..
asıl sorunun iş olmalı amaSorunum is de degil arkadasim. Elbet bi is bulur iyi kotu. Sorunum onun o arkadasi...
Sinir oldugum halde cok yakin gorusmesi
çaresiz kalışına yanma sorumluluk sahibi olmayan boş gezen aylak bir adamla hala evleneceğim deyişine yan bence..neden bazılarınız bile bile lades derki ..sonra kaderim kötüymüş diye suçu kadere atarsınız falan..güzel kardeşim akıl var ki kullandığında çok güzel sonuçlar elde edersin..her gün avm de gezen bir erkeğin ideolojisi nedir ki..avm ciks kıyafetler güzel paralı boş kafalı durmadan alışverişe giden kızlar falan sana bir şey ifade ediyor mu acep.İyi aksamlar arkadaslar,
Ben sozleneli 1 aya yakin olacak. Seneye evlenecegiz. Yaklasik 4 yildir birlikteyiz.
Sozlumun cok iyi anlastigi bir erkek arkadasi var uzaktan akrabasi.
İkisi de issiz su an. Ve allahin her gunu birlikteler. Oglen bulusuyolar aksamin kacina kadar aylak aylak dolasiyolar. Yani o oyle diyor. Fazla detay vermiyor. Cok irite oluyorum.
Haksiz miyim arkadaslar?
Oturup is arayacagi yerde her gun o cocukla bulusmasi?
Yakinda evlenecegiz para lazim ama o nerde avm orda! Bi de o cocukla. Oyle bos oyle aylak biri ki benim bu kadar kizdigimi bile bile hala her gun gorusur mu bi insan ya?
Bugun yine tartistik. Selami sabahi kes demiyorum ama arana mesafe koy diyorum dinlenmiyor. Nasil bir yol izlemeliyim arkadaslar?
İnanin cok caresiz kaldim
Yorumlariniz izin simdiden tesekkur ederim.
aynen avm sever erkekten ben de nefret ederim.Himm anladim simdi.
Peki gezip ne yapiyorlar? Tamam gezsinler de her gun cok abarti. Bi de bana AVM gezen erkek itici geliyor, neden bilmiyorum ama oyle.
Onun yerine sizle gezse??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?