derdim : taşınmak

Bulursun neden olmasın , bak internetten sitelere .. emek Bahçeli’ye göre daha sakin ama Bahçeli’ye yürüme mesafesindedir .. Bahçeli de çok hareketli bir semttir , eğer gezip tozmak seviyorsan bu iki yer sana uyar :) hem yüksek yüksek binalarda Yok oralarda , şahsen sevebileceğini düşünüyorum

Ben etlikdeyim asagi eglenceden incirliye gectim incirlide kiralar daha uygun ama yine ortalama fiyatlar 800 tl buralar ulusa da yakin

çok severim o zaman resmen filtreleye filtreleye bulduk yani : ))

çok teşekkür ederim

Hahah evet ben eryamanda oturuyorum
Ankara merkeze gidecek olanlar "ankaraya iniyorum" diyorlar
Gerçi servis güzergahında olunca sıkıntı olmaz ama trafik çekmek zorunda kalınır
bende eryamandayım pöfffff

Eryamanı düşünüyorum aslında işe gidip gelirken sorun olmaz da sosyal hayatımı çok kısıtlar mı acaba iş dışında gece dönüş falan ulaşım nasıl bilmiyorum
eğer metroya yakın tutarsanız evi sıkıntı yaşamazsınız. Ulusa dolmuşta gidiyor Eryamandan ama işyerinizin yakınından geçermi bilmiyorum. Eryaman sakin biryer. Avm sıkıntısı çekmezsiniz mesela. Hatta metromall zehirlenmesi yaşıyorum şahsen ben:) Evinizi site içerisinde tercih ederseniz daha iyi olur.

metro var mı orada ya da ankaray falan
Metro yok maalesef ama asagi eglence cok merkezi metroya ihtiyac duyacaginizi sanmam cok sık minubisler var ulusa da yakin zaten direkt araba da gidiyor kiralar da fena degil siz 800-900 demissiniz o fiyata bulabilirsiniz birde birsey sorucam memurmusunuz cunku ankarada takintili herkes illa memur olcak kiraci:)

memurum : )

işe zaten servisle giidcem iş sorun değil

ay o zehirlenmeyi ben de yaşamak istiyorum artık

eryamanda batıkent de guzeldır tavsıye ederım
annem ankaralı benım ben ankara da ortaokul ve unıversıte okudum her sene ıkı kez de gıderım oraya teyzelerım dayılarım yanı akrabalarım da orda yasıyor
merkezı bır yer ulus ulasımda sorun yasamazsınız
ıse baslamadan evı tutup yerlesmenızı tavsıye ederım

hakkınızda hayırlısı olsun ankara guzel yerdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…