- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Ankaray ı diyorsun sanırım .. emek , Bahçeli tarafları bence Harika :)
Cebeci tarafları biraz sana sıkıntı olabilir diye düşünüyorum
ay oralarda bulur muyum sence güzel ev
Bahçelide bulursunuz
Hem de 7. Caddeye akarsınız sık sık
Benim yerime de gezin
Ben gitmeyeli aylar oldu yaa
çok severim o zaman resmen filtreleye filtreleye bulduk yani : ))Bulursun neden olmasın , bak internetten sitelere .. emek Bahçeli’ye göre daha sakin ama Bahçeli’ye yürüme mesafesindedir .. Bahçeli de çok hareketli bir semttir , eğer gezip tozmak seviyorsan bu iki yer sana uyar :) hem yüksek yüksek binalarda Yok oralarda , şahsen sevebileceğini düşünüyorum
metro var mı orada ya da ankaray falanBen etlikdeyim asagi eglenceden incirliye gectim incirlide kiralar daha uygun ama yine ortalama fiyatlar 800 tl buralar ulusa da yakin
Aramaya devam :)çok severim o zaman resmen filtreleye filtreleye bulduk yani : ))
çok teşekkür ederim
bende eryamandayım pöfffffHahah evet ben eryamanda oturuyorum
Ankara merkeze gidecek olanlar "ankaraya iniyorum" diyorlar
Gerçi servis güzergahında olunca sıkıntı olmaz ama trafik çekmek zorunda kalınır
eğer metroya yakın tutarsanız evi sıkıntı yaşamazsınız. Ulusa dolmuşta gidiyor Eryamandan ama işyerinizin yakınından geçermi bilmiyorum. Eryaman sakin biryer. Avm sıkıntısı çekmezsiniz mesela. Hatta metromall zehirlenmesi yaşıyorum şahsen ben:) Evinizi site içerisinde tercih ederseniz daha iyi olur.Eryamanı düşünüyorum aslında işe gidip gelirken sorun olmaz da sosyal hayatımı çok kısıtlar mı acaba iş dışında gece dönüş falan ulaşım nasıl bilmiyorum
Oraya metro yokmetro var mı orada ya da ankaray falan
Metro yok maalesef ama asagi eglence cok merkezi metroya ihtiyac duyacaginizi sanmam cok sık minubisler var ulusa da yakin zaten direkt araba da gidiyor kiralar da fena degil siz 800-900 demissiniz o fiyata bulabilirsiniz birde birsey sorucam memurmusunuz cunku ankarada takintili herkes illa memur olcak kiraci:)metro var mı orada ya da ankaray falan
Aleykümselam :)Selam komşu
memurum : )Metro yok maalesef ama asagi eglence cok merkezi metroya ihtiyac duyacaginizi sanmam cok sık minubisler var ulusa da yakin zaten direkt araba da gidiyor kiralar da fena degil siz 800-900 demissiniz o fiyata bulabilirsiniz birde birsey sorucam memurmusunuz cunku ankarada takintili herkes illa memur olcak kiraci:)
aa teşekkür ederim çok iyisin : ))Aramaya devam :)
Yardımcı oluruz , dert etme kendine
aa teşekkür ederim çok iyisin : ))
türk filmi tadında oldu ama ashdhdfk
bende eryamandayım pöfffff
eğer metroya yakın tutarsanız evi sıkıntı yaşamazsınız. Ulusa dolmuşta gidiyor Eryamandan ama işyerinizin yakınından geçermi bilmiyorum. Eryaman sakin biryer. Avm sıkıntısı çekmezsiniz mesela. Hatta metromall zehirlenmesi yaşıyorum şahsen ben:) Evinizi site içerisinde tercih ederseniz daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?