derdim : taşınmak

Ulusa çoğu yerden tek araçla ulaşım sağlayabilirsiniz. Ama gene yakın olmali. Aydınlıkevler olabilir mesela. Pursaklar da yakın sayılır .

Dikmen olabilir. Merkezi bir yer. Fiyatlar da uygun. Ama ben olsam Eryaman’da havuzlu bir residence tercih eder, keyfime bakardım. Bir de araba alırsınız, oh mis gibi!

Eryaman çocuklu aileler için de süper. Benim iş yerim de evim de Dikmen’de. Ama seneye Eryaman’a taşınasım var. Çocuklarım için çok istiyorum bunu.

Bekârlar için de çok uygun Eryaman. Güvenlikli sitede oturmayı tercih edin bence normal apartman yerine.

Eşyalarınızı taşımak pahalıya patlayabilir taşıdığınız yere bağlı olarak. Sonuçta şehir içinde bile 2000-2500 tlye sanırım taşıma ücretleri. Şehir dışı 5-6 bini bulur hatta geçebilir de, araştırdınız mı hiç? Maddi değeri yüksek eşyanız yoksa elinizdekileri 2. elde satıp Ankara’da tutacağınız eve göre eşya alabilirsiniz ya da eşyalı ev tutabilirsiniz.

Aşağı Ayrancı falan olabilir Ulus'taysa işyeriniz, biraz eski evler ama bekar kızlar falan kalıyor yani muhit güzel. Kiralar muhtemelen 1000-1500 civarıdır diye tahmin ediyorum, otobüsler falan var tek vasıta binip gidebilirsiniz. Servis geçerse daha da iyi, merkezi bir yer geçer muhtemelen.

Iyi bir ankaralı
Olarak etlik ve çevresi hep eski bina babam da evini kiraya vermek istiyor istersen neden olmasın... ulusta asla kiralık daire bakmayın tekin değil pavyonlar mekani kurtuluş cebeci aman aman tek başına bir bayan aska oturmamalı
Batıkent güzeldir eryaman uzak ana orada nezihtir size en çok onerebilcegim subayevleri aydınlıkevler hem merkezi hem nezih balgat tarafida düşünebilirsiniz yeni binalar hemde her tere yakın... ankarada ulaşım çok kolay toplu taşıma ya ulusa gider ta kızılaya hatlar bu şekilde zorluk çekmezsiniz saygılar hepinize kk üyeleri

Eryamandan kızılay falan çok mu uzak ?

ya ben araştırıyorum 5 6 bine istanbuldan hakkariye falan gidiyor insanlar emin misiniz ?

dikmende kiaralr nasıl bi de eryaman sıkıntı olur mu sosyal hayat açısından sizce ?

Aslında eryamanı tavsiye edecektim ama ulusa uzak biraz gerçi eryaman heryere uzak:) servisle gidip gelecekseniz düşünün derim yinede.

Ben tavsiye etmem :) geçen sene eryamanda oturuyordum ve dışkapıya gidiyordum. Araba ile 40 dk sürüyordu, otobüsle 1 saat 10-20 dk falan. Ama dönüşü tam bir problemdi, 2-2.5 saat... Dönüşte otobüs bulması çile.

Ulusta çalışırken subayevlerinde oturduğumda ulaşımı çok rahattı, araba ile trafik ol azsa 7-8 dk, trafik olursa 20 dk falan. Ama hasköyde oturduğumda (yakınlar, ama havaalanı yolunun trafiği var hasköyde) 1 saat falan sürüyordu bazen ki yürüsem o kadar tutmaz yani.

Metro güzergahı ev bakmak daha avantajlı, servis olmadığında metro kullanırsın en kötü.

ya ben araştırıyorum 5 6 bine istanbuldan hakkariye falan gidiyor insanlar emin misiniz ?

dikmende kiaralr nasıl bi de eryaman sıkıntı olur mu sosyal hayat açısından sizce ?
O fiyatlar tahmini sadece. Emin değilim yani ama çevremdeki taşınanlardan yola çıkarak söyledim.

Dikmen’de de ortalama fiyatlar. Eryaman gibi. Ama tabii Dikmen’de 1+1 ev çok az. Hele ki yeni ve site içinde bulamazsınız sanki. Eryaman’ın içinde sosyal hayat yok tabii. Ankara’da sosyal hayata yürüme mesafesinde yakın olmak için Ümitköy Park Caddesi ve civarı, Bahçeli, Tepe Prime civarı yerlerde oturmak gerek. Gop da olabilir. Ama tabii çoğu insan buralara fazla kira vereceğine araba alıp ulaşımını öyle sağlıyor sosyal hayata.

en iyisi oraya gidince emlakçı emlakçı gezmek galiba /:

Ahh Ulusta çalışıp Ankaradan ev bakmak, nasıl güzel nasıl...Doğma büyüme Ankaralı olup artık hiçbir zaman Ankara da yaşayamayacak biri olarak çok özendim, hayırlı olsun yeni işiniz, yeni hayatınız.
Ulusa yakın ve yaşnabilecek yer olarak Aydınlıkevler ve Subayevlerini önerebilirim, bildiğim kadarıyla metro yok ama on dk da ulaşımı sağlarsınız aşağı yukarı, Kızılay a da çok yakın.
Keza Mamak tarafı da uygun olabilir size.
Eryaman falan çok uzak kalır sanıyorum ki, özellikle kışın zor olabilir.
Tekrar hayırlı olsun

Eryaman uzak , Mamak uzak ... ben yine Bahçeli , emek ve Yenimahalle diyorum :) haftasonu gelip 2 günde baya yer araştırabilirsin

Ulusa her yerden ulasim saglayabilirsiniz. Metro guzergahinda herhangi bir yerden kolaylikla ulasabilirsiniz. Ama iyi muhitlerde iyi evlerin kiralari cok afaki. 5 sene emekte kaldim. Giris kat, 30 senelik, mantolamasiz hamambocekli 90m2 bir eve 1200 lira verdim. Muhit cok guzel, sakin ve nezih ama evler genelde boyle.
Ben size mamak tan bir ev bakmanizi oneririm. Yeni yapilan cok guzel siteler var. Hem guvenlikli hem de ferah. Fiyatlari da diger semtlere gore uygun. Otobusle tek seferde gidip gelirsiniz ulusa. Mamak belediyesinin civari ya da saimekadin tarafi da merkeze oldukca yakin sayilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…