- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Bence hem ulusa yakın, hem tunalıya, bahçeliye taksiyle çok yakın olan, aile yeri kolej, kurtuluş. Metro da var. Muhit de güzeldir.
Iyi bir ankaralı
Olarak etlik ve çevresi hep eski bina babam da evini kiraya vermek istiyor istersen neden olmasın... ulusta asla kiralık daire bakmayın tekin değil pavyonlar mekani kurtuluş cebeci aman aman tek başına bir bayan aska oturmamalı
Batıkent güzeldir eryaman uzak ana orada nezihtir size en çok onerebilcegim subayevleri aydınlıkevler hem merkezi hem nezih balgat tarafida düşünebilirsiniz yeni binalar hemde her tere yakın... ankarada ulaşım çok kolay toplu taşıma ya ulusa gider ta kızılaya hatlar bu şekilde zorluk çekmezsiniz saygılar hepinize kk üyeleri
Dikmen olabilir. Merkezi bir yer. Fiyatlar da uygun. Ama ben olsam Eryaman’da havuzlu bir residence tercih eder, keyfime bakardım. Bir de araba alırsınız, oh mis gibi!
Eryaman çocuklu aileler için de süper. Benim iş yerim de evim de Dikmen’de. Ama seneye Eryaman’a taşınasım var. Çocuklarım için çok istiyorum bunu.
Bekârlar için de çok uygun Eryaman. Güvenlikli sitede oturmayı tercih edin bence normal apartman yerine.
Eşyalarınızı taşımak pahalıya patlayabilir taşıdığınız yere bağlı olarak. Sonuçta şehir içinde bile 2000-2500 tlye sanırım taşıma ücretleri. Şehir dışı 5-6 bini bulur hatta geçebilir de, araştırdınız mı hiç? Maddi değeri yüksek eşyanız yoksa elinizdekileri 2. elde satıp Ankara’da tutacağınız eve göre eşya alabilirsiniz ya da eşyalı ev tutabilirsiniz.
Aslında eryamanı tavsiye edecektim ama ulusa uzak biraz gerçi eryaman heryere uzak:) servisle gidip gelecekseniz düşünün derim yinede.
Güzel bi semt otobüs ve minibüsle uzak sayılır tutacaginiz ev metro istasyonlarına yakın güzergahlardan olursa ideal olurEryamandan kızılay falan çok mu uzak ?
O fiyatlar tahmini sadece. Emin değilim yani ama çevremdeki taşınanlardan yola çıkarak söyledim.ya ben araştırıyorum 5 6 bine istanbuldan hakkariye falan gidiyor insanlar emin misiniz ?
dikmende kiaralr nasıl bi de eryaman sıkıntı olur mu sosyal hayat açısından sizce ?
O fiyatlar tahmini sadece. Emin değilim yani ama çevremdeki taşınanlardan yola çıkarak söyledim.
Dikmen’de de ortalama fiyatlar. Eryaman gibi. Ama tabii Dikmen’de 1+1 ev çok az. Hele ki yeni ve site içinde bulamazsınız sanki. Eryaman’ın içinde sosyal hayat yok tabii. Ankara’da sosyal hayata yürüme mesafesinde yakın olmak için Ümitköy Park Caddesi ve civarı, Bahçeli, Tepe Prime civarı yerlerde oturmak gerek. Gop da olabilir. Ama tabii çoğu insan buralara fazla kira vereceğine araba alıp ulaşımını öyle sağlıyor sosyal hayata.
Eryamandan kızılay falan çok mu uzak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?