- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Hürriyet emlaktan da bakabilirsin canım. Evet seçenekler çok fazla değil ve evlere göre kiralar biraz yüksek ama sosyallikten vazgeçmek istemiyorsan oturabileceğin en iyi yerler. Benim evim eski ama fena değil, bu kira eve fazla ama nereye gidersem gideyim ya yürüyorum ya da 10-15 lira taksi parası veriyorum.ama sanırım orada kiralar pahalı ya da çok seçenek mi yok acaba sahibinden.com'dan bakıyorum pek seçenek yok /:
Hürriyet emlaktan da bakabilirsin canım. Evet seçenekler çok fazla değil ve evlere göre kiralar biraz yüksek ama sosyallikten vazgeçmek istemiyorsan oturabileceğin en iyi yerler. Benim evim eski ama fena değil, bu kira eve fazla ama nereye gidersem gideyim ya yürüyorum ya da 10-15 lira taksi parası veriyorum.
Şu an 1300 ama evli olmasam 1000 liraya 2 artı 1 daha uygun bir ev bulurdum burada.siziin kiranız ne kadar acaba ? söylemeniz sorun değilse
Şu an 1300 ama evli olmasam 1000 liraya 2 artı 1 daha uygun bir ev bulurdum burada.
EvetKolej kurtuluş civarından bahsediyoruz değil mi
Mamak nasl uzak dolmuşla 10 dakikaEryaman uzak , Mamak uzak ... ben yine Bahçeli , emek ve Yenimahalle diyorum :) haftasonu gelip 2 günde baya yer araştırabilirsin
Bende etlik liyim doğma büyüme etlik on numara semt sadece eski yerleşim olduğu için binalar eski şimdi istanbuldayim ah nerde ankaranin evleri sürekli gidip geliyorum ailemin yanına herşey çok düzenli ahhhh ahhhValla etlikte oturuyorum ulusa 10 dakka :) buralardan da bakabilirsiniz kiralar yer yer biraz pahalı bazen de uygun denk gelebilir bakarsınız
Tabi ki bütçeniz uygunsa çankaya en nezih yerdir kimse kimseye saygısızlık etmez
Çoğu okumuş eğitimli insanların olduğu bi yer. Rahat edersiniz.
Etlikte Yülseltepe ovacık yeni yerleşim yerleri ve residance oldu heryer fiyat olarak da uygun madem doğup büyüdüğünüz yer yabancılık çekmezsiniz :)Bende etlik liyim doğma büyüme etlik on numara semt sadece eski yerleşim olduğu için binalar eski şimdi istanbuldayim ah nerde ankaranin evleri sürekli gidip geliyorum ailemin yanına herşey çok düzenli ahhhh ahhh
Dikmen caddesi civari mantikli iyi bir secim olur bence..Eryamanı düşünüyorum aslında işe gidip gelirken sorun olmaz da sosyal hayatımı çok kısıtlar mı acaba iş dışında gece dönüş falan ulaşım nasıl bilmiyorum
Dikmen olabilir. Merkezi bir yer. Fiyatlar da uygun. Ama ben olsam Eryaman’da havuzlu bir residence tercih eder, keyfime bakardım. Bir de araba alırsınız, oh mis gibi!
Eryaman çocuklu aileler için de süper. Benim iş yerim de evim de Dikmen’de. Ama seneye Eryaman’a taşınasım var. Çocuklarım için çok istiyorum bunu.
Bekârlar için de çok uygun Eryaman. Güvenlikli sitede oturmayı tercih edin bence normal apartman yerine.
Eşyalarınızı taşımak pahalıya patlayabilir taşıdığınız yere bağlı olarak. Sonuçta şehir içinde bile 2000-2500 tlye sanırım taşıma ücretleri. Şehir dışı 5-6 bini bulur hatta geçebilir de, araştırdınız mı hiç? Maddi değeri yüksek eşyanız yoksa elinizdekileri 2. elde satıp Ankara’da tutacağınız eve göre eşya alabilirsiniz ya da eşyalı ev tutabilirsiniz.
Aşağı Ayrancı falan olabilir Ulus'taysa işyeriniz, biraz eski evler ama bekar kızlar falan kalıyor yani muhit güzel. Kiralar muhtemelen 1000-1500 civarıdır diye tahmin ediyorum, otobüsler falan var tek vasıta binip gidebilirsiniz. Servis geçerse daha da iyi, merkezi bir yer geçer muhtemelen.
Iyi bir ankaralı
Olarak etlik ve çevresi hep eski bina babam da evini kiraya vermek istiyor istersen neden olmasın... ulusta asla kiralık daire bakmayın tekin değil pavyonlar mekani kurtuluş cebeci aman aman tek başına bir bayan aska oturmamalı
Batıkent güzeldir eryaman uzak ana orada nezihtir size en çok onerebilcegim subayevleri aydınlıkevler hem merkezi hem nezih balgat tarafida düşünebilirsiniz yeni binalar hemde her tere yakın... ankarada ulaşım çok kolay toplu taşıma ya ulusa gider ta kızılaya hatlar bu şekilde zorluk çekmezsiniz saygılar hepinize kk üyeleri
eryaman metroya binip batıkentte diğer metroya aktarma yaparak 50 dk-1 saatte
ya da dolmuş ile tek vesait yine o civarda gidebilirsiniz.
dolmuşlar çok kalabalık olur mesai başlangıcı ve çıkışında
Ahh Ulusta çalışıp Ankaradan ev bakmak, nasıl güzel nasıl...Doğma büyüme Ankaralı olup artık hiçbir zaman Ankara da yaşayamayacak biri olarak çok özendim, hayırlı olsun yeni işiniz, yeni hayatınız.
Ulusa yakın ve yaşnabilecek yer olarak Aydınlıkevler ve Subayevlerini önerebilirim, bildiğim kadarıyla metro yok ama on dk da ulaşımı sağlarsınız aşağı yukarı, Kızılay a da çok yakın.
Keza Mamak tarafı da uygun olabilir size.
Eryaman falan çok uzak kalır sanıyorum ki, özellikle kışın zor olabilir.
Tekrar hayırlı olsun
Eryaman uzak , Mamak uzak ... ben yine Bahçeli , emek ve Yenimahalle diyorum :) haftasonu gelip 2 günde baya yer araştırabilirsin
Ulusa her yerden ulasim saglayabilirsiniz. Metro guzergahinda herhangi bir yerden kolaylikla ulasabilirsiniz. Ama iyi muhitlerde iyi evlerin kiralari cok afaki. 5 sene emekte kaldim. Giris kat, 30 senelik, mantolamasiz hamambocekli 90m2 bir eve 1200 lira verdim. Muhit cok guzel, sakin ve nezih ama evler genelde boyle.
Ben size mamak tan bir ev bakmanizi oneririm. Yeni yapilan cok guzel siteler var. Hem guvenlikli hem de ferah. Fiyatlari da diger semtlere gore uygun. Otobusle tek seferde gidip gelirsiniz ulusa. Mamak belediyesinin civari ya da saimekadin tarafi da merkeze oldukca yakin sayilir.
Hayırlı olsun :) Batıkent’te iyidir , metroya yakınsan süper
hayırlı olsunteşekkür ederim : )
metroya yakın gayet 5 dk falan mesafesi
hayırlı olsun
ben seviyorum o tarafları
atlantis avm ye de yakınsan çok güzel
oralar akşamları canlı oluyor
Ben eşyaları kolilere yerlestirmekle başlıyorumArkadaşlar hepinize mutlu haftasonları : )
Şimdi önceden konu açmıştım zaten kararımı verdim Ankaraya taşınıcam atama evrakımın gelmesini bekliyorum bir iki ay sürer muhtemelen Şimdi ben evrak gelince istifa edicem sonra Ankarada ev bulucam daha sonra burdaki eşyalarım için nakliyat firması bulucam bir de lojmanda kalıyorum o yüzden çık hızlı halletmem lazım daha önce hiç taşınmadım nasıl yapıcam hiç bilmiyorum tavsiyeniz varsa alabilir miyim
sizce önce işe başlayıp sonra mı ev tutayım yoksa önce ev mi tutsam kafam karışık :s
ayrıca ; Ankarada yaşayanlarınızdan ya da bilenlerinizden ev konusunda fikir istiyorum nerelerden tutabilirim kiralar nasıl ?
çok soru sordum ama bir el atarsanız sevinirim
Taşınmissin bileBatıkentte tuttum ne diyorsunuz kızlar ?
biraz zor buldum evler kapış kapıştı bekara da vermek istemiyorlar zor oldu benim için
Taşınmissin bile
Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?