derdim : taşınmak

Valla etlikte oturuyorum ulusa 10 dakka :) buralardan da bakabilirsiniz kiralar yer yer biraz pahalı bazen de uygun denk gelebilir bakarsınız
Tabi ki bütçeniz uygunsa çankaya en nezih yerdir kimse kimseye saygısızlık etmez
Çoğu okumuş eğitimli insanların olduğu bi yer. Rahat edersiniz.

ama sanırım orada kiralar pahalı ya da çok seçenek mi yok acaba sahibinden.com'dan bakıyorum pek seçenek yok /:
Hürriyet emlaktan da bakabilirsin canım. Evet seçenekler çok fazla değil ve evlere göre kiralar biraz yüksek ama sosyallikten vazgeçmek istemiyorsan oturabileceğin en iyi yerler. Benim evim eski ama fena değil, bu kira eve fazla ama nereye gidersem gideyim ya yürüyorum ya da 10-15 lira taksi parası veriyorum.

siziin kiranız ne kadar acaba ? söylemeniz sorun değilse

Bende etlik liyim doğma büyüme etlik on numara semt sadece eski yerleşim olduğu için binalar eski şimdi istanbuldayim ah nerde ankaranin evleri sürekli gidip geliyorum ailemin yanına herşey çok düzenli ahhhh ahhh

Bende etlik liyim doğma büyüme etlik on numara semt sadece eski yerleşim olduğu için binalar eski şimdi istanbuldayim ah nerde ankaranin evleri sürekli gidip geliyorum ailemin yanına herşey çok düzenli ahhhh ahhh
Etlikte Yülseltepe ovacık yeni yerleşim yerleri ve residance oldu heryer fiyat olarak da uygun madem doğup büyüdüğünüz yer yabancılık çekmezsiniz :)

eryaman metroya binip batıkentte diğer metroya aktarma yaparak 50 dk-1 saatte
ya da dolmuş ile tek vesait yine o civarda gidebilirsiniz.

dolmuşlar çok kalabalık olur mesai başlangıcı ve çıkışında

Eryaman uzak , Mamak uzak ... ben yine Bahçeli , emek ve Yenimahalle diyorum :) haftasonu gelip 2 günde baya yer araştırabilirsin

Batıkentte tuttum ne diyorsunuz kızlar ?

biraz zor buldum evler kapış kapıştı bekara da vermek istemiyorlar zor oldu benim için

Ben eşyaları kolilere yerlestirmekle başlıyorum
Özellikle kullabilmayan mutfak esyalari bardaklar canaklar cok zaman aliyor
Birde mesela giymedigim kiyafetleri hurclara yerleştiriyorum
Büyük esya değil küçükleri daha cok zaman aliyor
Satacaginiz yanınıza almak istemeyeceğinize eşyalari simdiden ikinci el sitelerine koyun derim

Hayırlı olsun ozmn , hosgeldin:))

Batikent taraflarını bilmiyorum ben ama Güle güle oturun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…